Adnan Çakır 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Ben olsam motoru bırakır gelirdim o oyuğa NC sığmazdı , izlerken yoruldum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: 13:05 teki çıkmaz sokak mıydı, çıkardı da çıkmaz mı olmuş Çıkmaz sokak burada eskiden at eşek gibi hayvanlar için dar sokaklar varmış. Büyük ihtimalle o dar sakaklardan birisi vardı. Otel sahibi kapattı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan İlkay Başaran yazdı: Bende salonu süpürünce çıktım cidden hhaah Ne olacak bu halimiz Adnan Çakır yazdı: Ben olsam motoru bırakır gelirdim o oyuğa NC sığmazdı , izlerken yoruldum. Ben de hesapladım anca sığıyordu dönmek istesem çok zor olacaktı. Hatta ilerledikçe dönmek zor olacağı için gözümü karartıp indim. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Ortahisardan girip ibrahimpaşadan çıkmışsın.. Çok sudan geçmişsin.. iyi düşmemişsin 2x izledim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: 2x izledim.. daha heyacanlı ben de 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Murat Gedik yazdı: Emre bey ayrıca sizin sorduğunuz Ortahisar'daki sodalı suyu buldum. İkinci videoda Hangi video yahu ben izledim göremedim. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Emre Şimşek yazdı: Hangi video yahu ben izledim göremedim. Aşağıdaki videoda 35:30'da. : 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Murat Gedik yazdı: Aşağıdaki videoda 35:30'da. : 26-42 arası güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Murat Gedik yazdı: Aşağıdaki videoda 35:30'da. Abime sordum, benim gittiğim acı su bu değildi diyor. Demekki orada birden fazla noktada su var. Onun dediği Özengi Çayı üzerindeymiş. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Emre Şimşek yazdı: Abime sordum, benim gittiğim acı su bu değildi diyor. Demekki orada birden fazla noktada su var. Onun dediği Özengi Çayı üzerindeymiş. Doğrudur. Burada çok fazla vadi var. Bi tane de sodalı su Gomeda vadisinde var. Hatta biz bi hata ettik içtik ve hepimiz diyare olduk . O yüzden bunun tadına hiç bakmadım. Siz ortahisar dediğiniz için bahsettiğiniz su bu zannettim. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Merhaba arkadaşlar. Yarın sabah Kızılçukur vadisine MTB turu yapacağız. Bu sene havalar bir türlü düzelmedi o yüzden araziye bir türlü çıkamamıştık. Yarın açılışı yapıyoruz. Ortahisar kasabasından Kızılçukur vadisine giriyoruz oradan Göreme kasabasına çıkıyoruz. Tekrar Nevşehir'e dönüyoruz. 3-4 saatlik bir tur olacak. İnşallah düşmem. Bu rotayı ilk defa yapacağımızdan dolayı motor ile bir keşif yapayım nereden gireceğiz nereden çıkacağız diye bakmaya gittim. Bunun da videosunu çektim. İzlemek isteyenlere iyi seyirler. 3 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 20 Nisan Yazar Paylaş 20 Nisan Dün motor ile gezdiğim yerleri bugün MTB ile gezdik. İki arkadaş biraz ara verdikten sonra hamlamışız :-) 32 Km sonra ikimiz de pert olduk ve eve araba ile döndük. 5 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Murat Gedik yazdı: Merhaba arkadaşlar. Yarın sabah Kızılçukur vadisine MTB turu yapacağız. Bu sene havalar bir türlü düzelmedi o yüzden araziye bir türlü çıkamamıştık. Yarın açılışı yapıyoruz. Ortahisar kasabasından Kızılçukur vadisine giriyoruz oradan Göreme kasabasına çıkıyoruz. Tekrar Nevşehir'e dönüyoruz. 3-4 saatlik bir tur olacak. İnşallah düşmem. Bu rotayı ilk defa yapacağımızdan dolayı motor ile bir keşif yapayım nereden gireceğiz nereden çıkacağız diye bakmaya gittim. Bunun da videosunu çektim. İzlemek isteyenlere iyi seyirler. Videoların bana göre uzun, kısaltıp müzik koysan daha güzel olur. Ortam eski filmler gibi ilginç görüntüler veriyor aslında Murat Gedik yazdı: Dün motor ile gezdiğim yerleri bugün MTB ile gezdik. İki arkadaş biraz ara verdikten sonra hamlamışız :-) 32 Km sonra ikimiz de pert olduk ve eve araba ile döndük. diyordum ki bunu izledim ama cık hala uzun, bisikletli olunca video daha güzel olmuş daha özenilmiş sanki 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Selçuk Keleş yazdı: Videoların bana göre uzun, kısaltıp müzik koysan daha güzel olur. Ortam eski filmler gibi ilginç görüntüler veriyor aslında Murat Gedik yazdı: Evet bu kadar uzun videoyu kimsenin oturup baştan sonra izlemeyeceğini biliyorum. Biraz da buraya gelip bisiklet sürecek insanlara rehberlik etmesi için koyuyorum bu kadar uzun videoları. Çünkü burada yol bulmak gerçekten zor olabiliyor. MTB videolarında tur videoları genelde böyle uzun oluyor. Belki de kısaltıp güzel yerleri koysam daha izlenebilir olur. İleride onu yapacağım inşallah. Selçuk Keleş yazdı: bisikletli olunca video daha güzel olmuş daha özenilmiş sanki Ahh biraz daha kondisyonum iyi olsa bisiklet daha zevkli ve daha esnek her yere gidilebiliyor. Sıkışıp kalma korkusu yok. Bisikleti daha çok sevdiğim doğrudur . Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Kanalı takibe aldım, motoru da canlı olarak geçenlerde gördüm, oldukça çekici görünüyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 21 Nisan Yazar Paylaş 21 Nisan Köksal Yılmaz yazdı: Kanalı takibe aldım, motoru da canlı olarak geçenlerde gördüm, oldukça çekici görünüyor Teşekkür ederim. Evet fiyatına göre hem büyük hem de güzel bir motor. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Pazartesi 19:36 Yazar Paylaş Pazartesi 19:36 Bu pazar da ev işlerini hallettikten sonra hemen atladım motorun üzerine yeni yerler keşfetmeye çıktım. 3 saatlik bir video ve geziyi ancak Selçuk beyin tavsiyesi üzerine 10 dkya kadar indirebildim. Atlata atlata izleyebilirsiniz hızlandırabilirsiniz darılmam güzel yerleri koymaya çalıştım umarım beğenirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 10:29 Paylaş Dün saat 10:29 Bu video çok daha güzel ve özendirici olmuş. Bir tane yazım hatası vardı sanırım şöyleydi cümle: Balon kalkış alanı olarakta kullanılıyor. Bunları atlamayın bence, çok ufak bir kusur ama takipçi sayısını bozmasın:) Şimdi Hero almaya biraz daha heveslendim. Sanırım ben Pro modeli alamayacağım. Elcik koruma biraz farklı, 5 cm daha engin, usb çıkışı yok. Ama sanırım geri kalanı tamamen aynı 4v modeliyle. Piyasayı yakın takip ediyorum şimdilik.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik Dün saat 12:12 Yazar Paylaş Dün saat 12:12 Emre Şimşek yazdı: Bu video çok daha güzel ve özendirici olmuş. Bir tane yazım hatası vardı sanırım şöyleydi cümle: Balon kalkış alanı olarakta kullanılıyor. Bunları atlamayın bence, çok ufak bir kusur ama takipçi sayısını bozmasın:) Şimdi Hero almaya biraz daha heveslendim. Sanırım ben Pro modeli alamayacağım. Elcik koruma biraz farklı, 5 cm daha engin, usb çıkışı yok. Ama sanırım geri kalanı tamamen aynı 4v modeliyle. Piyasayı yakın takip ediyorum şimdilik.. Teşekkür ediyorum. İmlaya dikkat etmeye çalışıyorum ama arada kaçıyor işte . Bundan sonra daha kısa ve güzel yerleri içeren videolar yapacağım. Zaten teknik olarak Pro modeli ile normal olanın pek farkı yok ama ben Pro modelini öneririm. USB ve elcikler yüzünden değil. Normal modelde olan üst kapaktaki yağ kaçırma sorunu, rölanti düzensizliği ve bunun gibi bir kaç kronik problem Pro modelinde giderilmiş diye duydum. O yüzden Pro alırsanız problem yaşama olasılığınız azalır. Beni soracak olursanız 800 km kullandım. Çamura da girdim, asfaltta da kullandım, toprak yollarda da kullandım. Her yola gelebilecek bir motor. Sadece 90 km civarı uzun yolda seyretmek gerektiği için uzun mesafe sıkıcı ve yorucu olabilir. 110 filan yapıyormuş ama bence o hızlar motor için zararlı. Geri kalan her şeyi güzel bence. Allah gönlünüze göre versin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 13:41 Paylaş Dün saat 13:41 Murat Gedik yazdı: Zaten teknik olarak Pro modeli ile normal olanın pek farkı yok ama ben Pro modelini öneririm. USB ve elcikler yüzünden değil. Normal modelde olan üst kapaktaki yağ kaçırma sorunu, rölanti düzensizliği ve bunun gibi bir kaç kronik problem Pro modelinde giderilmiş diye duydum. O yüzden Pro alırsanız problem yaşama olasılığınız azalır. Beni soracak olursanız 800 km kullandım. Çamura da girdim, asfaltta da kullandım, toprak yollarda da kullandım. Her yola gelebilecek bir motor. Sadece 90 km civarı uzun yolda seyretmek gerektiği için uzun mesafe sıkıcı ve yorucu olabilir. 110 filan yapıyormuş ama bence o hızlar motor için zararlı. Geri kalan her şeyi güzel bence. Allah gönlünüze göre versin. Üst kapak problemini serviste 5 dakikada hallettiklerini duydum. Zaten garantisi de uzun. Diğer yandan asfalta neredeyse hiç girmeyi düşünmüyorum ama anladığım kadarıyla motorda 6. vites olsa koç olurmuş:) 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Emre Şimşek yazdı: anladığım kadarıyla motorda 6. vites olsa koç olurmuş:) 6. vites olsaydı uzun yolda biraz daha rahat olurdu ve daha çok satardı bence. Yeni çıkan versiyonunda Hero X-Pulse 210 6 vites. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Murat Gedik yazdı: 6. vites olsaydı uzun yolda biraz daha rahat olurdu ve daha çok satardı bence. Yeni çıkan versiyonunda Hero X-Pulse 210 6 vites. 6 vites olsa da son dişli oranı aynı ya da çok yakındır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce En son vitesde en sesiz gittiği son hız nedir. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: En son vitesde en sesiz gittiği son hız nedir. 80 de rahat gidiyor. 90 dan sonra titredim ve ses biraz rahatsız ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts