Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mustafa Çayır yazdı: Güncelleme; sabah görüştük. Bugün vericez dedi sanayiciler odası başkanı. Olayı oralara kadar götürdüm. Bi bilseniz nereleri karıştırdım ☺️ ordan çıkıp aracın olduğu yere gittim. En iyi ihtimal çarşamba dedi adam da. hunisi olan var mı? nesi bozukmuş ilk arıza oalrak? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: nesi bozukmuş ilk arıza oalrak? abi daha vermediler. bir çok sensör arızası olduğnu söylediler. bu gece teste çıkıcam dedi 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mustafa Çayır yazdı: abi daha vermediler. bir çok sensör arızası olduğnu söylediler. bu gece teste çıkıcam dedi Kasko var mı Yorum bağlantısı
Ersen şahin 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Valla anlamıyom bu işi çalışan arabaya binip sanayiye gidiyosun elindeki arabadan oluyosun Gitsen bi dert gitmesen ayrı bi dert Vaktinin gittiğine mi yanarsın paranın gittiğine mi yanarsın arabanın yapılmadığınamı yanarsın Çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce çözülür 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mustafa yapma alma diyen büyüklerimiz oldu ama dinlemedin yıldız la devam edecektin büyük sözü dinle biraz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Mustafa Çayır yazdı: abi daha vermediler. bir çok sensör arızası olduğnu söylediler. bu gece teste çıkıcam dedi Akü bitmiştir ya 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Fatih Keskin yazdı: Mustafa yapma alma diyen büyüklerimiz oldu ama dinlemedin yıldız la devam edecektin büyük sözü dinle biraz Yıldızı satmadım abi. Baş köşede duruyor. Hatta 2 aydır duruyor. Aküsü yeni iyi ki 😂 Mehmet Ozyurek yazdı: Akü bitmiştir ya Abi aracı aldık. 3 dk sonra şarj lambası yandı. Sözde temizlik babında yıkatmışlar motoru. Başka bir serviste işi çözdük. Neden daha önce buraya gelmemişim diye de çok dövündüm. konjektöre su kaçmış. Oldu. 2.0 motorlarda akü çok dikkat edilmesi gereken hususmuş. Onu da öğrendik. Vesile ile yeni bir akü de aldık. Şu an sorun yok. Hatta ilk yükümü aldım. Sabah Kocaeli ☺️ 2 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Çağlar Bayur yazdı: en baştaki tekleme sorunu nedenmiş? Kimse bilmiyor abi. Belki enjektör belki pompa. Belki yazılım. Ya da rastgele çıkan bir soket. Herkesin söylediği başka. Hepsi birbirine suç atıyor. Zaten birine beddua edeceksen “Allah seni sanayiye düşürsün” deyin ☺️ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Sıvı teması ile oluşan oksit nedeniyle araç titrer. Kapı kapı gezinir. Bu sırada sağlam araç kurcalanıp bozulur. Finalde şansa araç eski haline getirildiği zaman oksit düzelmiştir kendiğinden 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: en baştaki tekleme sorunu nedenmiş? O da aküdür. Bence baştan beri şarjı ve aküsü sorunlu idi bu aracın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Mustafa Çayır yazdı: Kimse bilmiyor abi. Belki enjektör belki pompa. Belki yazılım. Ya da rastgele çıkan bir soket. Herkesin söylediği başka. Hepsi birbirine suç atıyor. Zaten birine beddua edeceksen “Allah seni sanayiye düşürsün” deyin ☺️ eski sahibinde hiç mi tamirat yok? kontrol vs.? çok sevdim guyaben kalendermiş Servet Aydın yazdı: Sıvı teması ile oluşan oksit nedeniyle araç titrer. Kapı kapı gezinir. Bu sırada sağlam araç kurcalanıp bozulur. Finalde şansa araç eski haline getirildiği zaman oksit düzelmiştir kendiğinden 580 pin lehimli 18pin soketli piililer bozulursa kime gideriz tamirat için? dikkat reklem içerir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Şubat Paylaş 21 Şubat Çağlar Bayur yazdı: 580 pin lehimli 18pin soketli piililer bozulursa kime gideriz tamirat için? dikkat reklem içerir Mimar Sinan mahallesinde bi tamirci varmış ama şişle lehim yapmaya çalışanları uzak tuttuyormuş tükkanından 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Servet Aydın yazdı: Mimar Sinan mahallesinde bi tamirci varmış ama şişle lehim yapmaya çalışanları uzak tuttuyormuş tükkanından Biliyorum. Kapıdan beni kovaladı. 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Geçmiş olsun kardeşim, bundan sonra inşallah sorun yaşamazsın yolun hep açık olsun 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Bu iş bilmez tamirciler yüzünden ''bu araçlar alınmaz, ford bozdu'' gibi kelimelere vakıf oluyoruz. Suçu üstüne alan hiç yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat Paylaş 23 Şubat ilk sahibinin aküyü bile değişmediği araçta başka gizli sorunlar da çıkar 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ilk sahibinin aküyü bile değişmediği araçta başka gizli sorunlar da çıkar Aşırı orjinalcilk başa bela. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Transiti aldık. 3 günde yaklaşık 3200-3400 km arası yol yaptım. Bir sorun yok. @Servet Aydın king bugün kullandı. Beni şoför olarak işe alır mısın diyor? Koltuğumda gözü mü var ne 😂 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Mustafa Çayır yazdı: Transiti aldık. 3 günde yaklaşık 3200-3400 km arası yol yaptım. Bir sorun yok. @Servet Aydın king bugün kullandı. Beni şoför olarak işe alır mısın diyor? Koltuğumda gözü mü var ne 😂 özlemiştir eski günlerini fıldır fıldır Türkiye'nin her yerini geziyordu sıkıştı kaldı şimdi Mutlukent Mimarsinan Mahallesi arasına kaçak yer arıyor. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Şubat Paylaş 27 Şubat Çok keyifli valla. Şavrole gibi yaylanıyor manyak tork zaten cepte Yorum bağlantısı
Recommended Posts