Çözüm Yasin Kızılca 1 Mart Çözüm Paylaş 1 Mart Arkadaşlar selamın aleyküm 1 gün öncesi hiç bir sıkıntı yoktu işten çıktım eve geldim aracı park ettim Ertesi sabah işe gitmek için bindim arabaya ama araç marş dönmesine rağmen çalışmıyor soğuktan olduğunu düşündüm bıraktım aracı akşam işten geldim havadan düzelmiştir dedim yine çalışmadı Akuden diye düşündüm köşede yeni akum vardı onu taktım yine çalışmadı Mars basıyor ama motor çalışmıyor Mazot var obd2 ye taktım aracı tarattim 1 kızdırma bujisi arızalı gösteriyor ama bu durum daha öncede vardı ve çalışıyordu araç Başına gelen varmi yada bir fikri Ford fiesta 2005 1.4 tdci Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart Paylaş 1 Mart vakvak geri kaçırıyorsa çalışmaz sık rastlanan oradan başlamalı, marşta çok ısrar etmeyin bu sefer enjektörler hasar alabilir 2 Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Vakvak çok sert ve taş gibi olmuş zor pompalaniyor manuel @Çağlar Bayur Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Mart Paylaş 1 Mart Yasin Kızılca yazdı: Vakvak çok sert ve taş gibi olmuş zor pompalaniyor manuel @Çağlar Bayur 2-3 senede 1 değişirim. Aslında kronik sorun değil ama orjinal vakvak seti çok pahalı. Yan sanayi de bu kadar gidiyor. Muhtemelen sorun burada. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca 1 Mart Yazar Paylaş 1 Mart Süleyman Can yazdı: 2-3 senede 1 değişirim. Aslında kronik sorun değil ama orjinal vakvak seti çok pahalı. Yan sanayi de bu kadar gidiyor. Muhtemelen sorun burada. Değişimi kolay mı sanayi ye gitmesimi gerekiyor hocam çekici ile de gittiğinde 1500 TL istiyorlar kendim uğraşarak çalıştırıp götürebilir miyim yada Yorum bağlantısı
Süleyman Can 1 Mart Paylaş 1 Mart Yasin Kızılca yazdı: Değişimi kolay mı sanayi ye gitmesimi gerekiyor hocam çekici ile de gittiğinde 1500 TL istiyorlar kendim uğraşarak çalıştırıp götürebilir miyim yada Biraz el pratikliğin varsa 5 dakikalık bi şey. Ustaya gitsen çırağına verir zaten. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Kızılca 2 Mart Yazar Paylaş 2 Mart Ersen Tapan yazdı: Yedek anahtar ile denedinizmi ? Denedim hocam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts