Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: pirelli güzel lastiktir kimisi sevmez modelden modele değişken aynı modelde farklı yıl üretimlerinde bile bile değişken, adana kebap gibi her loknatda farklı lezzet, bir mc değil yani 1 Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Bişi sormak istiyorum. Mesela benim aylardır incelediğim kaynaklarda videolar da pirelli hep önde idi. Bu yapılan testler de lastik boyutu önemli mi ki. 225 Di hep incekediklerim 2024 birincileri 205 de mesela siz atınca gördüm continental görünüyor ne gibi farklar oluyor ebatları değişince. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ben Tiguan'ı satmadan Pirelli Cinturato Plus All Season almıştım 4 mevsim lastik. Gayet hoşuma gitmişti. 235/55/18 104 V XL idi ebat ve özelliği. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat tırtıklı tabanlı çok havalı bir trekking ayakkabısı aldım dağ taş su geçirmez kaymaz vb diye. Ama caddede yağmur yağınca kaymaktan yürüyemiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat 5 sene continental premiumcontact 6 kullandım çok memnundum 50 bin km oldu. Yine tercihim continental olacak galiba pirelli ömür olarak daha az gibi görünüyor testlerde. Continental en azından denedim lastiğe yabancı bir cisim girse bile 80 km kadar gidiyor en azından öyle bir teknolojisi var diğerlerinde böyle birşey varmı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Tugay Kaya yazdı: 5 sene continental premiumcontact 6 kullandım çok memnundum 50 bin km oldu. Yine tercihim continental olacak galiba pirelli ömür olarak daha az gibi görünüyor testlerde. Continental en azından denedim lastiğe yabancı bir cisim girse bile 80 km kadar gidiyor en azından öyle bir teknolojisi var diğerlerinde böyle birşey varmı bilmiyorum. 2000 model bora aracım pirelli ile gelmişti 90 bin km kullandım Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 2000 model bora aracım pirelli ile gelmişti 90 bin km kullandım Ne zaman ama 2024 üretimi lastiklerinde 38 Bin km ömür biçiyor bunu üreten firma diyor. Sağlıklı lastik ömrünü isterseniz 100 bin km de kullanabilirsiniz Diş kalmadıktan sonra fren tutmadıktan sonra anlamı yokki bu önemli olan. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Tugay Kaya yazdı: Ne zaman ama 2024 üretimi lastiklerinde 38 Bin km ömür biçiyor bunu üreten firma diyor. Sağlıklı lastik ömrünü isterseniz 100 bin km de kullanabilirsiniz Diş kalmadıktan sonra fren tutmadıktan sonra anlamı yokki bu önemli olan. Firma 38bim km demez, yola, araca, kullanıma , bir çok şarta bağlı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Tugay Kaya yazdı: Ne zaman ama 2024 üretimi lastiklerinde 38 Bin km ömür biçiyor bunu üreten firma diyor. Sağlıklı lastik ömrünü isterseniz 100 bin km de kullanabilirsiniz Diş kalmadıktan sonra fren tutmadıktan sonra anlamı yokki bu önemli olan. Diş de kaldı fren de tutuyordu. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Evren Erakçora yazdı: Firma 38bim km demez, yola, araca, kullanıma , bir çok şarta bağlı. Test yapan bağımsız firmalar geri dönüşler o kmlerde bittiğini söylüyor. genel olarak pirelli ömrü kısa diğerlerinden geri dönüşler böyle. güvenli bir sürüş açısından hiçbir lastik en babası bile olsa 90 bin km sürülmemesi gerekiyor 50 bin kmden sonra yada 5 yıl sonra isterseniz hiç kullanmayın hamur özelliğini yitiriyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Tugay Kaya yazdı: Test yapan bağımsız firmalar geri dönüşler o kmlerde bittiğini söylüyor. genel olarak pirelli ömrü kısa diğerlerinden geri dönüşler böyle. güvenli bir sürüş açısından hiçbir lastik en babası bile olsa 90 bin km sürülmemesi gerekiyor 50 bin kmden sonra yada 5 yıl sonra isterseniz hiç kullanmayın hamur özelliğini yitiriyor. bütçe yoktu o vakitler. 1 Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Birde anlamadığım bişi var testlerdeki lastikler aynı üreticiler aynı lastikleri teste sokmuş modelleri aynı teknolojileri aynı üretim yılları aynı üretici yeni bir teknoloji ürün yada model sunmamış testlere. İki farklı zaman aralığındaki testlerde sonuçlar nasıl farklı oluyor onu anlamıyorum açıkcası. Birinde continental birinci diğerinde 3 cü 10 ay öncekinde continental sessiz son video o sesli anlamadım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Tugay Kaya yazdı: Birde anlamadığım bişi var testlerdeki lastikler aynı üreticiler aynı lastikleri teste sokmuş modelleri aynı teknolojileri aynı üretim yılları aynı üretici yeni bir teknoloji ürün yada model sunmamış testlere. İki farklı zaman aralığındaki testlerde sonuçlar nasıl farklı oluyor onu anlamıyorum açıkcası. Birinde continental birinci diğerinde 3 cü 10 ay öncekinde continental sessiz son video o sesli anlamadım Lastikleri sürekli güncelleriyorlar, yeni lastikler daha gelişmiş oluyor. Ben Lassa Greenways almıştım , eskiyince 5 sene sonra falan bir takım daha aldım , bence ikinci aldığım lastikler daha iyiydi. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 17 Şubat Yazar Paylaş 17 Şubat Evren Erakçora yazdı: Lastikleri sürekli güncelleriyorlar, yeni lastikler daha gelişmiş oluyor. Ben Lassa Greenways almıştım , eskiyince 5 sene sonra falan bir takım daha aldım , bence ikinci aldığım lastikler daha iyiydi. aralarında 5 -10 ay fark var enterasan Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Continental all season contact 2 taktırdım 2025 model direksiyon pamuk gibi oldu su kar testi yapmadım daha. Viraj denemesi yaptım baya sağlam tutuyor yokuşlarda sorun yok yumuşak konforlu sessiz lastik iyiki continental aldım Michelin den soğumuştum yorumlardan ötürü. Michelin ömrünün kısa ve hassas bir lastik olduğunu söylediler. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Hayırlı olsun gülerek kullanın. Birde ek olarak yazım yaparken yazı fontlarını değiştirmeden yazarsak memnun oluruz, Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bana fiyatı cazip geldi. Sizin boyutlar için güzel fiyat. 205 55 16 için en ucuz Avrupa yakasında resmi continental bayisi mollaoğlunu buldum 3500 aldım tanesini 01-25 tarihli. 750 TL de rot yaptırdım. 19 Şubat tarihinde Tugay Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Tugay Kaya yazdı: Sizin boyutlar için güzel fiyat. 205 55 16 için en ucuz Avrupa yakasında resmi continental bayisi mollaoğlunu buldum 3500 aldım tanesini 01-25 tarihli. 750 TL de rot yaptırdım. Araba yatıyori yatmasa lastik alırdım. bir senede 4500 km yapan arabaya yeni lastik almayı bir kenara bıraktım. Arabayı aktif kullanacağım zamana kadar üzerindeki lastikleri kullanmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts