Ali Darbaz 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Otokoç ikinci elde bir sürü cazip fiyata egea cross otomat ve bir sütü tourneo courier var Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Fikri Keleş yazdı: c 3 den hallice teklifim 350 mi yani? 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Fikri Keleş yazdı: A 3 ü ben alayım kurtarayım hocayı diyorum da,c 3 den hallice teklifim Bi de Face var ama orda ne ne satilan belli,ne filtre ne bisiy Aliden önce özelden bir teklif ysp biz görmesekte olur. Forum a3 eksiklerini kaldırmaz. 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: özelden Duyacagim sözü yüreğim kaldirmayabilir Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Fikri Keleş yazdı: Duyacagim sözü yüreğim kaldirmayabilir Sen üzecek söz söylemezsen Mehmet hocada söylemez, sonuçta teklif trinksata hocanın araç değerimi son %10 altını teklif et. Yapmsyın yahu yazacağınız fiyatı bilr bana yszdırdının Fikri hocam. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Uzunoğlu yazdı: Teşekkür ederim hocam hayirlisi olsun diyelim degerini bulur muhakkak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts