Doğan Arşiray 6 Mart Paylaş 6 Mart Termofor olur bence bu sistemde ... Isitmali koltuk nedir ya, minder halinde olani 500 tl. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Mart Paylaş 6 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: yarı otonom diye bir şey yok bence. Bunlara güvenlik sistemleri diyebiliriz. katlanır olmayan ayna da taliant’ta kaldı sadece. 1,5 milyonluk arabada o da olmazsa neden 1,5 der insan arkadaşıma vag’dan araç bakıyoruz. Seat ve skoda’da küçük suv’larda ısıtmalı koltuk bulamadık mesela. T-roc’da da olmayabilir. Taigo orta pakette var. bu donanım işleri vergiyle de ilgili biraz. Öyle deme işte. Baz donanımda kaç arabada var katlanır ayna Mesela benim arabanın 2023 R-Line olaninda ACC ve yarı otonom sürüş yok. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Mart Paylaş 6 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: yarı otonom diye bir şey yok bence. Bunlara güvenlik sistemleri diyebiliriz. katlanır olmayan ayna da taliant’ta kaldı sadece. 1,5 milyonluk arabada o da olmazsa neden 1,5 der insan arkadaşıma vag’dan araç bakıyoruz. Seat ve skoda’da küçük suv’larda ısıtmalı koltuk bulamadık mesela. T-roc’da da olmayabilir. Taigo orta pakette var. bu donanım işleri vergiyle de ilgili biraz. Bayiler marka kitlesini çok iyi analiz ediyor bence, bahsettiğin donanımlar maliyet olarak 5-10 bini geçmeyecek donanım ama araç maliyeti düşük olan modele bu basit donanımı eklediğinde daha çok kişiye hitap ediyor ve daha fazla kar ediyor. vw gruptan troc, taigo ve tcros modellerinin maliyeti ilk ikisi birbirine çok yakındır ama Türkiyede bagaj konusu önemli olduğu için taigo basit bazı donanımlar ekleyerek troc tan daha fazla kar ediyorlar diye düşünüyorum. Kısaca Doğuş/distrübütör kurnazlığı diyelim. hatırlarsınız bir döenem avrupa için üretilmiş olan pejo araçlar çok dolu donanımla çok uygun fiyatlara satılmıştı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: Bayiler marka kitlesini çok iyi analiz ediyor bence, bahsettiğin donanımlar maliyet olarak 5-10 bini geçmeyecek donanım ama araç maliyeti düşük olan modele bu basit donanımı eklediğinde daha çok kişiye hitap ediyor ve daha fazla kar ediyor. vw gruptan troc, taigo ve tcros modellerinin maliyeti ilk ikisi birbirine çok yakındır ama Türkiyede bagaj konusu önemli olduğu için taigo basit bazı donanımlar ekleyerek troc tan daha fazla kar ediyorlar diye düşünüyorum. Kısaca Doğuş/distrübütör kurnazlığı diyelim. hatırlarsınız bir döenem avrupa için üretilmiş olan pejo araçlar çok dolu donanımla çok uygun fiyatlara satılmıştı. bu donanımsızlıkla sonlarını getiriyorlar. Çinliler acımadan dolduruyor. Markaların 1,5 milyonluk araca arka koltuk kol dayanama diye donanım listesine eklemesi bile bana absürd geliyor. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 Mart Paylaş 6 Mart Bu arada Tiguan ile liste fiyatlarini copy-paste yapmislar aynen, ben su anda bir tik saydiriyorum Dogus'a... Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mart Paylaş 6 Mart Gökhan Tuna yazdı: saydiriyorum Sinyal kolu, yok silecek, pardon vites ne durumda 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 6 Mart Paylaş 6 Mart (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Sinyal kolu, yok silecek, pardon vites ne durumda Neredeyse iki ay oldu, artik alistim; sinyal vermeden once on cama su puskurtuyorum; silecek kuru kuru calismasin diye.. ondan sonra sinyal veriyorum/silecek calistiriyorum.. Su puskurtmeli silecekli sinyal veremiyorum tek seferde; o biraz daha ileri duzey sanirim... 6 Mart tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mart Paylaş 6 Mart Gökhan Tuna yazdı: Bu arada Tiguan ile liste fiyatlarini copy-paste yapmislar aynen.. tayronla mı 🤔 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Mart Paylaş 6 Mart Gökhan Tuna yazdı: Neredeyse iki ay oldu, artik alistim; sinyal vermeden once on cama su puskurtuyorum; silecek kuru kuru calismasin diye.. ondan sonra sinyal veriyorum/silecek calistiriyorum.. Su puskurtmeli silecekli sinyal veremiyorum tek seferde; o biraz daha ileri duzey sanirim... Siri sinyali silecekleri çalıştırmadan yak deyip denemeli bence 😬 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 7 Mart Paylaş 7 Mart Alpay Sumer yazdı: tayronla mı 🤔 Evet; ancak daha dogus otonun sitesinde sadece Esenyurt'ta rezerve edilebilecek bir arac gozukuyor; kalanlarin hepsi opsiyonlu.. Fiyati duyan gelmis.. Metin Akbal yazdı: Siri sinyali silecekleri çalıştırmadan yak deyip denemeli bence 😬 Bende Android var, onunla bir deneyeyim Hey Google 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts