İçeriğe Yönlendir

Süper Kahraman - Hero X-Pulse 200 4v Pro

Murat Gedik

Recommended Posts

Murat Gedik
Çağlar Bayur yazdı:

22 saniyelik çevirme mi olurmuş, bizde kavşakta sıra sıra diziyorlar şanslı isen 22 dakikada bitiyor

Memur bey sadece plakama baktı. Sonra nereden geldiğimi sordu. Ekipmanlarımız tam dedi buyrun yolunuz açık olsun dedi :). Aslında 10 sn sürdü. Kalan 12 sn'de yolda bana el edip çevirme var dön geri dediklerini anlattım ona güldü :biggrin:.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Murat Gedik yazdı:

Memur bey sadece plakama baktı. Sonra nereden geldiğimi sordu. Ekipmanlarımız tam dedi buyrun yolunuz açık olsun dedi :). Aslında 10 sn sürdü. Kalan 12 sn'de yolda bana el edip çevirme var dön geri dediklerini anlattım ona güldü :biggrin:.

bunları izlio bazı nevşeeerliler, sonra gidip istanbul da motör alacam diye gaza geliyor tabii BOO6

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Murat Gedik yazdı:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını fırsat bildim ve evimin manzarasında bulunan 6 yıldır merak ettiğim Çat Kasabasında (Abdullah ÇATLI'nın köyü) bulunan mesaların yanına gittim bazılarının üzerine çıktım. Dolaşırken keşfettiğim Arzu ile Kamber'in yanına gittim. İlginç yerleri videoya koydum. Elimden geldiği kadar kısalttım iyi seyirler. 

Ne kadar kurak her yer :( 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Selçuk Keleş yazdı:

Ne kadar kurak her yer :( 

Evet maalesef İç Anadolu'nun çoğu yeri böyle. Keşke daha yeşil olsaydı. Bazı yerlerde küçük ağaçlandırma çalışmaları var ama mevsim el vermiyor galiba. Batının ve Karadeniz bölgesinin en sevdiğim ve özendiğim yönü ormanlar. İnşallah bir gün burası da yeşil bir yer olur. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...