BurakArslan34 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Merhaba arkadaşlar, otomobillerin parçalarını detaylı şekilde öğrenmek istiyorum. Motor, şanzıman, süspansiyon, elektrik aksamı gibi temel bileşenlerden başlayarak daha teknik detaylara hâkim olmayı hedefliyorum. Bu konuda deneyimi olanlardan kitap, video, web sitesi veya başka öğrenme yöntemleri hakkında öneriler almak isterim. Özellikle hangi kaynaklardan başlamam gerektiği, öğrenme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve pratik yapma yöntemleri konusunda değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler 4 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Youtube anlatan adamlar başlangıç için iyidir sonra teknik detaylar için araştırma yapabilirsiniz 3 Yorum bağlantısı
BurakArslan34 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: yabancı dil var mı? Var hocam 18 Şubat tarihinde BurakArslan34 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
BurakArslan34 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Görkem Karakaş yazdı: Youtube anlatan adamlar başlangıç için iyidir sonra teknik detaylar için araştırma yapabilirsiniz evet onları bir süredir takip ediyorum sonrasında sizin önerdiğiniz web sitesi youtube kanalı vb. var mı acaba? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: yabancı dil var mı? ? Hocam lütfen. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat karbüratörlü motorun çalışma prensiplerini öğrenin, onu temel yapıp üstüne teknolojiyi inşa edin. bu kanalın videoları oldukça iyi yeni garajına geçti, servis ekipmanlarına kadar sıkmadan güzel bilgiler veriyor. şişrmiyor sallamıyor 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: yabancı dil var mı? Yabancı kaynaklara bakın. HAYNES manual leri indirmeye bakın gerekirse torent vs ile de bulun. Bazı konularda bileşenlerin nasıl çalıştığı videoları var. Kurumsal yapılanlar. Eski amerikan ordusunun fiilimleri vb. Onlar yardımcı olur. youtuber videoları pek işe yaramayabilir. Bu forumda zaman geçirin. mesela şurdan girin: https://www.google.com/search?client=safari&sca_esv=6fe806cc0ee527f3&rls=en&sxsrf=AHTn8zqjx1Etq4MeyJCrWhfdpTQEEK5X3A:1739909619807&q=principles+of+automotive&udm=7&fbs=ABzOT_CWdhQLP1FcmU5B0fn3xuWpA-dk4wpBWOGsoR7DG5zJBr1qLlHFB6ZBcx-Arq68_wfw0s-Sy4efUF8x4O2idyUNU17MxNnWP-gPg-bH3QglM8ZAmMg2g1d15JQTVAokSd22tZpAyyb-bP7bz5WmpXZJusOxKRJF6BWV4t80CT9jP9YzB2BAVyBL6el4NmIV8Dlsoxzb&sa=X&ved=2ahUKEwi0xtG2hM6LAxXTBtsEHYJgF8AQtKgLegQIEhAB&biw=1132&bih=857&dpr=2#ip=1 5 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Şu oyunu indirin temel düzeyde birçok pratiği oynarken öğretecektir size. Çoğu parçayı söküp taktırıyor. Elbet eksikleri var. Elektrik aksam yok, şanzıman yağ değişim yok vs... https://store.steampowered.com/app/1190000/Car_Mechanic_Simulator_2021/ 2 Yorum bağlantısı
Muhammet Ölmez 18 Şubat Paylaş 18 Şubat @Mehmet Göktürk şu kitabı tavsiye etmişti benzer bir konuda, bayağı güzel. https://books.google.com.tr/books?id=vcMWAAAAQBAJ Beğendiğim Tom Denton - Automobile electrical and electronic systems var bir de. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çeşitli başlıklar altında güzel bilgiler mevcut. Motorlu taşıtları seçip indirebilirsiniz https://megep.meb.gov.tr/?page=moduller 5 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Forumda böyle bir konu varmı bilmiyorum. Resimli olarak temel parçalar yer alsa ve konu sabitlense güzel olur. Misal üstteki resimler gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Bir ara forum dergimiz vardı orada baya güzel makaleler yayınlamıştık. @Mehmet Ozyurek abi duruyor mu dergimiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bir ara forum dergimiz vardı orada baya güzel makaleler yayınlamıştık. @Mehmet Ozyurek abi duruyor mu dergimiz. Aramak lazım. Harddisklerin birindedir. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 19 Şubat Paylaş 19 Şubat BurakArslan34 yazdı: Merhaba arkadaşlar, otomobillerin parçalarını detaylı şekilde öğrenmek istiyorum. Motor, şanzıman, süspansiyon, elektrik aksamı gibi temel bileşenlerden başlayarak daha teknik detaylara hâkim olmayı hedefliyorum. Bu konuda deneyimi olanlardan kitap, video, web sitesi veya başka öğrenme yöntemleri hakkında öneriler almak isterim. Özellikle hangi kaynaklardan başlamam gerektiği, öğrenme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve pratik yapma yöntemleri konusunda değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler Bi bmw alın teoriği pratikte öğrenirsiniz 2 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Çağlar Bayur yazdı: karbüratörlü motorun çalışma prensiplerini öğrenin, onu temel yapıp üstüne teknolojiyi inşa edin Tekerleğin icadından başlasa? 1 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tekerleğin icadından başlasa? Çok fantastik karikatürler var . 1 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Şubat Paylaş 19 Şubat kitap web falan değilde ikitelli Atatürk oto sanayideki çıkmacıları gezerseniz çok güzel şeyler öğrenirsiniz. ne zaman gitsem terapi gibi geliyor bana 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Coşku Mert yazdı: kitap web falan değilde ikitelli Atatürk oto sanayideki çıkmacıları gezerseniz çok güzel şeyler öğrenirsiniz. ne zaman gitsem terapi gibi geliyor bana Dükkana girince " nö lözöm öğbööö" demiyorlar mı, şekerci dükkanı gibi gezilebiliyor mu 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Aramak lazım. Harddisklerin birindedir. nette yüklü bir yerde yok mu dur 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Coşku Mert yazdı: ikitelli Atatürk oto sanayideki çıkmacıları Yıllar önce çok güzel anılarım olmuştu. Hala şefkatle yad ederim. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Köksal Yılmaz yazdı: Dükkana girince " nö lözöm öğbööö" demiyorlar mı, şekerci dükkanı gibi gezilebiliyor mu "ben bi arkadaşa bakıp çıkıcam" deyince demezler Tamer Topaç yazdı: Yıllar önce çok güzel anılarım olmuştu. Hala şefkatle yad ederim. şefkat 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Sağolsun Ford Focus ve KA Araçlarım bana yeterince pratik yaptırmıştı.İyi anarım ikisinide. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Coşku Mert yazdı: kitap web falan değilde ikitelli Atatürk oto sanayideki çıkmacıları gezerseniz çok güzel şeyler öğrenirsiniz. ne zaman gitsem terapi gibi geliyor bana terapi olur da pek fazla eğitim değeri yok. eskisi gibi de güzel değil artık ya biz yaşlandık ya çıkmacılar bozuldu. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: terapi olur da pek fazla eğitim değeri yok. eskisi gibi de güzel değil artık ya biz yaşlandık ya çıkmacılar bozuldu. est. hocam yaşlanmak degilde tahammül seviyesi düşmesi diyelim biz ona 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts