İçeriğe Yönlendir

Süper Kahraman - Hero X-Pulse 200 4v Pro

Murat Gedik

Recommended Posts

Emre Şimşek
Murat Gedik yazdı:

6. vites olsaydı uzun yolda biraz daha rahat olurdu ve daha çok satardı bence. Yeni çıkan versiyonunda Hero X-Pulse 210 6 vites. 

O ne zaman gelecek acaba. Tanıtılalı epey oldu

İlkay Başaran yazdı:

6 vites olsa da son dişli oranı aynı ya da çok yakındır. 

O zaman keşke 7 vites olsaydı 🥸

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Gedik yazdı:

80 de rahat gidiyor. 90 dan sonra titredim ve ses biraz rahatsız ediyor.

arabada klimalı ortamda 80 ile rahat gidilir ama motorda 80 ile uzunyol yapmak nasıl bir his olur bilemedim. 

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Ali Darbaz yazdı:

arabada klimalı ortamda 80 ile rahat gidilir ama motorda 80 ile uzunyol yapmak nasıl bir his olur bilemedim. 

Çekilmez olur. Aksi, naleeett :)

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Cruze ile 80 sabit hız ile 13 saat , Egea 1.3 ile 80 km sabit hızla 5 saat uzun yolum var. Hyundai i10 ile saate 90 km hızla 10 saat bir başka denemem olmuştu. Otomatik clio 1.6 ile 90 sabit gidiş geliş 20 saaat sürmüşlüğümde var. 

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bende motor 140 yapmıyor diye değişmek istiyorum işte :tongue2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Africa twin önerip gidesim var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
İlkay Başaran yazdı:

Bana mı ? toprakta işim yok ya. sport touring den dewamkee

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
İlkay Başaran yazdı:

Ahhhh keşke :) ama işte şartlar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Emin Önal yazdı:

Bana mı ? toprakta işim yok ya. sport touring den dewamkee

Yok konuya genel. Asfaltta da gayet iş yapar o makina bu arada.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Emre Şimşek yazdı:

O ne zaman gelecek acaba. Tanıtılalı epey oldu

İlkay Başaran yazdı:

Kesin bir bilgi olmamakla beraber X-Pulse 200 olanların stoğunun tükenmesini bekliyorlarmış. 2026 sonu yada 2027 başı gibi dedikodular da var. Ama net resmi bir açıklama yok.

Ali Darbaz yazdı:

Sıkıcı

Daha kısa videolar :-) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Murat Gedik yazdı:

Kesin bir bilgi olmamakla beraber X-Pulse 200 olanların stoğunun tükenmesini bekliyorlarmış. 2026 sonu yada 2027 başı gibi dedikodular da var. Ama net resmi bir açıklama yok.

Sıkıcı

Daha kısa videolar :-) 

Bu fiyat politikası ile de zor eritirler. SYM nht 200 modeline zam yapmazken hero maşallah zam üstüne zam yaptı. 190 li rakamlar gördüm en son. Bu fiyatlar olduğu sürece o stok zor erir. Keşke erise de bir an önce yeni model gelse. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Neyse ben 100 bine sıfıra yakın 4v alayım da. 2 sene sonra canım sıkılırsa yakarım bile

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Emin Önal yazdı:

Bende motor 140 yapmıyor diye değişmek istiyorum işte :tongue2:

Ben zaten 90'ı pek geçemiyorum :) 

Murat Gedik yazdı:

Bu pazar da ev işlerini hallettikten sonra hemen atladım motorun üzerine yeni yerler keşfetmeye çıktım. 3 saatlik bir video ve geziyi ancak Selçuk beyin tavsiyesi üzerine 10 dkya kadar indirebildim. Atlata atlata izleyebilirsiniz hızlandırabilirsiniz darılmam :) güzel yerleri koymaya çalıştım umarım beğenirsiniz. 

Güzel olmuş. Benim de son videom 8 dk. tuttu, kırptım kırptım, bazılarını hızlı çekime aldım ama anca 5 dk'ya düşürebildim. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Ben bölünmüş yolda bile maks 100 le gidiyorum. 100 110 diyelim.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Selçuk Keleş yazdı:

Güzel olmuş. Benim de son videom 8 dk. tuttu, kırptım kırptım, bazılarını hızlı çekime aldım ama anca 5 dk'ya düşürebildim. :) 

Sizinki de güzel olmuş. Bence 10 - 20 dk arası normal. Zaten hepsini izlemek istemeyen ya hızlandırıyor ya da atlaya atlaya izliyorlar. 

Yorum bağlantısı
Azad Mirzade
Ali Darbaz yazdı:

Cruze ile 80 sabit hız ile 13 saat , Egea 1.3 ile 80 km sabit hızla 5 saat uzun yolum var. Hyundai i10 ile saate 90 km hızla 10 saat bir başka denemem olmuştu. Otomatik clio 1.6 ile 90 sabit gidiş geliş 20 saaat sürmüşlüğümde var. 

Ali abi nasıl dayanıyorsun :D 

Ben 100'e sabitleyip gidicem diyorum kuzey marmarayı görünce sözümü unutuyorum. Hele geçen IST MARMARIS gidiş dönüş yaptım 560km yol dümdüz otoban. Lanet gitsin diyerek 130km'ye sabitledim napim.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Azad Mirzade yazdı:

Ben 100'e sabitleyip gidicem diyorum kuzey marmarayı görünce sözümü unutuyorum. Hele geçen IST MARMARIS gidiş dönüş yaptım 560km yol dümdüz otoban. Lanet gitsin diyerek 130km'ye sabitledim napim.

Motivasyon noktam çok basit araba sürmeyi seviyorum hızlı sürersem yol çabuk biter yavaş sürersen yol uzun sürer bu kadar az yatması ve arabamız daha az arıza riski yaratması da çabası

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Azad Mirzade yazdı:

Ben sevdiğim müzikler çalarsa daha yavaş gidiyorum :).

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Azad Mirzade yazdı:

fındık turbo veya atmosferik benzinli olunca dayanılabilir, yoksa bunlarda 130 da motor gürültüsü bezdirir

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Çağlar Bayur yazdı:

fındık turbo veya atmosferik benzinli olunca dayanılabilir, yoksa bunlarda 130 da motor gürültüsü bezdirir

10 dk sürünce duymamaya başlıyorsun 😅

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Emre Şimşek yazdı:

10 dk sürünce duymamaya başlıyorsun 😅

Ben motorda kullanıyorum, tavsiye ederim :)

Alpine Motosafe Pro Kulak Tıkacı - 1

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
Emin Önal yazdı:

Ben motorda kullanıyorum, tavsiye ederim :)

Alpine Motosafe Pro Kulak Tıkacı - 1

Biz de müzik açıyoruz:) Motor için de interkom dalgası alacağım inş

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Emre Şimşek yazdı:

Biz de müzik açıyoruz:) Motor için de interkom dalgası alacağım inş

Bunlar sesi kesmek için değil Emre. Bunlar takılıyken de intercomdan müzik dinleyebilirsin.

Asıl görevi sesi, rüzgarı, kask içinde oluşan uğultuyu filtrelemek.

Uzun yol, uzun sürüşlerde resmen sersemlemeyi engelliyor.

İleride lazım olacak sanada :)

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını fırsat bildim ve evimin manzarasında bulunan 6 yıldır merak ettiğim Çat Kasabasında (Abdullah ÇATLI'nın köyü) bulunan mesaların yanına gittim bazılarının üzerine çıktım. Dolaşırken keşfettiğim Arzu ile Kamber'in yanına gittim. İlginç yerleri videoya koydum. Elimden geldiği kadar kısalttım iyi seyirler. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

22 saniyelik çevirme mi olurmuş, bizde kavşakta sıra sıra diziyorlar şanslı isen 22 dakikada bitiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...