Fatih Sarıkaya 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Şimdi bu sahip olduğum telefona orijinal batarya arıyorum. İnternet ortamında bir siteden aldım. Sahte olduğuna kanaat getirdim ve müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim. Deji gibi muadil ürün kullanmak istemiyorum. Zamanında çokca bunları tecrübe ettim. Firmanın kendi ürettiği malı istiyorum ama internette bulamadım. Orijinal adı altında satanların hemen hemen hepsi sahte. Bir site buldum bu site orijinal ürün mü satıyor. Bilgisi yada alışveriş yapmış olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Normalde bataryası ile uğraşmazdım bunun ama, bu telefon acayip bir şey. Vazgeçemedim bundan. Haftaya poco x7 pro ile karşılaştıracağım bunu. Senelerdir kullanıyorum, bir kere donduğuna şahit olmadım. Böyle güzel bir şeyi, sahte batarya ile mahvetmek istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Yetkili servislerde olur muhtemelen. https://www.mi.com/tr/service/support/userguide/local_production.html Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Burak Tokcan yazdı: Yetkili servislerde olur muhtemelen. https://www.mi.com/tr/service/support/userguide/local_production.html Onlar satmazlar herhalde, kendileri değiştirmek ister. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servis harici orijinal ürün maalesef bulamazsınız. Yakında servis varsa kısa sürede değişim yaptırabilirsiz. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 Şubat Paylaş 15 Şubat linkteki servisten orijinal her parçayı temin edebilirsiniz. özellikle xiaomi konusunda uzmanlar https://cepustam.com/ 2 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Fatih Sarıkaya yazdı: Onlar satmazlar herhalde, kendileri değiştirmek ister. Sormakta fayda var yine de. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 17 Şubat Yazar Paylaş 17 Şubat Fatih Sarıkaya yazdı: Bir site buldum bu site orijinal ürün mü satıyor. Bilgisi yada alışveriş yapmış olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Yukarıdaki site orijinal ürün satıyormuş. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Benim batarya orijinal geldi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Aynı cihaza ben de deji aldım 4-5 ay önce. Şuanlık iyi Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Arada bir kapanıp açılmaya başladı bataryadan mı sizce yok kronik anakart arızası var diyorlar ona mı denk geldik bilemedim Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Dün akşam eve gidince giriştim batarya değişimine. Saç kurutma makinası ile kenarları ısıttım. Sonra plastik telefon açma aparatları ile kapağı çıkardım. Pek kolay bir iş değil. Kapağa ve telefona zarar vermeden söktüm. Soketleri çıkardım. Bataryayı çıkardım. Telefondaki ve kapaktaki yapıştırıcıları söktüm. Yeni bataryayı taktım. Soketleri bağladım. Kapağa yapıştırıcı sürüp telefona montajladım. Para lastiği ile hem dik hem yatay olmak üzere bağladım. 7-8 lastik kullandım. Her tarafından eşit baskı yapsın diye. Telefonu şarja taktım. Her 10 dakikada bir kontrol ettim. Bataryada ısınma olup olmadığını gözlemlemek istiyordum. 1 saat boyunca gözlemledim. Bataryada şarj olurken her hangi bir ısınma olmadı. Gece 12:30 uyandım. telefona baktım, ne durumda diye. Telefon şarj etmeyi bırakmış. Telefonun arkası soğuktu. O şekilde bırakıp uyudum. Sabah lastikleri söktüm. Yapıştırıcı kalıntıları var mı diye baktım, olanı temizledim. Kılıfına taktım ve telefonu açtım. Tam şarj olmuş. İşe gelene kadar açık bıraktım. Video açtım ve 1 saat boyunca kapatmadım. Isınma olup olmadığını kontrol ettim. Isınma yoktu. Montaj tamam. İstediğim gibi temiz bir işçilik oldu. Servise vermemin nedeni paradan ötürü değil. Temiz işçilikten ötürü. Ferhat Yavuz yazdı: Arada bir kapanıp açılmaya başladı bataryadan mı sizce yok kronik anakart arızası var diyorlar ona mı denk geldik bilemedim Üstadım, o telefonun anakartı kolay zarar görecek bir yerde değil. Telefon devamlı arka cebinde de olsa kasılıp zarar görecek bir yerde de değil. Kartın üstünde muhafazası var. Altında da metal kasası var. Umarım bataryadandır. Vaktinde blackberry telefonum vardı. Açılıp kapanırdı. Servis anakart arızası dedi çıktı. Telefonum çöp oldu. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Ü.Emre Kartal yazdı: Aynı cihaza ben de deji aldım 4-5 ay önce. Şuanlık iyi Ben o bataryayı iphon da tecrübe ettim. Özellikle orijinal batarya peşine düştüm. Çok iyi bir şey olsaydı ondan alır geçerdim. Batarya çok önemli. Sadece telefon sağlığı için değil. Bizim sağlığımız içinde. O yüzden yaşamsal ürünlerde her zaman orijinal malzemeyi tercih etmek elzem. Dejinin kötü malı bana denk gelmiş olabilir. Kullanıp mutlu olanlarda olabilir. Adamların malını çöp etmiyorum. Telefon bataryasının gözlerimin önünde alev aldığına şahit oldum. Markası deji değildi onun. Çok korkutucu bir şeydi. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Bende de xiaomi mi mix 2 var bataryayı değiştirmiştim bir defa yine az gitmeye başladı. Bu sitede varmış alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. Telefon 7 yıllık ama hala maşallahı var. Bende memnunum. Yeni batarya bozuk telefon sahibi olur muyum diye de aklımdan geçmiyor değil 😊 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Mustafa Karahan yazdı: Bende de xiaomi mi mix 2 var bataryayı değiştirmiştim bir defa yine az gitmeye başladı. Bu sitede varmış alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım. Telefon 7 yıllık ama hala maşallahı var. Bende memnunum. Yeni batarya bozuk telefon sahibi olur muyum diye de aklımdan geçmiyor değil 😊 Ben aldım, hatta gelen ürünün resmini çektim, yükledim. Bataryayı da taktım. Şuan batarya performansından memnunum. Yaşadığım deneyimi anlattım. Orijinal batarya ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Fatih Sarıkaya yazdı: Ben aldım, hatta gelen ürünün resmini çektim, yükledim. Bataryayı da taktım. Şuan batarya performansından memnunum. Yaşadığım deneyimi anlattım. Orijinal batarya ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Sizin telefonunuz kaç yıllık? Bendeki telefon 7 yıllık batarya harici bir problemi yok şükür. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Mustafa Karahan yazdı: Sizin telefonunuz kaç yıllık? Bendeki telefon 7 yıllık batarya harici bir problemi yok şükür. Konusu burada. Konuyu açtığım zaman almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 18 Şubat Paylaş 18 Şubat üretim yılı kaç bu bataryanın? tam yerine bandrol vurmuşlar Fatih Sarıkaya yazdı: Yukarıdaki site orijinal ürün satıyormuş. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Benim batarya orijinal geldi. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Coşku Mert yazdı: üretim yılı kaç bu bataryanın? tam yerine bandrol vurmuşlar Öğrenmek için çok geç maalesef. Batarya telefona takılı. Yalnız Montajdan sonra batarya seviyesi %33 seviyesindeydi. İlk dolumdan sonra kullanım performansı çok iyiydi. %10 seviyesine getirebilmek için video kaydı bile yaptım. Belki çabuk biter şarja takarım diye. Saat 22:00 tekrar şarja taktım. İlk seviyeler çabuk tükendi ama orta ve son seviyelerde çok dayandı. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Ferhat Yavuz yazdı: Arada bir kapanıp açılmaya başladı bataryadan mı sizce yok kronik anakart arızası var diyorlar ona mı denk geldik bilemedim anakart değil işlemci arızası var ansızın fişi çekiyo kendi kendine ben bir sefer değiştirdim işlemci yi sonra tekrar fişi çekti telefon yeni cihaz aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts