Ali Darbaz Salı 19:56 Paylaş Salı 19:56 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kahve 10 lira, su bedava hadi süt de koy, 10 lira da o, etti 20 lira. Dışarıda kahve çok pahalı @Ali Darbaz torpido soğutma uzun yol haricinde işe yaramaz. Yarım saatlik yolda ancak torpido gözünü soğuk yapar. İçeceği elimizde parka götürüyoruz ve hala saklıyoruz. Yani onlar hikaye. Termos candır Benim termosum var ama iki gün kullanıp bana ağırlık olduğunu görünce bıraktım. Ben birde saha teknisyeniyim ona rağmen işlevsel gelmedi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Çarşamba 11:07 Yazar Paylaş Çarşamba 11:07 Çiğdem Bilen yazdı: Peugeot araç alırken bayinin promosyon verdiği termos için kapak talebinde bulunmuştum ve kapak bugün gelmiş daha görmedim ama eminim ki işe yarayacaktır. Burada takdir ettiğim şey kapak talep etme ekranındaki esnek kısımlar. Termosu nereden aldın? hatırlamıyorsan hatırlamıyorum yaz... faturan var mı? Kaybettiysen yok diyebilirsin falan yazmışlar. Yani termosum var deyip foto çekip göndermeniz yeterli firma her türlü ürünlerinin arkasında durmuş. Bana istenen bilgiler çok fazla geldi. Bir kapak için birsürü bilgi ve kvkk onayı istemiş. Adamalar bedeva kapak gönderirken müşteri bilgilerini de bedava almış oldular . Yorum bağlantısı
Onur Demir Çarşamba 11:15 Paylaş Çarşamba 11:15 Benim kapak hala gelmedi. takip edebileceğimiz bir yer var mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 11:56 Paylaş Çarşamba 11:56 Ali Darbaz yazdı: Benim termosum var ama iki gün kullanıp bana ağırlık olduğunu görünce bıraktım. Ben birde saha teknisyeniyim ona rağmen işlevsel gelmedi. avrupa millet işe yemek götürüyor. sen yapamazsın o zaman oralarda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 11:58 Paylaş Çarşamba 11:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: avrupa millet işe yemek götürüyor. sen yapamazsın o zaman oralarda Evden 3 kase diyet yemeği getirdim. Karaciğer yağlanması başladığından beri %80 evden getiriyorum Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 12:24 Paylaş Çarşamba 12:24 Ali Darbaz yazdı: Evden 3 kase diyet yemeği getirdim. Karaciğer yağlanması başladığından beri %80 evden getiriyorum ama termos dert oldu 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen Çarşamba 12:48 Paylaş Çarşamba 12:48 Erhan Doruk yazdı: Bana istenen bilgiler çok fazla geldi. Bir kapak için birsürü bilgi ve kvkk onayı istemiş. Adamalar bedeva kapak gönderirken müşteri bilgilerini de bedava almış oldular . Kargo gelmesi için mecburen isim, adres, telefon bilgileri verildi başka bilgi yoktu bu seviyede veri paylaşmayı çok da önemsemedim açıkçası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts