Köksal Yılmaz 21 Şubat Paylaş 21 Şubat (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: O bir tane vidayı artırmasak iyiydi.. Havalar ısınsın da onun yerini bulalım.. Tuşun, vites körüğünün altına kaçtığını söylemesem vidadan daha büyük boşluk kalırdı Araba kalacak, gompile sökülecek, fiyat sökünce belli olur ağğğğbiiii, hee bi de bunlarda kronik 21 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Araba kalacak, gompile sökülecek, fiyat sökünce belli olur ağğğğbiiii, hee bi de bunlarda kronik Kartal esnafı gibi konuştun. Köksal Yılmaz yazdı: Tuşun, vites körüğünün altına kaçtığını söylemesem vidadan daha büyük boşluk kalırdı O tuş kaybolsa işler çok karışırdı.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: 4x4 müydü o arkadaşın rengi bozuk arabası.. O 177 beygir ile patinaj engellemeyle uğraşırken ben ilk ışıkları geçerim.. Bu mu cevap Rengi bozuk ? Patinaj? Arkadan itişli dikkat... Ayrıca ben o arkadaşımın aracı seninkini döver demedim ki (döver de neyse ) Seninki aşırı güçlüymüş ya onu sevdim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat tuşu kaybolan velvele edio, 88 beyin var arabanın banamısın demiyor 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Önder Özcan yazdı: Bu mu cevap Rengi bozuk ? Patinaj? Arkadan itişli dikkat... Ayrıca ben o arkadaşımın aracı seninkini döver demedim ki (döver de neyse ) Seninki aşırı güçlüymüş ya onu sevdim. Unutmuştur b12 diyeceğim de trafik sigortam yaklaştı, durum trajik. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Önder Özcan yazdı: Seninki aşırı güçlüymüş ya onu sevdim. Ben arabamın güçlü olduğu ile övünerek yazmadım onu. Bana aşırı güçlü geliyor bu sebeple sürekli eko modda sürüyorum. Yoksa totalde saninin arabası bile benimkinden güçlü. Forumda benimkinden çok daha güçlü onlarca araba var. Bana gereksiz geliyor. İlkay Başaran yazdı: Unutmuştur b12 diyeceğim de trafik sigortam yaklaştı, durum trajik. Arkadan itiş olunca ne oluyor.. Ne yani şahinler bile patinaj yapıyor. Okuyanlar da 177 beygir oldu diye Mercedesin ok gibi fırladığını falan zannedecek.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Arkadan itiş olunca ne oluyor.. Ne yani şahinler bile patinaj yapıyor. Okuyanlar da 177 beygir oldu diye Mercedesin ok gibi fırladığını falan zannedecek.. 9 saniye 0-100 ü gps değeri hemde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat Paylaş 22 Şubat İlkay Başaran yazdı: 9 saniye 0-100 ü gps değeri hemde. Sıfırının değeri galiba.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Sıfırının değeri galiba.. Önder abideki ne kadar sıfırsa o kadar 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Sıfırının değeri galiba.. Eylül 2021 320K km 9,40 değil 9,04 Süren benim, torque ile ölçüm. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat Paylaş 22 Şubat İlkay Başaran yazdı: Hah benim poliçe 14 bin oldu şimdi buyur.. 3 bin yollayayım mı? Benim yüzümden oldu 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Önder Özcan yazdı: 3 bin yollayayım mı? Benim yüzümden oldu O değil de, Elantra süper arabaymış. Daha önce almadığıma yanıyorum. Über. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Önder Özcan yazdı: 3 bin yollayayım mı? Benim yüzümden oldu Abi kartın mail ordere kapalıymış açar mısın? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Önder Özcan yazdı: Eylül 2021 320K km 9,40 değil 9,04 Süren benim, torque ile ölçüm. Hatırlıyorum.. Ondan sonra iki beyni bozulmuştu. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat Paylaş 22 Şubat İlkay Başaran yazdı: Abi kartın mail ordere kapalıymış açar mısın? Dış minnakların işidir, eft yaptım, boşver mail orderi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts