Mustafa Çayır 15 Şubat Paylaş 15 Şubat (düzenlendi) yine bir sanayi vakası. çözülemeyen yazılımsal sorunlar... aracımız 2018 transit. 2.0 170 ps. pazartesi günü aldık. dpf dolu diyordu. 6. viteste düşük devirde 3-5 sn gücü kesip kendini korumaya alıyordu. aldığımız gibi sanayiye gittik. öyle dandik de bi yere değil heee. sadece ford ile ilgilenen kocaman bi servis. obd ye bağlandı. enjektörler hata vermiş dedi. hepsini sökün yenisini takın dedim. 200 bin de araba. ömrü gelmiştir dedik. egzos temizlendi. egr iptali vs için bi yazılımcı arkadaş geldi. aaa o da ne. marş yok. nasıl? e araba sağlam geldi buraya. abi yazılım tutmamıştır. yeniden atsınlar da düzelir. e tamm abi. hadi. eee şimdi senin pompa da arızalı imiş. o yüzden olmuyormuş vs. tamm kafamız rahat olsun. biz bu arabaya binicez. pompamız da yeni olsun. değiştirin abi. tamir yokmuş zaten. yolda bırakmasın bizi. derken derken. o yazılımcı git bu yazılımcı gel. sağlam servise giren araba 6 gün sonra çekici ile başka bir yazılımcıya gitti. enjektör hariç bi şeyin parasını henüz ödemedim. ne işçilik ne pompa ne de yazılım. zaten yazılım ile alakalı hiç bir şey de ödemek niyetinde değilim, ayrıca ilk beyne elleyen arkadaşla da ayrı bir hukuki davamız olabilir. zararımı karşılamazsa. sinir bozucu bir durum. okurken sinir katsayınız artmış olabilir. sakinliğimi korumaya çalışıyorum. Ford benim için mercedes den sonra en sevdiğim markadır. 3-5 işini bilmezin eline düştük ya. var mı beyinci tanıdığı olan? he bu arada kaç lira lem bi beyin? (ciddiyim hee) sağlıcakla 15 Şubat tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 Şubat Paylaş 15 Şubat bu sanayi işinde en çok güvenmediğim adamlar beyinci tabir edilen şahıslar nedense geçmiş olsun abi umarım tez zamanda nokta atışla çözülür 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Şanssızlık mı, usta hatası mı bilemedim. Ancak, 18 de değişen motor ve makyajlanan customların en büyük sorunu enjektör. Genellikle kaynama yapıyor. Hala bir çözüm bulunabilmiş değil. Görüşmeniz için özelden bir numara gönderiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Ahmet Ekici yazdı: Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Şanssızlık mı, usta hatası mı bilemedim. Ancak, 18 de değişen motor ve makyajlanan customların en büyük sorunu enjektör. Genellikle kaynama yapıyor. Hala bir çözüm bulunabilmiş değil. Görüşmeniz için özelden bir numara gönderiyorum. Enjektörle alakalı sorunumuz yok. Söküldü değişti. Sorun maalesef yazılım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Şubat Paylaş 15 Şubat taşhisi koymadan parçaya dalınca sonu fena olur böyle işlerin. yazılımdır beyindir işi, cihazı kullanmayı bilmeyince hikaye. önce doğru dürüst bir teşhis lazım. yahu ne işin var kamyonetlerle önceki sahibine açık açık sorun bundan önce neler yaptırmaya çalışmış nereleri kurcalanamış diye 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Bu paylaştığım da benzer bir sebeple çıkmış sanırım. Sanayi vakası. Kadın sanayiye gidiyor ve her seferinde yaptık deyip yolluyorlarmış. Kadın parasını istemiş vermeyince sonuç. Geçmiş olsun inşallah kısa zamanda çözülür. Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Ahmet Kiriş yazdı: Yetkili servis atmıyor mu? Beceremezlerse servise gidecek zaten. Mehmet Ozyurek yazdı: Enjektörler kodlama istiyor olmasın? Yapıldı abi. Çağlar Bayur yazdı: taşhisi koymadan parçaya dalınca sonu fena olur böyle işlerin. yazılımdır beyindir işi, cihazı kullanmayı bilmeyince hikaye. önce doğru dürüst bir teşhis lazım. yahu ne işin var kamyonetlerle önceki sahibine açık açık sorun bundan önce neler yaptırmaya çalışmış nereleri kurcalanamış diye Önceki sahibi komşumuz. 6 aydır biniyordu adam. Sorunsuz. Teklemeyi söylemişti ama. Bile bile aldık. ne işin var kamyonetlerle derken abi ☺️ seviyoruz fordu. Iveco mu alsaydık. 😂 İlk yazılımı kurcalayan arkadaş sanayi eşrafından tanınmış birinin oğlu. Babası ile görüştük. Olaya müdahil oldu. Ben çözücem işinizi dedi. Dedi ama. Kimseye de güvenim kalmış değil. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Değerli arkadaşım paran mı çok senin? Ne öyle hemen parça değişmeler. Yazık edilmiş her yeri sağlam arabaya. Tez vakitte çözülür inşallah 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Şubat Paylaş 16 Şubat (düzenlendi) Sanayide beyin yapabilseler önce kendilerine bir tane yaparlardı. Nerede bizde öyle mikroçip tamiri yapacak ya da resmi devre şeması ile çalışanlar? Beyin dedikleri zaman kaçacaksın direkt. İşini titizlikle yapanlara lafım yok, benim lafım genele. Diğer uçta öyleleri de var ki NASA’ya devre kartı basar satar sırıtmaz ama bir elin parmağını geçmiyor ya da sıra gelmiyor. En sevmediğim işler. Paranın, hakkının peşinden koşmak yorar adamı… 16 Şubat tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Egr iptali şart mı. Egr değişen bir şey. Dpf de yıkanır boşaltılır. Egr iptali kolay değil. Üretici kim bilir kaç farklı kombinasyonla egr çalışma prensiplerini kodlamıştır. Egr’siz tüm parametreler çöp olur. Bunun için baştan yakıt haritası lazım. O da ne kadar sağlıklı olur soru işareti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Egr’siz tüm parametreler çöp olur. 1250-2500 lü devirler arası çalışıp öncesi- sonrası zaten işlevsiz kalan bir karbon ayak izi azaltıcı unsur. göz boyamaca. deepseek in karbon ayak izi daha fazla 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 1250-2500 lü devirler arası çalışıp öncesi- sonrası zaten işlevsiz kalan bir karbon ayak izi azaltıcı unsur. göz boyamaca. deepseek in karbon ayak izi daha fazla Total sürüşün çoğu o devir aralığında olduğu için yeni yazılımcı ne kadar bilinçli bir harita oluşturacak ki? Çok profesyonel olması lazım. Ben öyle biri olsam transitle falan uğraşmam mesela. Maslak’ta lambo ferrari swapçı beklerim dükkanıma Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ne haritası ? egozosa harita? hgm göktürk 1-2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 Şubat Paylaş 17 Şubat bi alırken güldürür bi de satarken derlerdi inanmazdık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Fatih Keskin yazdı: bi alırken güldürür bi de satarken derlerdi inanmazdık şiroki konusu mu bu? Yorum bağlantısı
Emin Önal 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Geçmiş olsun Mustafa. Servet Aydın yazdı: paran mı çok senin? Ne öyle hemen parça değişmeler. Bana geldi bir gülme 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 17 Şubat Yazar Paylaş 17 Şubat Güncelleme; sabah görüştük. Bugün vericez dedi sanayiciler odası başkanı. Olayı oralara kadar götürdüm. Bi bilseniz nereleri karıştırdım ☺️ ordan çıkıp aracın olduğu yere gittim. En iyi ihtimal çarşamba dedi adam da. hunisi olan var mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Servet Aydın yazdı: Hangi renk gönderyim? En sevdiğini gönder 😉 Yorum bağlantısı
Recommended Posts