İçeriğe Yönlendir

İlan Parası

Ali Uymaz

Recommended Posts

Ali Gök

doğruyu söyleyeni genelde kovarlarlar da yinede söylerim. 

görülmeyen arabaya kapora verilmez. alıcı kişi kendi önce beğenecek bakacak sonra işlem ilerleyecek. 

karşı taraf sahtekardır ona yorumum yok. ama ülkede pek dürüst insan kalmadı

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Emre Şimşek yazdı:

İlan 1500 mü olmuş bu arada?

Vay be..

Arz talep..

Fiyatını bilmiyoruz beyfendinin biçmiş olduğu bedel galeri hesabı demisti yakinim

Bizim orada bir tabir var akıl parası olsun diye artık yakınım için akıl parası oldu baskalari da aynı duruma düşmesin diye paylaşmak istedik insanların artık bunu da yapabilirler mi diye düşündüğümuzde daha fazlasını yapacaklarının kanıtı oldu maalesef güven bitti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Çanakçı

Acı konuşacağım:

Ben böyle bir konu açmazdım. Hatta kimselere de söylemezdim. Her gün envai çeşit dolandırılma hikayeleri ortada iken "ucuza uygun araç" almak hevesi ile tuzağa düşmüşsünüz.

Kaporanın bir kısmını da iade etmeyebilirdi. Çünkü vazgeçen sizsiniz.

Para kolay mı kazanılıyor da, böyle kolay saçılıyor?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Kapora göndermeyin göndertmeyin almayın. Bir risk varsa 500 lira vb gönderin en fazla.

bu ilanı bize verin biraz meşgul edelim ilan parasını haketsin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Piyasasının baya altında rakama araç almak istemişsiniz. Bu tip şeylerin çıkmama ihtimali yok zaten. Biri bir malı durup dururken düşük rakama zaten neden versin ki? Araba, motor alırken modelinin en uygun rakamlılarına yönelmek herzaman çok büyük risktir.

Tavanda 2 cm kalınlıkta macun var demenin diğer yoludur mesela 2018 model passatı 550 bin tl ye satışa çıkartmak.

Siz araba yeniden ilana girdiğindeki ilan tarihine dikkat edin bakalım. Eski tarihliyse asıl dolandırıcılık kısmı o :)

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Ali Çanakçı yazdı:

Acı konuşacağım:

Ben böyle bir konu açmazdım. Hatta kimselere de söylemezdim. Her gün envai çeşit dolandırılma hikayeleri ortada iken "ucuza uygun araç" almak hevesi ile tuzağa düşmüşsünüz.

Kaporanın bir kısmını da iade etmeyebilirdi. Çünkü vazgeçen sizsiniz.

Para kolay mı kazanılıyor da, böyle kolay saçılıyor?

Ucuza uygun araç mantığı maalesef yanlış çünkü dönüşte 5000 TL farkla onunkinden daha derli toplu daha düzgün sahibi düzgünunu bulduk

araç emsallerinin fiyatında ama emsalleri gibi gözüken fakat varınca talaşı çıkmış olduğu için vazgeçildi. 

İlkay Başaran yazdı:

Piyasasının baya altında rakama araç almak istemişsiniz. Bu tip şeylerin çıkmama ihtimali yok zaten. Biri bir malı durup dururken düşük rakama zaten neden versin ki? Araba, motor alırken modelinin en uygun rakamlılarına yönelmek herzaman çok büyük risktir.

Tavanda 2 cm kalınlıkta macun var demenin diğer yoludur mesela 2018 model passatı 550 bin tl ye satışa çıkartmak.

Siz araba yeniden ilana girdiğindeki ilan tarihine dikkat edin bakalım. Eski tarihliyse asıl dolandırıcılık kısmı o :)

Üstte de yazdım maalesef öyle en uygunu falan değil dönüşte 5000 lira üstüne düzgün araç bulunuldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Parayı geri almak için bir sürü yol var aslında ama yakınım uğraşmak istemediğini Allah tan bulsun dediği için elden bir şey gelmiyor 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Uymaz yazdı:

Parayı geri almak için bir sürü yol var aslında ama yakınım uğraşmak istemediğini Allah tan bulsun dediği için elden bir şey gelmiyor 

1500 tl için değmez uğraşmaya strese bence de. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Bende ne Kapora alır nede Gönderirim.Ayrıca Kapora almak beni Tedirgin eder.Aracı satmadan önce Güncel Expertiz yaptırırım Ne zaman şehir dışı araç baksam bir şey çıkıyor Artık Şehir dışına çıkmamaya çalışacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Kapora alıp vermediğim gibi gerekirse 30 40 fazla ödeyip bulunduğum il ve çevre iller harici hiçbir yere gitmem. Kurumsalız diyen 2. el firmalarının bile mağdur ettiği müşteri hikayelerini her gün okuyoruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
İlkay Başaran yazdı:

1500 tl için değmez uğraşmaya strese bence de. 

Uğraşmaya değmeyecek sınırı iyi biliyor dolandırıcılar da 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)

Sözüm meclisten dışarı.

Her daim ava giden avlanır. 

Bilmem nere emniyet müdürlüğü fiyatının altına ilan atıyor. En alta açıklama yazmış

" Bu ilan bilgilendirme amaçlıdır. Sakın ucuz gördüm diye kapora atmayın"

Adamlar alt satırı bile okumadan kapora atalım satmayın diye arıyor.

Bir sefer hiç tanımadığım birine ürün için direk para yolladım. Rakam bir kaç bin diye önemsemedim. Haftaya oradayım elden alırım dedim. 

Çocuk beni aradı 

" Abi adını soyadını telini ve verdiğin parayı kağıda yazıp malzemeler ile annemin evine bıraktım. Bir hafta içinde ölür isem şu adrese git al dedi"

Çocuk ciddi imiş . Arkadaş olduk hala görüşürüz.

Sunuda ekleyeyim

Sıfırın üçte biri fiyatına ilana koyduğu ürüne onun fiyatı o değil deyip daha fazla para havale etmiştim ?

tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Uymaz
Hamit inan yazdı:

Sözüm meclisten dışarı.

Her daim ava giden avlanır. 

Bilmem nere emniyet müdürlüğü fiyatının altına ilan atıyor. En alta açıklama yazmış

" Bu ilan bilgilendirme amaçlıdır. Sakın ucuz gördüm diye kapora atmayın"

Adamlar alt satırı bile okumadan kapora atalım satmayın diye arıyor.

Bizim olayda av avci olayı yok söylediği gibi olsaydı zaten piyasası idi dönüşte daha düzgünunu 5000 farkla bulduk eğer öyle olsaydı anlastigimiz fiyatın en az 20 30000 fark olmasi gerekmez miydi burada sadece güvenin kötüye kullanılması var oto boya ustası birisi araç alırken bakmamış olma ihtimali var mı şurada beton gibi macun var diyince yeni bakıyorum bende alırken bakmadım cümlesini kuruyor sonra saymaya başlıyor kaput değişen tavanda macun işlem var çamurluklar değişen olabilir kapılar orjinal diye

sonra içinize sinmedi ise kaporanizi iade ederim para eşimin hesabinda akşam iban atın yollayayim diyip akşamda para gelmedi dedigimizde  ilan parasi kesip yolluyorum demek güveni kötüye kullanma değilse nasıl olmalı 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Ali Uymaz yazdı:

Bizim olayda av avci olayı yok söylediği gibi olsaydı zaten piyasası idi dönüşte daha düzgünunu 5000 farkla bulduk eğer öyle olsaydı anlastigimiz fiyatın en az 20 30000 fark olmasi gerekmez miydi burada sadece güvenin kötüye kullanılması var oto boya ustası birisi araç alırken bakmamış olma ihtimali var mı şurada beton gibi macun var diyince yeni bakıyorum bende alırken bakmadım cümlesini kuruyor sonra saymaya başlıyor kaput değişen tavanda macun işlem var çamurluklar değişen olabilir kapılar orjinal diye

sonra içinize sinmedi ise kaporanizi iade ederim para eşimin hesabinda akşam iban atın yollayayim diyip akşamda para gelmedi dedigimizde  ilan parasi kesip yolluyorum demek güveni kötüye kullanma değilse nasıl olmalı 

Est. Sözüm meclisten dışarı dedim zaten. Kapora v.s. olayları bu mantıkta işliyor demek istedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...