Ali Uymaz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Bugün yeni bir deyimle karşılaştık ilan parası Bugün bir yakınımiza araba baktık. İlanda incelendiğinde temiz düzgün duran bir arac. Araç Sahibi (oto boya ustası) ile ile kurulan irtibatta araç komple boyalı olduğu söylüyor aracın yeni boyandıgi falan söyleniyor. Araç sahibinin boya ustası olması münasebetiyle biz şehir dışından varmadan yeğenleri motoruna baktırıyor buna istinaden 5000 lira kapora yollanıyor. Aracı almaya beraber gidiyoruz yanına varınca tavanda beton kivaminda macun atılmış yer yer çatlak olan bir boya var araç sahibine sorduğumuzda (oto boya ustası) araca yeni baktığını tavanda macunlu boya olduğu kaput değişen olduğu camurluklar değişen olabileceğini şimdi farkettigini araca yeni baktığını daha önce bakmadığını alacak karşılığı aldığı fiyatının zaten ucuz oldugunu söyledi (yersek) içimize sinmedi sonucta komple boyalı ama bu kadar değişeni beton gibi macun atıldığını gelmeden söylememişti Velhasıl kelam araçtan yakınımiz vaz geçti kaporayi akşam iade edeceğini söyledi biz de herhangi bir yol vs masrafı istemedik geriye döndük akşam para gelmeyince (250 km mesafemiz var) mesaj attığınızda kaporadan İLAN PARASİ Keseceğini söyledi 1500 TL aracı tekrar ilana koymak için. biz söylediğinden farklı çıktığı için masrafimizi isteyeceğimiz yerde araca bir de ilan parasi Ödemiş olduk. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş. 3 1 6 4 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Kansızlık! böyleleri asla hayır görmez daha fazlası çıkar eminim 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Bağlama ve cayma akçesi imzalı sözleşme yapılmadan yollamamak lazım. hurda ötv muhhabbetleri arttı ama sahiplik yaş sınırı da gelebilir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 11 Şubat Paylaş 11 Şubat "Yeşil Işık Kırmızı Işık" oyunu şart bu ülkeye. 2 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 11 Şubat Paylaş 11 Şubat böyle çakal tayfasına bir yaptırım gelmesi lazım , yoksa bunların önü kesilmez 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 11 Şubat Paylaş 11 Şubat İnsan haram yerken nasıl bu kadar rahat ve pişkin oluyor. Hiçmi vicdanı sızlamıyor.Hiçmi bunun hesabının sorulacağını düşünmüyor. Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Şubat Paylaş 11 Şubat dükkan ismi cismi belli mi? google yorumlarda 1 yildiz döşeyelim hep beraber 12 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Ali Uymaz yazdı: Bugün yeni bir deyimle karşılaştık ilan parası Bugün bir yakınımiza araba baktık. İlanda incelendiğinde temiz düzgün duran bir arac. Araç Sahibi (oto boya ustası) ile ile kurulan irtibatta araç komple boyalı olduğu söylüyor aracın yeni boyandıgi falan söyleniyor. Araç sahibinin boya ustası olması münasebetiyle biz şehir dışından varmadan yeğenleri motoruna baktırıyor buna istinaden 5000 lira kapora yollanıyor. Aracı almaya beraber gidiyoruz yanına varınca tavanda beton kivaminda macun atılmış yer yer çatlak olan bir boya var araç sahibine sorduğumuzda (oto boya ustası) araca yeni baktığını tavanda macunlu boya olduğu kaput değişen olduğu camurluklar değişen olabileceğini şimdi farkettigini araca yeni baktığını daha önce bakmadığını alacak karşılığı aldığı fiyatının zaten ucuz oldugunu söyledi (yersek) içimize sinmedi sonucta komple boyalı ama bu kadar değişeni beton gibi macun atıldığını gelmeden söylememişti Velhasıl kelam araçtan yakınımiz vaz geçti kaporayi akşam iade edeceğini söyledi biz de herhangi bir yol vs masrafı istemedik geriye döndük akşam para gelmeyince (250 km mesafemiz var) mesaj attığınızda kaporadan İLAN PARASİ Keseceğini söyledi 1500 TL aracı tekrar ilana koymak için. biz söylediğinden farklı çıktığı için masrafimizi isteyeceğimiz yerde araca bir de ilan parasi Ödemiş olduk. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş. Yatacak yeri yok bu yozlaşmış uşakların. Ömrü elverdiğince onu bunu şunu çıkar ve menfaatleri için kazıklar veya kazıklama girişiminde bulunur. Ya sonra... Bunun sonrası da var. Sonrası veresiye olduğu için pek önem arz etmiyor ama sayılı zaman akıp geçiyor. Hakkın huzuruna varınca alır hakkını karınca. Mahkemede kıvırttıkları gibi orda kıvırtıp yalan beyan veremez 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Kapora göndermeyin, sonuçta hiç öyle bir yer, hiç öyle satılık bir araba da olmayabilirdi. 5000₺’den de olabilirdiniz. Ya Nasip demek lazım 3 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Şubat Paylaş 11 Şubat O para ondan misliyle çıkar zaten. Haklı birisinin sırf bedduası ile dibimde adam öldürdüğüne şahit oldum bir sefer, hiç aklımdan çıkmaz. Kimisi evren der kimisi karma der kimisi kutsal ruh der kimisi de ilahi adalet, Allah'ın sopası yok der. Benim de itikatım taş gibi sağlam değil ama etme bulmaya kesinlikle inanıyorum. Öte yandan bu işlerin diğer dünyaya kalmadan cezasının verilmesi mağdurun hakkının teslim edilmesi gerek. Hukuk bu yüzden var ancak boşluklar ve denetimsizlikler yüzünden de ilahi adaletin gerçekleşme ihtimali, hukukun vazifesini yapması ihtimalinden daha fazla. Geçmiş olsun. Ticarette asla kapora göndermem oldum olası, parası olan benim, üstünlük bende satacaksa satsın bana mal mı yok der geçerim. Geçmiş olsun. 3 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: hurda ötv muhhabbetleri arttı ama sahiplik yaş sınırı da gelebilir Ötv zammi soylentisi varmış. 11 Şubat tarihinde Baha Kanberoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Hiç kimseye kapora göndermeyin. Ya dolandırılır, ya kandırılırsınız. Piyasada araba yok değil ya, biri olamzsa diğeri olur.. 8 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 11 Şubat Paylaş 11 Şubat kapora çağ dışı bir uygulama babana bile güvenmeyeceksin 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Bugüne kadar onlarca araba alış verişi yaptım, kapora ne aldım ne de verdim. Beni arayıp kapora vereyim üç gün sonra geleceğim diyene de hayır gönderme gelirsen başım üstüne dedim. Tanımadığım insanla mesnetsiz banka alış verişine hiç gerek yok. Bir tek 2011'de Jetta'yı alırken babam devrini alana kadar araba bizim otoparkta kalsın demişti, öyle olunca adama bi 200-300 usd vermiştim ama bütün günü birlikte geçirip tanımıştım zaten amcayı. Onun dışında hiç gerek yok. Ha göndermek zorunda kalırsam da o parayı kaybetmeyi göze alarak gönderirim. 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Ali Gülmez yazdı: babana bile güvenmeyeceksin Ben babama şahsen kapora verirdim, akşam eve gelecek ne de olsa. 1 3 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 11 Şubat Paylaş 11 Şubat (düzenlendi) Kapora göndermem kapora da almam. Araç alırken anında satış alamayacaksam kapora göndermeyeceğimi belirtirim ilanını da kaldırma derim ben gelene kadar başka teklif veya alıcı gelirse bana haber et derim. Gelecek kişiden önce hamle yapacak gibiysem satışı alırım zaten. Zaten şehir dışından araç alacaksam mutlaka alternatif 3 araç daha kestirmeden yola çıkmam. Eğer alamayacaksam nasibim değilmiş derim çıkarım işin içinden. Aynı şekilde kendim araç satarken de kapora almam kabul etmem ilanı kaldırmamı isteyenlere satış olmadan ilan kaldırmayacağımı belirtirim. makul bir süre içerisinde (1-2 gün) beklemem gerekirse karşı tarafa derim ki sen gelene kadar gelen taliplilere söylerim eğer ki acele eden veya daha yüksek rakam veren olursa ararım seni bilgilendiririm ona göre kendini ayarlayabiliyorsan ayarla ayarlayamazsan nasipten öte yol yok derim. bu kapora yakma olaylarından hiç hazzetmediğim için almam da vermem de.. üç kuruş için ticaret bozulacaksa bozulsun vardır bir hayır der yoluma bakarım herkesin nasibi kendinedir değiştiremezsin.. 11 Şubat tarihinde Eray Aksoylu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Kimseye kapora göndermedim kaporada almadım.Aracı alacağım arkadaş kapora gönder dedi bıktım sabah ordayım öğlen geleceğim diyenlerden dedi.Sende haklısın ama tamam dersen 1 saat içinde otobüs biletimi alır fotoğrafını atarım dedim tamam o zaman dedi. Dediğin harici birşey çıkarsa masraflarımı karşılayacakmısın? diye konuşmaya dikkat edin , oraya geldiğimizde yok bilmiyordum yok görmedim , alacak karşılığı aldım bi arkadaştan aldım falan filan olmasın diye baştan konuşun. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Yakınım uğraşmayacagini dedi İllaki çıkar diye düşünüyorum sonuç olarak haksız kazanç Allah iyilerle karşılaştırsın iyi insan bulmak zorlaştı maalesef 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Şubat Paylaş 11 Şubat İlan 1500 mü olmuş bu arada? Vay be.. Arz talep.. 1 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Ali Uymaz yazdı: Bugün yeni bir deyimle karşılaştık ilan parası @Ali Uymaz 1500 TL şikayet parası da ödemeniz lazım . İban atıyorum. ( M. Şimşek) 3 Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Bu hafta sonu da benzer bir pişkinlik benim başıma geldi, çok uzun süredir takipte olduğum bir E90 almaya gittim, telefon görüşmelerimizde aracın bakımlarının yeni, lastik durumunun da iyi olduğu belirtilmişti. Faturaları incelediğimizde bakımının üstünden 13 ay geçtiğini lastiklerin de 2016 üretimi olduğunu farkettik ayrıca muayenesi de şubat ayı içinde, biraz indirim talep ettik ama arkadaş 1 TL dahi düşmedi. Aracın 89x km'de ve hatasız,boyasız olmasına istinaden yine tamam dedik ekspere gittik. Eksper de 3 kapı boyalı,1 kapı değişen ve 2 kapı içi işlemli çıktı direklerde de boya vardı. Ancak arkadaşın haberi yokmuş bu olanlardan. Ek olarak arkadaş 20 bin tramer var demişti o da 80 bin tl çıktı. Sonrasında da keyifli bir an yaşandı arkadaş kamerasını açmış eksperin fotosunu çekebilir miyim dedi ben de büyük bir hazla tabi ki eksper senin ancak tutarı ödersen dedim, arkadaştan gelen cevap yarı yarıya yapalım mı :)) neyse ki o an öfkemi farketti ve ödedi 5 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Emre Şimşek yazdı: İlan 1500 mü olmuş bu arada? Vay be.. Arz talep.. biz bize yeteriz otoclupturkiyem. nasılsa oradan da satılmıyor buradan da. 1 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Coşku Mert yazdı: dükkan ismi cismi belli mi? google yorumlarda 1 yildiz döşeyelim hep beraber .........oğlu kaporta boya 3 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts