H.Cenk Bayrakçı 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Abdussamed Acar yazdı: Stealth Grey Bende seni elektrikli buluşmalarda... Hayırlı olsun Samed. YouTuber olduk hafiften. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Samed. YouTuber olduk hafiften. Teşekkürler abi elektrikli geçişimiz biraz rötarlı oldu ama bizde katıldık kervana.. En kralını yaparsın şüphem yok, maddi & manevi hep destek tam destek ... cidden katkı sağladığın kanal falan varsa söyle hemen takibe alalım. 3 Mayıs tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Abdussamed Acar yazdı: Teşekkürler abi elektrikli geçişimiz biraz rötarlı oldu ama bizde katıldık kervana.. En kralını yaparsın şüphem yok, maddi & manevi hep destek tam destek ... cidden katkı sağladığın kanal falan varsa söyle hemen takibe alalım. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 Mayıs Yazar Paylaş 5 Mayıs Abdussamed Acar yazdı: Verdin gazı verdin gazı, geliyom 15-20 güne... Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak… 3 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 Mayıs Paylaş 5 Mayıs Selim Bilgin yazdı: Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak… Bilim Kurgu filmi çekmemize daha çok var. pilli halk arabası aldık altı üstü... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Yeni çıkan model Y benim de aklımı çeliyor ama hanımın arabası elektrikli. Benim araba da elektrikli olursa sorun yaşarmıyız bilemedim. Tesla’yı görüp kurcalayabileceğimiz bayi yok mu anadolu yakasında? Oturup kurcalamam gerek karar verebilmek için. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Cem Işık yazdı: ama hanımın arabası elektrikli. abi kaçırdık sanırım , ne aldınız? Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Alpay Sumer yazdı: abi kaçırdık sanırım , ne aldınız? Stuttgart eşrafından bir elektrikli aldı hanım, macan.. Henüz teslim almadık. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Cem Işık yazdı: Yeni çıkan model Y benim de aklımı çeliyor ama hanımın arabası elektrikli. Benim araba da elektrikli olursa sorun yaşarmıyız bilemedim. Tesla’yı görüp kurcalayabileceğimiz bayi yok mu anadolu yakasında? Oturup kurcalamam gerek karar verebilmek için. Var buyakada. Test sürüşü de var. İkeanın orda. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Cem Işık yazdı: Stuttgart eşrafından bir elektrikli aldı hanım, macan.. Henüz teslim almadık. Hayırlı olsun şimdiden güzel konu olacak beklemedeyiz.... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Mehmet Göktürk yazdı: Var buyakada. Test sürüşü de var. İkeanın orda. Bilmiyordum hocam, sağolasın, gidip inceleyeyim bakalım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Abdussamed Acar yazdı: Bilim Kurgu filmi çekmemize daha çok var. pilli halk arabası aldık altı üstü... pilli kasap aletleri var mı🍆 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Stuttgart eşrafından bir elektrikli aldı hanım, macan.. Henüz teslim almadık. Tek fakir benim forumda onu anladım abi yalnız güzel araba fazlası ile 6 Mayıs tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Ali Gülmez yazdı: Tek fakir benim forumda onu anladım abi yalnız güzel araba fazlası ile Ben de fakirim len, dikkat ettiysen Aldık demiyorum, Aldı diyorum:) 2 8 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 Mayıs Paylaş 6 Mayıs Cem Işık yazdı: Ben de fakirim len, dikkat ettiysen Aldık demiyorum, Aldı diyorum:) bakış aCısı var bizlerde abi normal 😂 bakış aÇısı olsa duramazdık 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Servet Aydın yazdı: pilli kasap aletleri var mı🍆 İyisini sen biliyon diye sana danışıp aldıkya abi bi tane, gayet memnunuz pille yürüyüp 3.5 metre kaldırıp indiriyo, memnunuz... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Cem Işık yazdı: Yeni çıkan model Y benim de aklımı çeliyor ama hanımın arabası elektrikli. Benim araba da elektrikli olursa sorun yaşarmıyız bilemedim. Tesla’yı görüp kurcalayabileceğimiz bayi yok mu anadolu yakasında? Oturup kurcalamam gerek karar verebilmek için. bence büyük hata olur iki elektrikli araba. yine de siz bilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Cem Işık yazdı: Ben de fakirim len, dikkat ettiysen Aldık demiyorum, Aldı diyorum:) Yenge hanım izin verirse, fotoğraflayıp tanıtırsın Cem. Biz de Macan görmüş oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yenge hanım izin verirse, fotoğraflayıp tanıtırsın Cem. Biz de Macan görmüş oluruz. Çaktırmadan casus fotoğraflarını paylaşırım abi:) ülkede enflasyon fena yalnız, kaskosuna verdiği parayla 7 sene önce sıfır km kodiaq almıştım ben neredeyse:) 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Abdussamed Acar yazdı: Teşekkürler abi elektrikli geçişimiz biraz rötarlı oldu ama bizde katıldık kervana.. İnşallah Togg almışsındır Hayırlı olsun güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: İnşallah Togg almışsındır Hayırlı olsun güle güle kullan. 3 ay önce bi TOGG aldık iş arkadaşımıza, gerçekten İtalyanlar gerçekten iyi iş çıkarmış, hatta zamanında satamazlar dedikleri araba 60 binden fazla satmış diyolar Şimdi sıra diğerini deneme de... Tşkler abi sağolasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Abdussamed Acar yazdı: 3 ay önce bi TOGG aldık iş arkadaşımıza, gerçekten İtalyanlar gerçekten iyi iş çıkarmış, hatta zamanında satamazlar dedikleri araba 60 binden fazla satmış diyolar Şimdi sıra diğerini deneme de... Neden togg almadın Hazır faizsiz kredi de vardı. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Cem Işık yazdı: Çaktırmadan casus fotoğraflarını paylaşırım abi:) ülkede enflasyon fena yalnız, kaskosuna verdiği parayla 7 sene önce sıfır km kodiaq almıştım ben neredeyse:) Alalım mı Lvbel Emmi'yi, bu ne fahiş fiyat böyle. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mert Yeldan yazdı: Alalım mı Lvbel Emmi'yi, bu ne fahiş fiyat böyle. Emmi kırmızı çizgimiz, emmiyi yedirmeyiz 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Neden togg almadın Hazır faizsiz kredi de vardı. Aldık bi tane var diyorumya abi... Ama onu saymazsan bi daha alayım, T10F'i bekliyorum... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts