Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Eski pasatçıların arabası olacakmış bu model önce mild hibrit e-tsi ile sonradan phev modelleriyle gelecekmiş. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Toyota olsa şanzıman oranlarına varana kadar yazard... Biri şanzıman dedi. 7 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: şanzıman dedi. Trans falan bir şeydi o sanki ama 1 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Toyota olsa şanzıman oranlarına varana kadar yazard... Biri şanzıman dedi. tire falan koymuşum, sileyim onu. Fazla yüz vermeye gelmez Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ü.Emre Kartal yazdı: Trans falan bir şeydi o sanki ama Bi de tramessi var ama konu dışı🍆 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Vw araçları görünce hep böyle oluyorum aynı tasarım 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Allspace ismiyle bir onceki kasa Tiguan'da Turkiye'de satilmisti; ancak bu modelde 7 koltuk opsiyonel sanirim.. Hala sinyal kolunda silecek ayarlari standart geliyor gene fotolardan gordugum kadariyla.. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Tiguan ile Toureg arasındaki boşluğu dolduracakmış. 2 litrelik versiyonu da gelecekmiş ama satar mı bilemedim.Phev %60 ötv imiş. Phev 19,7 kwh batarya diyor ama eski tür (li-nmc) pilmiş. Byd lfp getiriyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eski pasatçıların arabası olacakmış bu model 10 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 Şubat Paylaş 26 Şubat (düzenlendi) VAG grubunda markalar arasında ambem ve ufak detaylar değişiyor sadece, . Kodiaq ile aynı platform, logo VW olunca fiyat %30 artıyor. 26 Şubat tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Tiguan ile Toureg arasındaki boşluğu dolduracakmış. 2 litrelik versiyonu da gelecekmiş ama satar mı bilemedim.Phev %60 ötv imiş. Phev 19,7 kwh batarya diyor ama eski tür (li-nmc) pilmiş. Byd lfp getiriyor. ben de bazı phev’lerin ötv teşvikinden faydalanacağını okumuştum Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de bazı phev’lerin ötv teşvikinden faydalanacağını okumuştum Mg Hs phev 2,6 milyon, nasıl teşvikmiş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Şubat Paylaş 26 Şubat bazı rakamlar vardır, o rakam gidip te bazı markaların bayisine verilmez yahu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Mg Hs phev 2,6 milyon, nasıl teşvikmiş çok güçlü o araba. O yüzden olabilir Ve çin’den gelenlere ek vergiler var 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Topçu 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Şuan PHEV motorlu MG HS satışta değil, sadece 1.5 turbo benzinli motorla 2.025 bine satılıyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Passat ile ne alaka? İsteyene SW si zaten var, Seneye ID7 nin fakir versionunu getireceklerdi galiba. Düşük güçlü olacağı için 2milyona falan satacaklardı. O hiç değilse sedan/liftback. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Şubat Paylaş 27 Şubat İbrahim Topçu yazdı: Şuan PHEV motorlu MG HS satışta değil, sadece 1.5 turbo benzinli motorla 2.025 bine satılıyor. Fiyat yüzünden çektiler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Şubat Paylaş 27 Şubat 5 miyon dan aşağı vermezler dizelini. skoda kodiaq gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Şubat Yazar Paylaş 27 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Fiyat yüzünden çektiler. 1000 tane sattılar. Alanlar şimdi mutlu. Yarın? Parça servis kaza tamir. Soru işareti. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Mart Paylaş 6 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Boş paket 2,3 milyon Boş paket dediğin ne kadar boş benimde boş paket ama ACC katlanır ayna yarı otonom var mesela. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Metin Akbal yazdı: Boş paket dediğin ne kadar boş benimde boş paket ama ACC katlanır ayna yarı otonom var mesela. yarı otonom diye bir şey yok bence. Bunlara güvenlik sistemleri diyebiliriz. katlanır olmayan ayna da taliant’ta kaldı sadece. 1,5 milyonluk arabada o da olmazsa neden 1,5 der insan arkadaşıma vag’dan araç bakıyoruz. Seat ve skoda’da küçük suv’larda ısıtmalı koltuk bulamadık mesela. T-roc’da da olmayabilir. Taigo orta pakette var. bu donanım işleri vergiyle de ilgili biraz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts