İçeriğe Yönlendir

Stanley Termoslarda Kapak Değişimi

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk
(düzenlendi)

Switchback ve Trigger Action modellerinde kapak sorunu varmış. Aşağıda formu doldurup iletirseniz 6-9 haftada yeni kapak gönderiliyormuş. 

Formda foto eklerken birinde ad soyad ve tarihle termosu boydan , diğer foto alttan çekip eklenmesi gerekiyor. 

Bizim termosta birkaç kez sıcakken sızdırma olmuştu, tesadüf site karşıma çıkınca paylaşayım dedim. 

https://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=en

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ham metaleden katma değer yaratmanın kitabını yazmış olan firmaya  yakışır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Erhan Doruk yazdı:

Switchback ve Trigger Action modellerinde kapak sorunu varmış. Aşağıda formu doldurup iletirseniz 6-9 haftada yeni kapak gönderiliyormuş. 

Formda foto eklerken birinde ad soyad ve tarihle termosu boydan , diğer foto alttan çekip eklenmesi gerekiyor. 

Bizim termosta birkaç kez sıcakken sızdırma olmuştu, tesadüf site karşıma çıkınca paylaşayım dedim. 

https://stanley1913tmrecallint.expertinquiry.com/?lang=en

1-2 ay önce ben denemiştim sadece Amerika Kanada falan vardı. Bizim ülkeden girdi yapamamıştım. Siz yapabildiniz mi?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Emre Şimşek yazdı:

1-2 ay önce ben denemiştim sadece Amerika Kanada falan vardı. Bizim ülkeden girdi yapamamıştım. Siz yapabildiniz mi?

Giriş yaptım, 6-9 hafta teslimat süresi verdi. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben de yaptım şimdi. İlk giridğimde ülke seçiminde çok az ülke vardı eklemişler.

Yorum bağlantısı
Adem Kazıl

Yaptım bende çok teşekkürler bilgi için 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Ama hani bunlarda şanzıman yoktu?

Pardon yanlış başlıkmış.

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

yanlış yağ kullanmışlardır. Bakımlı stanley’de arıza olmaz 

:crazy:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Termos alacaksan thermos alacaksın.:)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan Doruk yazdı:

Giriş yaptım, 6-9 hafta teslimat süresi verdi. 

gümrük vergisi kime ait olacak?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Çağlar Bayur yazdı:

gümrük vergisi kime ait olacak?

Kapağı gönderen vergiyi de öder herhalde 

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Kaydı yaptım onay numarası verdi yapmış mıyım acaba?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan Doruk yazdı:

Kapağı gönderen vergiyi de öder herhalde 

eksik çıkan tek lego paketine vergi çıkmıştı bunu firma hallederse iyi

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Sermet Gündoğdu yazdı:

Kaydı yaptım onay numarası verdi yapmış mıyım acaba?

Talep onaylanınca , onay maili gelecek diyor. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Adem Kazıl

benimki bugün geldi çok teşekkürler konu başlığı için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

benim termosu ters çevirince 10 saniyede 1 damla damlatmaya başladı. Ne yapmak lazım

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

bizim kapak da geçen ay geldi. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İnsanlar bu termosu ihtiyaçtan çok aksesuar olarak kullanmaya başladı. Soğuk sıvıları elde taşımak yerine Soğutmalı torpidosu olan arabanın torpidosuna 2 pet şişe koymak çok daha ucuz. Sıcaklar içinde her yer kahveci. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

İnsanlar bu termosu ihtiyaçtan çok aksesuar olarak kullanmaya başladı. Soğuk sıvıları elde taşımak yerine Soğutmalı torpidosu olan arabanın torpidosuna 2 pet şişe koymak çok daha ucuz. Sıcaklar içinde her yer kahveci. 

Soğutmalı torpido sende bile yok

kahve 150 lira, çay 40 lira

kimse soğuk su taşımıyor

stanley parasını sonuna kadar hakediyor. Bence bugün arabayla yeterince ilgilenmedin :) 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kimse soğuk su taşımıyor

stanley parasını sonuna kadar hakediyor. Bence bugün arabayla yeterince ilgilenmedin :) 

Bende soğutmalı torpido var, gayetde güzel soğutuyor. Daha aktif kullanmak için kullanma kılavuzu gibi ıvır zıvırı kaldırcam.  

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Benim oglanda stanleyin suluğu var termoslu içi. 1 seneyi geçti heralde hala kıramadı. Demekki dünyanın en sağlam malı

Bir sefer 4. Kattan aşağı kadar basamaklardan seke seke aşağı indi gördüğüm onu  dışında rutin erkek çocugu faliyetlerine dayandı. Ayrıca içine soğuk su koyuyor çok memnun🤣

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kimse soğuk su taşımıyor

3 tane termos denedim 1 haftada hepsini iade ettim ve aşklı ızdıraplı bir süreçten sonra bende aldım. Fazlasıyla hakediyor dediğin gibi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Evde 50 TL olan kahve dışarıda 150 ise çok değil 10 defa bile kullansanız fazlasıyla çıkarır. 

Fiyatından da öte daha sağlıklı. Ticari olan bir ürün yerine evde yapabildiğim şeyleri tercih ederim. 

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Peugeot araç alırken bayinin promosyon verdiği termos için kapak talebinde bulunmuştum ve kapak bugün gelmiş daha görmedim ama eminim ki işe yarayacaktır. Burada takdir ettiğim şey kapak talep etme ekranındaki esnek kısımlar. Termosu nereden aldın? hatırlamıyorsan hatırlamıyorum yaz... faturan var mı? Kaybettiysen yok diyebilirsin falan yazmışlar. Yani termosum var deyip foto çekip göndermeniz yeterli firma her türlü ürünlerinin arkasında durmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ü.Emre Kartal yazdı:

Evde 50 TL olan kahve dışarıda 150 ise çok değil 10 defa bile kullansanız fazlasıyla çıkarır. 

Fiyatından da öte daha sağlıklı. Ticari olan bir ürün yerine evde yapabildiğim şeyleri tercih ederim. 

Kahve 10 lira, su bedava

hadi süt de koy, 10 lira da o, 

etti 20 lira. Dışarıda kahve çok pahalı

@Ali Darbaz

torpido soğutma uzun yol haricinde işe yaramaz. Yarım saatlik yolda ancak torpido gözünü soğuk yapar. İçeceği elimizde parka götürüyoruz ve hala saklıyoruz. 

Yani onlar hikaye. Termos candır

daha doğrusu stanley candır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...