İçeriğe Yönlendir

Otomobil Parçalarını Öğrenmek İçin Tavsiyeleriniz Nelerdir?

BurakArslan34

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tekerleğin icadından başlasa? 

onu zaten oknumştur die şeettim yoksa tabii şart.temel bilinirse afr tantanası konulaırnı okurken keyifli olur gülmekten konunun sonuun getiremion, bie şanzımansızları

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

karbüratörlü motorun çalışma prensiplerini öğrenin, onu temel yapıp üstüne teknolojiyi inşa edin.

bu kanalın videoları oldukça iyi yeni garajına geçti, servis ekipmanlarına kadar sıkmadan güzel bilgiler veriyor. şişrmiyor sallamıyor

Hanım aynı odadayken açarsak çekyatta uyumayı hak ediyor muyuz?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Emre Şimşek yazdı:

Hanım aynı odadayken açarsak çekyatta uyumayı hak ediyor muyuz?

teknik bilgi birikimi için feda olunması gereken anlar vardır :mangal: 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
BurakArslan34 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, otomobillerin parçalarını detaylı şekilde öğrenmek istiyorum. Motor, şanzıman, süspansiyon, elektrik aksamı gibi temel bileşenlerden başlayarak daha teknik detaylara hâkim olmayı hedefliyorum.

Bu konuda deneyimi olanlardan kitap, video, web sitesi veya başka öğrenme yöntemleri hakkında öneriler almak isterim. Özellikle hangi kaynaklardan başlamam gerektiği, öğrenme sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar ve pratik yapma yöntemleri konusunda değerli fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler :)

Oto sanayide (tercihen beceriksiz bir ustanın yanında) bi yere çırak olarak başlayabilirsiniz. :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...