Erhan Doruk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Switchback ve Trigger Action modellerinde kapak sorunu varmış. Aşağıda formu doldurup iletirseniz 6-9 haftada yeni kapak gönderiliyormuş. Formda foto eklerken birinde ad soyad ve tarihle termosu boydan , diğer foto alttan çekip eklenmesi gerekiyor. Bizim termosta birkaç kez sıcakken sızdırma olmuştu, tesadüf site karşıma çıkınca paylaşayım dedim. https://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=en 14 Şubat tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat ham metaleden katma değer yaratmanın kitabını yazmış olan firmaya yakışır 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Erhan Doruk yazdı: Switchback ve Trigger Action modellerinde kapak sorunu varmış. Aşağıda formu doldurup iletirseniz 6-9 haftada yeni kapak gönderiliyormuş. Formda foto eklerken birinde ad soyad ve tarihle termosu boydan , diğer foto alttan çekip eklenmesi gerekiyor. Bizim termosta birkaç kez sıcakken sızdırma olmuştu, tesadüf site karşıma çıkınca paylaşayım dedim. https://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=en 1-2 ay önce ben denemiştim sadece Amerika Kanada falan vardı. Bizim ülkeden girdi yapamamıştım. Siz yapabildiniz mi? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Emre Şimşek yazdı: 1-2 ay önce ben denemiştim sadece Amerika Kanada falan vardı. Bizim ülkeden girdi yapamamıştım. Siz yapabildiniz mi? Giriş yaptım, 6-9 hafta teslimat süresi verdi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ben de yaptım şimdi. İlk giridğimde ülke seçiminde çok az ülke vardı eklemişler. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ama hani bunlarda şanzıman yoktu? Pardon yanlış başlıkmış. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat yanlış yağ kullanmışlardır. Bakımlı stanley’de arıza olmaz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Erhan Doruk yazdı: Giriş yaptım, 6-9 hafta teslimat süresi verdi. gümrük vergisi kime ait olacak? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Çağlar Bayur yazdı: gümrük vergisi kime ait olacak? Kapağı gönderen vergiyi de öder herhalde Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Kaydı yaptım onay numarası verdi yapmış mıyım acaba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Erhan Doruk yazdı: Kapağı gönderen vergiyi de öder herhalde eksik çıkan tek lego paketine vergi çıkmıştı bunu firma hallederse iyi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Sermet Gündoğdu yazdı: Kaydı yaptım onay numarası verdi yapmış mıyım acaba? Talep onaylanınca , onay maili gelecek diyor. 1 Yorum bağlantısı
Adem Kazıl Salı 07:42 Paylaş Salı 07:42 benimki bugün geldi çok teşekkürler konu başlığı için 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 08:31 Paylaş Salı 08:31 benim termosu ters çevirince 10 saniyede 1 damla damlatmaya başladı. Ne yapmak lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 12:29 Paylaş Salı 12:29 İnsanlar bu termosu ihtiyaçtan çok aksesuar olarak kullanmaya başladı. Soğuk sıvıları elde taşımak yerine Soğutmalı torpidosu olan arabanın torpidosuna 2 pet şişe koymak çok daha ucuz. Sıcaklar içinde her yer kahveci. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 13:33 Paylaş Salı 13:33 Ali Darbaz yazdı: İnsanlar bu termosu ihtiyaçtan çok aksesuar olarak kullanmaya başladı. Soğuk sıvıları elde taşımak yerine Soğutmalı torpidosu olan arabanın torpidosuna 2 pet şişe koymak çok daha ucuz. Sıcaklar içinde her yer kahveci. Soğutmalı torpido sende bile yok kahve 150 lira, çay 40 lira kimse soğuk su taşımıyor stanley parasını sonuna kadar hakediyor. Bence bugün arabayla yeterince ilgilenmedin 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 13:57 Paylaş Salı 13:57 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Soğutmalı torpido sende bile yok kahve 150 lira, çay 40 lira kimse soğuk su taşımıyor stanley parasını sonuna kadar hakediyor. Bence bugün arabayla yeterince ilgilenmedin Bende soğutmalı torpido var, gayetde güzel soğutuyor. Daha aktif kullanmak için kullanma kılavuzu gibi ıvır zıvırı kaldırcam. Salı 13:59 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök Salı 16:53 Paylaş Salı 16:53 Benim oglanda stanleyin suluğu var termoslu içi. 1 seneyi geçti heralde hala kıramadı. Demekki dünyanın en sağlam malı Bir sefer 4. Kattan aşağı kadar basamaklardan seke seke aşağı indi gördüğüm onu dışında rutin erkek çocugu faliyetlerine dayandı. Ayrıca içine soğuk su koyuyor çok memnun🤣 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 17:54 Paylaş Salı 17:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Soğutmalı torpido sende bile yok kahve 150 lira, çay 40 lira kimse soğuk su taşımıyor stanley parasını sonuna kadar hakediyor. Bence bugün arabayla yeterince ilgilenmedin 3 tane termos denedim 1 haftada hepsini iade ettim ve aşklı ızdıraplı bir süreçten sonra bende aldım. Fazlasıyla hakediyor dediğin gibi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 19:18 Paylaş Salı 19:18 Ali Darbaz yazdı: İnsanlar bu termosu ihtiyaçtan çok aksesuar olarak kullanmaya başladı. Soğuk sıvıları elde taşımak yerine Soğutmalı torpidosu olan arabanın torpidosuna 2 pet şişe koymak çok daha ucuz. Sıcaklar içinde her yer kahveci. Evde 50 TL olan kahve dışarıda 150 ise çok değil 10 defa bile kullansanız fazlasıyla çıkarır. Fiyatından da öte daha sağlıklı. Ticari olan bir ürün yerine evde yapabildiğim şeyleri tercih ederim. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen Salı 19:51 Paylaş Salı 19:51 Peugeot araç alırken bayinin promosyon verdiği termos için kapak talebinde bulunmuştum ve kapak bugün gelmiş daha görmedim ama eminim ki işe yarayacaktır. Burada takdir ettiğim şey kapak talep etme ekranındaki esnek kısımlar. Termosu nereden aldın? hatırlamıyorsan hatırlamıyorum yaz... faturan var mı? Kaybettiysen yok diyebilirsin falan yazmışlar. Yani termosum var deyip foto çekip göndermeniz yeterli firma her türlü ürünlerinin arkasında durmuş. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 19:53 Paylaş Salı 19:53 Ü.Emre Kartal yazdı: Evde 50 TL olan kahve dışarıda 150 ise çok değil 10 defa bile kullansanız fazlasıyla çıkarır. Fiyatından da öte daha sağlıklı. Ticari olan bir ürün yerine evde yapabildiğim şeyleri tercih ederim. Kahve 10 lira, su bedava hadi süt de koy, 10 lira da o, etti 20 lira. Dışarıda kahve çok pahalı @Ali Darbaz torpido soğutma uzun yol haricinde işe yaramaz. Yarım saatlik yolda ancak torpido gözünü soğuk yapar. İçeceği elimizde parka götürüyoruz ve hala saklıyoruz. Yani onlar hikaye. Termos candır daha doğrusu stanley candır 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts