İçeriğe Yönlendir

Ford mu Aldık Bela mı?

Mustafa Çayır

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Mustafa Çayır yazdı:

Güncelleme; sabah görüştük. Bugün vericez dedi sanayiciler odası başkanı. Olayı oralara kadar götürdüm. Bi bilseniz nereleri karıştırdım ☺️ ordan çıkıp aracın olduğu yere gittim. En iyi ihtimal çarşamba dedi adam da. 

hunisi olan var mı? 

nesi bozukmuş ilk arıza oalrak?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Çağlar Bayur yazdı:

nesi bozukmuş ilk arıza oalrak?

abi daha vermediler. bir çok sensör arızası olduğnu söylediler. bu gece teste çıkıcam dedi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Mustafa Çayır yazdı:

abi daha vermediler. bir çok sensör arızası olduğnu söylediler. bu gece teste çıkıcam dedi

Kasko var mı 

Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Valla anlamıyom bu işi çalışan arabaya binip sanayiye gidiyosun elindeki arabadan oluyosun 

Gitsen bi dert gitmesen ayrı bi dert

Vaktinin gittiğine mi yanarsın paranın gittiğine mi yanarsın arabanın yapılmadığınamı yanarsın

Çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce çözülür

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mustafa Çayır yazdı:

En sevdiğini gönder 😉

🎀 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Mustafa yapma alma diyen büyüklerimiz oldu ama dinlemedin yıldız la devam edecektin büyük sözü dinle biraz

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

20 senede forum nereden nereye geldi. 🚬

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mustafa Çayır yazdı:

Akü bitmiştir ya 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Fatih Keskin yazdı:

Mustafa yapma alma diyen büyüklerimiz oldu ama dinlemedin yıldız la devam edecektin büyük sözü dinle biraz

Yıldızı satmadım abi. Baş köşede duruyor. Hatta 2 aydır duruyor. Aküsü yeni iyi ki 😂

Mehmet Ozyurek yazdı:

Akü bitmiştir ya 

Abi aracı aldık. 3 dk sonra şarj lambası yandı. Sözde temizlik babında yıkatmışlar motoru. Başka bir serviste işi çözdük. Neden daha önce buraya gelmemişim diye de çok dövündüm. 

konjektöre su kaçmış. Oldu. 

2.0 motorlarda akü çok dikkat edilmesi gereken hususmuş. Onu da öğrendik. Vesile ile yeni bir akü de aldık. Şu an sorun yok. Hatta ilk yükümü aldım. Sabah Kocaeli ☺️

• Beğen 2
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

en baştaki tekleme sorunu nedenmiş?

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Çağlar Bayur yazdı:

Kimse bilmiyor abi. Belki enjektör belki pompa. Belki yazılım. Ya da rastgele çıkan bir soket. Herkesin söylediği başka. Hepsi birbirine suç atıyor. Zaten birine beddua edeceksen “Allah seni sanayiye düşürsün” deyin ☺️

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sıvı teması ile oluşan oksit nedeniyle araç titrer. Kapı kapı gezinir. Bu sırada sağlam araç kurcalanıp bozulur. Finalde şansa araç eski haline getirildiği zaman oksit düzelmiştir kendiğinden 

• Beğen 5
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Çağlar Bayur yazdı:

O da aküdür. 

Bence baştan beri şarjı ve aküsü sorunlu idi bu aracın. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa Çayır yazdı:

Kimse bilmiyor abi. Belki enjektör belki pompa. Belki yazılım. Ya da rastgele çıkan bir soket. Herkesin söylediği başka. Hepsi birbirine suç atıyor. Zaten birine beddua edeceksen “Allah seni sanayiye düşürsün” deyin ☺️

eski sahibinde hiç mi tamirat yok? kontrol vs.? çok sevdim guyaben kalendermiş

Servet Aydın yazdı:

Sıvı teması ile oluşan oksit nedeniyle araç titrer. Kapı kapı gezinir. Bu sırada sağlam araç kurcalanıp bozulur. Finalde şansa araç eski haline getirildiği zaman oksit düzelmiştir kendiğinden 

580 pin lehimli 18pin soketli piililer bozulursa kime gideriz tamirat için? dikkat reklem içerir :mangal: 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

580 pin lehimli 18pin soketli piililer bozulursa kime gideriz tamirat için? dikkat reklem içerir :mangal: 

Mimar Sinan mahallesinde bi tamirci varmış ama şişle lehim yapmaya çalışanları uzak tuttuyormuş tükkanından

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır
Servet Aydın yazdı:

Mimar Sinan mahallesinde bi tamirci varmış ama şişle lehim yapmaya çalışanları uzak tuttuyormuş tükkanından

Biliyorum. Kapıdan beni kovaladı. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Geçmiş olsun kardeşim, bundan sonra inşallah sorun yaşamazsın yolun hep açık olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Bu iş bilmez tamirciler yüzünden ''bu araçlar alınmaz, ford bozdu'' gibi kelimelere vakıf oluyoruz. Suçu üstüne alan hiç yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ilk sahibinin aküyü bile değişmediği araçta başka gizli sorunlar da çıkar

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Çağlar Bayur yazdı:

ilk sahibinin aküyü bile değişmediği araçta başka gizli sorunlar da çıkar

Aşırı orjinalcilk başa bela. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Transiti aldık. 3 günde yaklaşık 3200-3400 km arası yol yaptım. Bir sorun yok.

@Servet Aydın king bugün kullandı. Beni şoför olarak işe alır mısın diyor? Koltuğumda gözü mü var ne 😂

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Mustafa Çayır yazdı:

Transiti aldık. 3 günde yaklaşık 3200-3400 km arası yol yaptım. Bir sorun yok.

@Servet Aydın king bugün kullandı. Beni şoför olarak işe alır mısın diyor? Koltuğumda gözü mü var ne 😂

özlemiştir eski günlerini fıldır fıldır Türkiye'nin her yerini geziyordu

sıkıştı kaldı şimdi Mutlukent Mimarsinan Mahallesi arasına kaçak yer arıyor.  :f1:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çok keyifli valla. Şavrole gibi yaylanıyor manyak tork zaten cepte

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...