Mustafa Tüfekçi 14 Şubat Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Benzer parkur ve trafik şartlarında birebir aynı sürüşler olmasa da yüksek km ortalamaları kıyaslanabilir. Sona doğru kmler azalsa da fikir verebilir. 1. Araç 2007 E200 kompresör otomatik vites LPG 2. Araç 2001 Focus 1.6 otomatik LPG 3. Araç 2010 C4 Grand Picasso 1.6 HDI MCP Yarı otomatik Dizel 4. Araç 2007 Alfa Romeo 159 1.9 jtdm manuel Dizel 5. Araç 2001 Focus 2.0 manuel LPG 6. Araç 1993 E200 manuel LPG 7. Araç 2004 Fiesta 1.4 TDCİ manuel Dizel Nisbeten az yol yapsak da bunlar da bonus 8. Araç 2001 Fiesta 1.6 sport manuel LPG 9. Araç 85 Tofaş Serçe 1.3 manuel LPG 10. Araç 2004 Marea 1.6 manuel LPG 11. Araç 2022 Egea 1.4 manuel LPG 14 Şubat tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Çağlar Bayur yazdı: picasso candır Evet yaktığı yakıta göre yaptığı iş en kullanışlı oydu 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Krş bazında en az yakan Fiesta 1.6 sport LPG Litre bazında en az yakan benzinli Egea Litre bazında en az yakan dizel de Fiesta 1.4 TDCİ 14 Şubat tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat 910 kwh harcamışım toplam 5508km. 100km de 16.5 kwh. 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 910 kwh harcamışım toplam 5508km. 100km de 16.5 kwh. O bende yok ne demek tam olarak yani TL veya litre LPG dizele cevirirsek Hangi elektrikli araç ile kıyas kabul edilebilir bu veriler 1 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Burdan anlaşılan o ki benzinli araçlar 10 lt altına pek inmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Burdan anlaşılan o ki benzinli araçlar 10 lt altına pek inmiyor. Evet, benim Mazda’ya 7-8 yakar dediler şu an tam 10 litre gösteriyor. 45 litre depo ile 480 kilometre dolaylarında gidiyor. Gerçi sadece şehiriçi biniyoruz. Şöyle bi Kahramanmaraş’ta bu arabayı sürsem uzun yol, az araç, az trafik avantajından 7 küsürleri görürdüm bence. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Evet, benim Mazda’ya 7-8 yakar dediler şu an tam 10 litre gösteriyor. 45 litre depo ile 480 kilometre dolaylarında gidiyor. Gerçi sadece şehiriçi biniyoruz. Şöyle bi Kahramanmaraş’ta bu arabayı sürsem uzun yol, az araç, az trafik avantajından 7 küsürleri görürdüm bence. Zaten herkes söylerken 7-8 lt yakıyor diye söylüyor. Bu yüzden yazdım. Burda bile benzinli araçla şehir içi 6.5 yakıyorum diyen vardı. Bunu şu sebeple yazdım. İnsanlar yılda 25000 km den az kullanıyorsan benzinli al diyorlar ya, işte bunun km ile alakası yok. Ben dizel aracımla şehir içi 5.5 lt yakıyorum sen 10 lt. Neredeyse iki kat yakıt parası ödüyorsun her km de. Bu nedenle ben yıllardır benzinli araç almıyorum. Eskiden bu makas daha fazlaydı şimdi biraz azaldı buna rağmen yine de neredeyse yarı yarıya.. Benim 220 depo dolumunun ortalaması. En yuksek tüketim 7 lt üzeri göstermesinin sebebi enjektörlerden biri arıza yapmıştı, tamir sırasında saatlerce rölantide çalıştırdılar aracı, orda tüketmişti. Ortalama tüketimin 5 lt üzerine çıkmasının sebebi de oğlum. O kullanmaya başladıktan sonra biraz yükseldi ortalama. Sadece ben kullansam bu ortalama 5 lt veya altı olurdu. Aracı 6 yıldan fazla zamandır kullanıyorum ve hep depo doldurdum. Az az almadım. Araci aldığımda mazot 6 tl civarıydı, bu nedenle TL bedeli aldatıcı olabilir lt olarak değerler doğrudur. 15 Şubat tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Zaten herkes söylerken 7-8 lt yakıyor diye söylüyor. Bu yüzden yazdım. Burda bile benzinli araçla şehir içi 6.5 yakıyorum diyen vardı. Bunu şu sebeple yazdım. İnsanlar yılda 25000 km den az kullanıyorsan benzinli al diyorlar ya, işte bunun km ile alakası yok. Ben dizel aracımla şehir içi 5.5 lt yakıyorum sen 10 lt. Neredeyse iki kat yakıt parası ödüyorsun her km de. Bu nedenle ben yıllardır benzinli araç almıyorum. Eskiden bu makas daha fazlaydı şimdi biraz azaldı buna rağmen yine de neredeyse yarı yarıya.. Benim 220 depo dolumunun ortalaması. En yuksek tüketim 7 lt üzeri göstermesinin sebebi enjektörlerden biri arıza yapmıştı, tamir sırasında saatlerce rölantide çalıştırdılar aracı, orda tüketmişti. Yukarıdaki listede yeni nesil sayılacak benzinli bir araç göremedim. Megan 1.33 tceyi aldığımda gebze 30 bin km karma ortalaması 7,2ydi. Uzun yol 110 geçilmezse 4- 4.5 ler çok rahat hatta istanbuldan 4 ile geldim. Burada kısa mesafe de var (300 metre markete git gel gibi) ve ayda bir sıfırlarım 5,9. İStanbulda kardeşim şirkette bendekinin otomatiğini kullanıyorlar ortalaması 8.5 2 aracında. 10 yaktırılır mı? Evet 15 de yaktırırım ben ona bakarsak. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Zaten herkes söylerken 7-8 lt yakıyor diye söylüyor. Bu yüzden yazdım. Burda bile benzinli araçla şehir içi 6.5 yakıyorum diyen vardı. Bunu şu sebeple yazdım. İnsanlar yılda 25000 km den az kullanıyorsan benzinli al diyorlar ya, işte bunun km ile alakası yok. Ben dizel aracımla şehir içi 5.5 lt yakıyorum sen 10 lt. Neredeyse iki kat yakıt parası ödüyorsun her km de. Bu nedenle ben yıllardır benzinli araç almıyorum. Eskiden bu makas daha fazlaydı şimdi biraz azaldı buna rağmen yine de neredeyse yarı yarıya.. Benim 220 depo dolumunun ortalaması. En yuksek tüketim 7 lt üzeri göstermesinin sebebi enjektörlerden biri arıza yapmıştı, tamir sırasında saatlerce rölantide çalıştırdılar aracı, orda tüketmişti. Ortalama tüketimin 5 lt üzerine çıkmasının sebebi de oğlum. O kullanmaya başladıktan sonra biraz yükseldi ortalama. Sadece ben kullansam bu ortalama 5 lt veya altı olurdu. Aracı 6 yıldan fazla zamandır kullanıyorum ve hep depo doldurdum. Az az almadım. Araci aldığımda mazot 6 tl civarıydı, bu nedenle TL bedeli aldatıcı olabilir lt olarak değerler doğrudur. Dizel bakım sırasında yaptırdığı kârı fixlemiyor mu? Sonuçta daha kompleks bir yapı. Benzinli motorda daha basit bir yapı daha az bozulacak parça var. Hele ki atmosferikse. Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Burda bile benzinli araçla şehir içi 6.5 yakıyorum diyen vardı. Biri bendim diyenlerin, hala diyorum. 3 silindir, 1.0 etsi sayılır mı (mild de olsa minnak hybrit) sonuçta benzinli İstanbul içi uzun dönem ortalamam 6,4lt/100km. haypır falan yok dümdüz kullanım. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Dizel bakım sırasında yaptırdığı kârı fixlemiyor mu? Sonuçta daha kompleks bir yapı. Benzinli motorda daha basit bir yapı daha az bozulacak parça var. Hele ki atmosferikse. Bakım farkı yok. Benzinli 10 binde bir, dizel 15 binde bir bakıma giriyor, emin ol bakım ücreti aynı fiyata. 4 lt yağ + polen filtre + hava filtre + mazot filtre. Benzinlide de benzin filtresi var. Aşağı yukarı fiyatlar aynı. Dizel km olarak daha geç bakıma girdiği için avantajlı. Emin Önal yazdı: Biri bendim diyenlerin, hala diyorum. 3 silindir, 1.0 etsi sayılır mı (mild de olsa minnak hybrit) sonuçta benzinli İstanbul içi uzun dönem ortalamam 6,4lt/100km. haypır falan yok dümdüz kullanım. Hybrid araçlar konu dışı. Onlarda benzinliyi anlarım. Hatta tavsiye ederim, egzoz muayenesi olmuyor onlarda. Ordan avantajı bile var. Yeğenim DS7 hybrid almisti, egzoz muayenesi olmuyormuş, ordan biliyorum. 15 Şubat tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Eskide kalmışsınız. 10 binde yağ değişimi veren benzinli var mı reno 20 k diyor mesela. Yurtdışında 30. Tabi onların havanın yüzde 40 ı oksijen ya ondan. Bence 2 tane euro 6.2 motoru kıyaslayalım. Bakım ve arıza konusunda hangisi arayı açacak. Dpfler adblueler havalarda uçuşurken benzinli buji değiştirip devam edecek mi merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Eskide kalmışsınız. 10 binde yağ değişimi veren benzinli var mı reno 20 k diyor mesela. Yurtdışında 30. Tabi onların havanın yüzde 40 ı oksijen ya ondan. Onun havadaki toz oranı ve iklimle de alakası var sanırım kitapçıklarda farklı yerlere farklı öneriler yapıyorlar. Mazda, Avustralya için 12 ay ya da 10.000 km diyor. Alman araçları için 30 deniyor ama ben Alman araçlarını 30 bin bekletsem bir şey olacak korkusu ile sıkıntıdan çatlardım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Onun havadaki toz oranı ve iklimle de alakası var sanırım kitapçıklarda farklı yerlere farklı öneriler yapıyorlar. Mazda, Avustralya için 12 ay ya da 10.000 km diyor. Alman araçları için 30 deniyor ama ben Alman araçlarını 30 bin bekletsem bir şey olacak korkusu ile sıkıntıdan çatlardım. Peki toz motor yağına nereden ulaşacak? Emmeden girdi eksozdan çıktı? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Peki toz motor yağına nereden ulaşacak? Emmeden girdi eksozdan çıktı? Egzozdan öyle çıkabilen bir şey olsa filtre ile motoru korumazdık sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Her benzinli araba çok yakar bir kaide yok, benim genel ortalamam 5.7 litre. Dizel 3 litre yakmaz herhalde bu durumda. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Egzozdan öyle çıkabilen bir şey olsa filtre ile motoru korumazdık sanırım. Yok yolunu demek istedim. Yağa ne ara uğruyor anlamında. Neyse benzinlinin sessizliği dahi artı konfor. Evren Erakçora yazdı: Her benzinli araba çok yakar bir kaide yok, benim genel ortalamam 5.7 litre. Dizel 3 litre yakmaz herhalde bu durumda. Birebir aynı güzergah clio ile megane aralarında 1- maks 1.5 litre fark var. Clionun ortalaması 5 ti bu 5.9. Gidişlerinin de alakası yok. sessizlik desen alakaları yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Neyse benzinlinin sessizliği Çalışıp çalışmadığını devir saatinden anlıyorsan o arabaya binilir. 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Çalışıp çalışmadığını devir saatinden anlıyorsan o arabaya binilir. Evet demek istediğim buydu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Yakıt konusu güzergaha özel. Aynı araba, aynı kişilerle, farklı güzergahta iki katını bile yakar. Yakıt konusu güzergaha özel. Aynı araba, aynı kişilerle, farklı güzergahta iki katını bile yakar. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Hangi trafik hangi tip kullanım olursa olsun 10lt altında sehir ici rahat gezinen benzinli arac henüz bana nasip olmadi.1.4 t ecotec astra j vardı ayağımızın altinda yumurta varmış gibi surerdik yine içerdi yakıtı. 1.6 fb7 civic vardı tupte bile 8 lerde gezinirdi üstüne bi de tupten kaynaklı sorunlar tank değişim masrafları ısınan kadar benzin masrafı vardı. Kışın motor kucağımda da çalışsa ben dizelden devam gibi... 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat A6'yı 270K'da aldım, şu an 337K'da, düz hesap 65K km yapmışım. Sanıyorum çoğu şehir içi olduğu için total ortalama 10'dur. (65000 / 100) * 10 = 6500 litre yakıt tüketmişim. 46 TL'Den 6500 * 46 = 300.000 TL yapıyor, 5 senede. 7 lt/100km yakan bir araba kullansam %30 fark ederdi, 210.000 yapardı. 1 litre az yakayım diye kassam 30.000 TL fark ederdi 5 yılda, yılda 6.000 TL bugünün parasıyla. Bence iyi. Diğer masrafları saymazsak tabi. Tabi bu hesaba şöyle bakarsak; Ortalama 180 wh/km (18 kwh/100km) yakan bir elektrikli olsa (çoğu şehir içi olduğu için, @Mehmet Göktürkhoca gibi kullanılsa daha az yakar uzun yolda da) Yarı yarıya AC/DC ortalama 8 TL'den doldurulsa şu an. (65000 /100) * 18 * 8 = 93600 TL yapar. Düz 100.000 TL desek 5 sened 200.000 TL, senede 40.000 TL tasarruf. Hiç fena değil. Ki elektrik daha ucuzdu geçtiğimiz yıllarda, daha da fazla aslıdna tasarruf. Bu sürede 8-9 kez yağ bakımı ve diğer ağır bakımlarla beraber bayağı uyguna gelirmiş. Finansal açıdan tabi bu, denklemde diğer koşullar göz ardı edilmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: A6'yı 270K'da aldım, şu an 337K'da, düz hesap 65K km yapmışım. Sanıyorum çoğu şehir içi olduğu için total ortalama 10'dur. (65000 / 100) * 10 = 6500 litre yakıt tüketmişim. 46 TL'Den 6500 * 46 = 300.000 TL yapıyor, 5 senede. 7 lt/100km yakan bir araba kullansam %30 fark ederdi, 210.000 yapardı. 1 litre az yakayım diye kassam 30.000 TL fark ederdi 5 yılda, yılda 6.000 TL bugünün parasıyla. Bence iyi. Diğer masrafları saymazsak tabi. Tabi bu hesaba şöyle bakarsak; Ortalama 180 wh/km (18 kwh/100km) yakan bir elektrikli olsa (çoğu şehir içi olduğu için, @Mehmet Göktürkhoca gibi kullanılsa daha az yakar uzun yolda da) Yarı yarıya AC/DC ortalama 8 TL'den doldurulsa şu an. (65000 /100) * 18 * 8 = 93600 TL yapar. Düz 100.000 TL desek 5 sened 200.000 TL, senede 40.000 TL tasarruf. Hiç fena değil. Ki elektrik daha ucuzdu geçtiğimiz yıllarda, daha da fazla aslıdna tasarruf. Bu sürede 8-9 kez yağ bakımı ve diğer ağır bakımlarla beraber bayağı uyguna gelirmiş. Finansal açıdan tabi bu, denklemde diğer koşullar göz ardı edilmiştir. Benim anlatmaya çalıştığım olay aslında bu. Siz 65 bin km de 6400 lt benzin almışsınız. Ben 84 bin km de 4600 lt mazot almışım. Bu durumda içler dışlar çarpımı yaparsak 65000 km de 6500 lt 84000 km de X lt. X = 84000*6500/65000 dersek siz 85 bin km de 8400 lt benzin tüketmiş olacaksiniz. 8400 lt benzin ile 4600 lt mazot fiyatını da benim için siz hesaplar mısınız lütfen? Elektrikli araç şu an en mantıklısı. T10F fiyatı açıklansın, bütçem yettiği an hiç düşünmeden alacağım. Evden şarj imkanım var. Gayet ekonomik olacak benim için. 15 Şubat tarihinde Öner Kurukuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts