Bahadır Taşpolat 3 Mart Paylaş 3 Mart Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 4 Mart Paylaş 4 Mart Ayhan Asil yazdı: Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim evet araç 2025 model Hayırlı olsun tekrar. çok iyi rakama alınmış. yanında bir şey veremiyor olmaları çok normal. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Murat Azalma yazdı: Hayırlı olsun tekrar. çok iyi rakama alınmış. yanında bir şey veremiyor olmaları çok normal. siz hangimizden yanasınız; söyleyin bakalım. Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah Amin benim canım kardeşim. Daha daha iyileri sizlerin olsun İnşallah. Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun, güzel seçimlerden birisi Murat bey, benim gönlü gibi yüzü de güzel kıymetli ağabeyim. Çok çok teşekkür ederim. Özellikle sizin beğenmenize sevindim. Çünkü bu konudaki tecrübelerinizi takip ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Zeki Ağaçgözgü 4 Mart Paylaş 4 Mart Merhabalar. 0 km acenta arcınız hayılı olsun inşallah.Mutlu seyirler diliyorum.Yolunuz açık olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Zeki Ağaçgözgü yazdı: Merhabalar. 0 km acenta arcınız hayılı olsun inşallah.Mutlu seyirler diliyorum.Yolunuz açık olsun. Size de Merhabalar ağabeyim. Çok ama çok teşekkür ederim. Eksik olmayın. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Mart Paylaş 4 Mart ALLAH hayırlı ve uğurlu etsin. güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Serhat Işık yazdı: ALLAH hayırlı ve uğurlu etsin. güle güle kullanın. Serhat bey ağabeyim çok çok teşekkür ederim. Daha daha iyileri sizlerin ve çocuklarınızın olsun inşallah. Mustafa Yanar yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çok çok teşekkür ederim hocam. Ellerinize dillerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 Mart Paylaş 5 Mart Ayhan abi hayırlı olsun kalabalık bir aile olarak nasıl sığıyorsunuz bilmiyorum bu tip sedan araçlara 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 5 Mart Paylaş 5 Mart Ayhan Asil yazdı: siz hangimizden yanasınız; söyleyin bakalım. Abi benim tarafım yok , alınmış olana mutlu oldum 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 Mart Paylaş 5 Mart Kazasız cezasız. Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Seramiktir boya korumadır ppf kaplamadır bunların hepsi boş gereksiz işler. Vereceğiniz her kuruşa yazık. Cam filmi yoksa yaptırın geçin +1 Araba zaten beyaz. TPU PPF e 80-100 bin istiyorlar. Çok saçma paralar. Boyatsanız o kadar tutmaz. Bence de gereksiz. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız. +1 Araba zaten beyaz. TPU PPF e 80-100 bin istiyorlar. Çok saçma paralar. Boyatsanız o kadar tutmaz. Bence de gereksiz. Mertol abim; İlginize, yorumunuza çok çok teşekkür ederim. Hali hazırda hiçbirini yaptırmadım. Zaten bütçem de çok elvermiyor şimdi. Böyle kullanacağız bir süre. Harun Özden yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Harun bey kardeşim, çok çok teşekkür ederim. Ali Gülmez yazdı: Ayhan abi hayırlı olsun kalabalık bir aile olarak nasıl sığıyorsunuz bilmiyorum bu tip sedan araçlara Sorma Ali; en kötü yanı da bu inanki, çok zor sığıyoruz, 4 çocuk iki de biz, bir de torun. kucak kucağa, ayrıca tavan da biraz enginmidir nedir, başımız yukarıya değdi değecek. Ama hakkaten kullanırken keyif veriyor, müzik sistemi de tatmin eder derecede, 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Murat Azalma yazdı: Abi benim tarafım yok , alınmış olana mutlu oldum Oy benim güzel kardeşim. Çok çok teşekkür ederim. Özellikle sizin fiyat konusundaki yorumunuz hoşuma gitti. Siz zaten sektörü tanıyan, satış temsilcisi olunca. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts