Koray Demir 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Süleyman Can yazdı: 1.4 t ecotec astra j vardı ayağımızın altinda yumurta varmış gibi surerdik yine içerdi yakıtı. 1.4 Turbo aşırı müsrif bir motor. Biraz performanslı kullanımda 15-16 lt civarında yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Benim anlatmaya çalıştığım olay aslında bu. Siz 65 bin km de 6400 lt benzin almışsınız. Ben 84 bin km de 4600 lt mazot almışım. Benim araba da dizel. 10 lt motorin yakıyor yani 100 km'de. 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Selim Bilgin yazdı: Benim araba da dizel. 10 lt motorin yakıyor yani 100 km'de. Gayet az. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Selim Bilgin yazdı: Benim araba da dizel. 10 lt motorin yakıyor yani 100 km'de. Neettin???? Ne var sende? 😲😲😲 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 1.4 tiguan 6.5 uzun dönem ortalamam. 50 km de 6.5 tir o hocam birdaha bak bence 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 1.4 tiguan 6.5 uzun dönem ortalamam. 6.5 = 30 ediyor hocam 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Öner Kurukuz yazdı: Neettin???? Ne var sende? 😲😲😲 87 sayfa konu dikkatten kaçmış. 1 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Selim Bilgin yazdı: 87 sayfa konu dikkatten kaçmış. 3.0 Quattro.. Aslan besleyen yemini düşünmez derler. 10 lt normal 😀😀 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Bi de Selim Abi iyi bakıyordu o arabaya, ben denk geldiğimde bakıyordum konuya. Sonra satılığa çıktı satıldı mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Bi de Selim Abi iyi bakıyordu o arabaya, ben denk geldiğimde bakıyordum konuya. Sonra satılığa çıktı satıldı mı bilmiyorum. Bakımlı olmasa İstanbul'da 10 litre ile gezemez zaten. İlandan kalkmıştı ama şu an ciddi şekilde satılık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: 50 km de 6.5 tir o hocam birdaha bak bence Yok ya niye yalan söyleyeyim. isteyen gelir bakar. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 6.5 = 30 ediyor hocam o ne abi? denklem pek anlaşılmadı. bi tane buldum foto bilgisayarımda Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Yok ya niye yalan söyleyeyim. isteyen gelir bakar. Takıldım hocam. Hep bir en az 10 yakar diyorlar ya. Hayır yakmıyor işte dediğimizde de güzergah vs denir, ya da basmıyorsun sen gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mesele şu.. 1 km uzaktaki markete arabayla gidiyorsan tüm araçlar özellikle benzinliler çok yakıyor. biz çok km yapıyoruz bu nedenle yakıt ortalamamız düşüyor. Ama az km yapan da "çok yakıyo" demesin bence.. Satlık araba.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Mesele şu.. 1 km uzaktaki markete arabayla gidiyorsan tüm araçlar özellikle benzinliler çok yakıyor. biz çok km yapıyoruz bu nedenle yakıt ortalamamız düşüyor. Ama az km yapan da "çok yakıyo" demesin bence.. Satlık araba.. Hocam 300 metre için arabaya biniyoruz. 20 tane köpek var sokakta. Vicanım el vermiyor yoksa 1 kg ete bakacak da işte vicdan. Saldırıyorlar. Bıktık artık.. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ben aynı arabayla İst-Bodrum arasını 4.3 litre ile de gidiyorum 5.8 litre ile de. O anki ruh halime göre değişiyor. Çok da şeetmeye gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Buda benden 15 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: 910 kwh harcamışım toplam 5508km. 100km de 16.5 kwh. aboo, benzinle eştilendiğinde bittin sen 100 km de 785 tl yakar 100 km de 5 lt yakar benimki 100 km de 16.5 kw aboooooo, verimli motor ama deli gibi yakıyor arkadaş önce lpg gibi olacak, 1 kw 8 tl olduğu an ki olacak (evde) amanın şaka bir yana harbiden olacak bu gidişle... şuan yolda hızlı DC şarj yapsan 1 kw 10 tl gibi 100 km de ortalama 181 tl gibi birşey harcıyorsun, 20 kw şarjda galiba 1 kw 6,6 tl gibi aynı mesafede 5 lt yakan araç lpg 136 tl benzin 237 tl. şuan bile hızlı şarj iç açıcı durumda değil, hatta uzun yolda değmez elektrikli almak, tek çareniz evde şarj onada darbe yakın, coming soon.... yandık valla, ne alırsan al öpücük hazır, en güzeli yayan... bu iş sonuçta cepten çıkana bakar, en az maliyet en iyisidir, isterse kömürlü olsun farketmez, gerisi hepsi aynı araba zaten... 15 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: aboo, benzinle eştilendiğinde bittin sen 100 km de 785 tl yakar 100 km de 5 lt yakar benimki 100 km de 16.5 kw aboooooo, verimli motor ama deli gibi yakıyor arkadaş önce lpg gibi olacak, 1 kw 8 tl olduğu an ki olacak (evde) amanın şaka bir yana harbiden olacak bu gidişle... şuan yolda hızlı DC şarj yapsan 1 kw 10 tl gibi 100 km de ortalama 181 tl gibi birşey harcıyorsun, 20 kw şarjda galiba 1 kw 6,6 tl gibi aynı mesafede 5 lt yakan araç lpg 136 tl benzin 237 tl. şuan bile hızlı şarj iç açıcı durumda değil, hatta uzun yolda değmez elektrikli almak, tek çareniz evde şarj onada darbe yakın, coming soon.... yandık valla, ne alırsan al öpücük hazır, en güzeli yayan... 785 değil 78.5 lira 5 litre yakan araç moduna girersem tesla 11kwh yakıyor. denedim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: 785 değil 78.5 lira 16.5 x 47.59=785 benzine eşitlenirse yazdımya, şuan hızlı şarj da bile çok yakınsın zaten, tek çare evde şarj, oda kw ı 8 tl olduğu an (olacak) lpg ye geldin, bitti error. 11 kw yaksan 523 tl benimkini katladın, 5 lt modunda 110 la gidiyorum, senin dediğini yaparsam 4 lt ile giderim sonuçta bu iş 1 lt - 1 kw fiyatına bakar, yanlışmıyım, gerisi aynı bildiğimiz araba zaten, zammı yediği an bu sefer millet sıkıntılı taraflarına bakmaya başlar ve devran anında döner, Tesla 2.4 milyondan satmaya başlarsa zaten devran Tesla için bile dönmeye başlar bizde... tek yolu var, elektrik ucuz olmak zorunda, yoksa daha başlamadan biter bu iş, kimse nazıyla uğraşmaz... 15 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: 16.5 x 47.59=785 benzine eşitlenirse yazdımya, şuan hızlı şarj da bile çok yakınsın zaten, tek çara evde şarj, oda kw sı 8 tl olduğu an dııııt error. 11 kw yaksan 523 tl benimkini katladın... sonuçta bu işl 1 lt 1 kw fiyatına bakar, yanlışmıyım. Ellimizi yıkayınca havluya siliyoruz da havlu neden kirleniyor o zaman. Önce bunu açıklayın? Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: 910 kwh harcamışım toplam 5508km. 100km de 16.5 kwh. Çok yakıyorsunuz hocam. Benim toplam 15 bin km oldu. 10 bin km sini 35 kuruş ile gezdirdik. Uzun yol deneyimlediniz mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Ellimizi yıkayınca havluya siliyoruz da havlu neden kirleniyor o zaman. Önce bunu açıklayın? demekki işin kirli iş, iki kere yıka sonra bak yada önce bunla yıka Erdoğan Temur yazdı: Çok yakıyorsunuz hocam. Benim toplam 15 bin km oldu. 10 bin km sini 35 kuruş ile gezdirdik. Uzun yol deneyimlediniz mi? pek çeker konayı koyacaktın garaja, lazım olacak demedi deme heves ettik alana kadar bununda zevkini yaşatmayacaklar adama be arkadaş... neyse bu iş böyle olmayacak, panel işini hızlandırıyoruz mecburen, gittiği yere kadar artık... 15 Şubat tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Erdoğan Temur yazdı: Çok yakıyorsunuz hocam. Benim toplam 15 bin km oldu. 10 bin km sini 35 kuruş ile gezdirdik. Uzun yol deneyimlediniz mi? kaç kwh yakıyorsunuz? kuruş ayrı konu. o bizde de ucuz. Ali Cihangiroğlu yazdı: 16.5 x 47.59=785 benzine eşitlenirse yazdımya, şuan hızlı şarj da bile çok yakınsın zaten, tek çare evde şarj, oda kw ı 8 tl olduğu an (olacak) lpg ye geldin, bitti error. 11 kw yaksan 523 tl benimkini katladın, 5 lt modunda 110 la gidiyorum, senin dediğini yaparsam 4 lt ile giderim sonuçta bu iş 1 lt - 1 kw fiyatına bakar, yanlışmıyım, gerisi aynı bildiğimiz araba zaten, zammı yediği an bu sefer millet sıkıntılı taraflarına bakmaya başlar ve devran anında döner, Tesla 2.4 milyondan satmaya başlarsa zaten devran Tesla için bile dönmeye başlar bizde... tek yolu var, elektrik ucuz olmak zorunda, yoksa daha başlamadan biter bu iş, kimse nazıyla uğraşmaz... Alicim hesabın yanlış. km de 40 kuruş yakıyorum. sen elektriğie niye 10 kat zam yaptın? benzinle niye aynı olsun biri kw diğeri litre?? 1 karpuzla 1 ekmek niye aynı fiyat olsun? ortak özellikleri sadece yeniyor olmaları ve 1 adet olmaları. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Ali Cihangiroğlu yazdı: 16.5 x 47.59=785 benzine eşitlenirse yazdımya, şuan hızlı şarj da bile çok yakınsın zaten, tek çare evde şarj, oda kw ı 8 tl olduğu an (olacak) lpg ye geldin, bitti error. 11 kw yaksan 523 tl benimkini katladın, 5 lt modunda 110 la gidiyorum, senin dediğini yaparsam 4 lt ile giderim sonuçta bu iş 1 lt - 1 kw fiyatına bakar, yanlışmıyım, gerisi aynı bildiğimiz araba zaten, zammı yediği an bu sefer millet sıkıntılı taraflarına bakmaya başlar ve devran anında döner, Tesla 2.4 milyondan satmaya başlarsa zaten devran Tesla için bile dönmeye başlar bizde... tek yolu var, elektrik ucuz olmak zorunda, yoksa daha başlamadan biter bu iş, kimse nazıyla uğraşmaz... Yaw adamın yaşı başı var, inme indireceksin alıştıra alıştıra söyle bari :lol: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts