Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart isveçli bilim adamlarının yaptığı son araştırmaya göre dünyadaki en çok araştırmayı isveçli bilimciler yapıyormuş Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Mart Paylaş 2 Mart Ya o aslında İsviçreli bilim adamlarıydı, aramızdaki Eugenic hayranı birisi onu gizlice İsveç’e çevirdi biz de farkında varmadık. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağrı Alaf yazdı: Ya o aslında İsviçreli bilim adamlarıydı, aramızdaki Eugenic hayranı birisi onu gizlice İsveç’e çevirdi biz de farkında varmadık. mesai bitince hava savunma sistemini bırakıp alplere tatile giden ülke mi o 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Mart Paylaş 2 Mart (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesai bitince hava savunma sistemini bırakıp alplere tatile giden ülke mi o Hahaha bir krizden sonra bırakmışlardı onu yapmayı hatırladığım kadarıyla. Savaş pilotları artık 7/24 çalışıyor. Hayatları çok zor Allah yardım etsin. Çağlar Bayur yazdı: isviçreli bankacı olur, bilimci olmaz yahu İsviçreli bilim adamı yazınca Google’a Einstein çıkıyor. İsveçli yazınca dinamiti bulan Nobel çıkıyor. Atom bombası > Dinamit = İsviçre Bilimi > İsveç Bilimi. 2 Mart tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi İmla 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Mart Paylaş 2 Mart Ali Darbaz yazdı: izlersen anlarsın. İkbal toyota 2500 euro hesap çıkardı ve 2 hafta parça bekleme süresi var dedi. adamların vizesi okadar yok. ikbal çıkarmadı temizlik için yardımcı olalım demişler ama rejenerasyonda kurtarmadı kadın eve döndüğümüzde bizi 2500 euroluk masraf bekliyor diyor Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Mart Paylaş 2 Mart işin garip olan kısmı videolara baktım ama göremedim sorunu nasıl çözdüler ve neden varış noktaları düzce ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart Paylaş 2 Mart Çağrı Alaf yazdı: İsviçreli bilim adamı yazınca Google’a Einstein çıkıyor alman o, almanya da matematik dersinden hocası buna sıfır verince isviçreye gitti bisikletle Ali Gülmez yazdı: ikbal çıkarmadı temizlik için yardımcı olalım demişler ama rejenerasyonda kurtarmadı kadın eve döndüğümüzde bizi 2500 euroluk masraf bekliyor diyor bazen yetkili servis yönergelerini kenraa bırakmak lazımdır, gece yarısına kadar yurttan çıkış yapması gereken ve parçası bizde olmayan hasarlı bir ford u, transit farı takıp yollamıştık, adac ten yönlendirmişlerdi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts