Murat Gedik Dün saat 10:28 Yazar Paylaş Dün saat 10:28 Çağlar Bayur yazdı: 22 saniyelik çevirme mi olurmuş, bizde kavşakta sıra sıra diziyorlar şanslı isen 22 dakikada bitiyor Memur bey sadece plakama baktı. Sonra nereden geldiğimi sordu. Ekipmanlarımız tam dedi buyrun yolunuz açık olsun dedi . Aslında 10 sn sürdü. Kalan 12 sn'de yolda bana el edip çevirme var dön geri dediklerini anlattım ona güldü . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:25 Paylaş Dün saat 13:25 (düzenlendi) Murat Gedik yazdı: Memur bey sadece plakama baktı. Sonra nereden geldiğimi sordu. Ekipmanlarımız tam dedi buyrun yolunuz açık olsun dedi . Aslında 10 sn sürdü. Kalan 12 sn'de yolda bana el edip çevirme var dön geri dediklerini anlattım ona güldü . bunları izlio bazı nevşeeerliler, sonra gidip istanbul da motör alacam diye gaza geliyor tabii BOO6 Dün saat 13:25 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Murat Gedik yazdı: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını fırsat bildim ve evimin manzarasında bulunan 6 yıldır merak ettiğim Çat Kasabasında (Abdullah ÇATLI'nın köyü) bulunan mesaların yanına gittim bazılarının üzerine çıktım. Dolaşırken keşfettiğim Arzu ile Kamber'in yanına gittim. İlginç yerleri videoya koydum. Elimden geldiği kadar kısalttım iyi seyirler. Ne kadar kurak her yer 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Ne kadar kurak her yer Evet maalesef İç Anadolu'nun çoğu yeri böyle. Keşke daha yeşil olsaydı. Bazı yerlerde küçük ağaçlandırma çalışmaları var ama mevsim el vermiyor galiba. Batının ve Karadeniz bölgesinin en sevdiğim ve özendiğim yönü ormanlar. İnşallah bir gün burası da yeşil bir yer olur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 25000 senedir olmadıysa artık olmaz sanki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: 25000 senedir olmadıysa artık olmaz sanki firavunlar sfenkin yanına kendilerine üçgen bina yaparken sel akardı inşaat ın yanında, 25 bin sene göz açıpp kapayana kadar geçer... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: firavunlar sfenkin yanına kendilerine üçgen bina yaparken sel akardı inşaat ın yanında, 25 bin sene göz açıpp kapayana kadar geçer... Tamam da biz yaşarken göremeyiz olacaksa da demek istediğim oydu. Servet abi görür ama. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts