Mehmet Ozyurek 3 Mart Paylaş 3 Mart 8 Mart Dünya kadınlar gününde geleneksel iftar yemeğimiz için toplanalım istiyoruz. Adres : Gebze. Her zamanki Adana kebapçısı. Tarih genele uygun ise çok ertelemeyelim. Geciktikçe zorlaşıyor. Yandex Konum : https://yandex.com.tr/harita/-/CHBvvQYw Tarihi Adana Kebapçısı Mutlukent Bulvarı Google Konum : https://maps.app.goo.gl/TmfrwKzm9uB9FBSd9 Tarihi Adana Kebapçısı Mutlukent Bulvarı (Not: Otopark sorunu yoktur) 13 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Mart Paylaş 3 Mart Perşembe den gelirim ben taaa Beylikdüzü gidiş geliş bi depo benzin yakıyorum 3 6 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Paylaş 3 Mart Dünya kadınlar gününde neden sa* sa* toplanıyoz onu anlamadım. Karımla vakit geçirim ben. Başka gün olmaz mı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Ali Darbaz yazdı: Dünya kadınlar gününde neden sa* sa* toplanıyoz onu anlamadım. Karımla vakit geçirim ben. Başka gün olmaz mı. İyilik de yaramaz arkadaş. ? 18 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Mart Paylaş 3 Mart İftar menüleri bu kadar artmış mı yahu? Gidiyim eşimin elini öpeyim 3 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Mart Paylaş 3 Mart eskiden etli yemek ile tavuklu yemek arasında yarı yarıya fark olurdu. artık öyle değil tavuk 100 lira civarında kg fiyatı . Etin kg fiyatı 650-700 TL civarında. Nasıl oluyor bu fiyatlama yahu bize uzak gelemeyiz herkese iyi iftarlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Fatih Keskin yazdı: Perşembe den gelirim ben taaa Beylikdüzü gidiş geliş bi depo benzin yakıyorum geçerken beni de al Ali Darbaz yazdı: Dünya kadınlar gününde neden sa* sa* toplanıyoz onu anlamadım. Karımla vakit geçirim ben. Başka gün olmaz mı. hediye masrafından yırtıyoruz böylece.... emminin tecrübeye güven sen Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 Mart Paylaş 3 Mart İki yıldır kaçırmıştım tarih güzel. Evliler düşünsün 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart Paylaş 3 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 8 Mart Dünya kadınlar gününde Doğumgünümde... Maalesef ki bu senekine katılamayacağım bu durumda 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Oğuzhan Çakır yazdı: İki yıldır kaçırmıştım tarih güzel. Evliler düşünsün böyle nitelikli bir forumun tamamen erkek olması aslında çok düşündürücü ve üzücü 7 3 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Hocam İstanbul'dan gelenler için aslında metrobüs güzergahı olsa fena olmaz Bu arada Gebze treni ile gelinse yakın mıdır mekan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart Sani Gerşon yazdı: Doğumgünümde... Maalesef ki bu senekine katılamayacağım bu durumda pasta yolla bari 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Mart Paylaş 3 Mart Tayfun Aydın yazdı: Hocam İstanbul'dan gelenler için aslında metrobüs güzergahı olsa fena olmaz Bu arada Gebze treni ile gelinse yakın mıdır mekan? Biri alırsa yakın. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Mart Paylaş 3 Mart Fatih Keskin yazdı: Perşembe den gelirim ben taaa Beylikdüzü gidiş geliş bi depo benzin yakıyorum Çağlar Bayur yazdı: geçerken beni de al Odaların yatakları yorganları yeniledim ya çökün hemen 3 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Sani Gerşon yazdı: Doğumgünümde... Maalesef ki bu senekine katılamayacağım bu durumda Şimdi ramadan in mubarek {^+} Sani doğum dünü partisi pastadan çıkan aplaların x denklemi ile cehennem in the house desek; <****\~=> hesabına göre 15-20 kıllı adamla yemek yerine doğum günü daha olası. Ben Sani'ye gidiyom beyler feda ediyim kendimi. Saniciiim yanlızlık çekmesin. Bi insan bisürü bağyan aman sevap 3 6 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: böyle nitelikli bir forumun tamamen erkek olması aslında çok düşündürücü ve üzücü süpürge haznesinin ne zaman dolup boşaltılması gerektiğini anlamak istemeyen kadınlarımız için ilgi alanları maalesef buralarda mevcut değil hocam. 1 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Mart Paylaş 4 Mart Çağlar Bayur yazdı: geçerken beni de al yan yola bari çık trafik fena sokağa gir çık zor oluyor Servet Aydın yazdı: Odaların yatakları yorganları yeniledim ya çökün hemen şu yumuşatıcıyı değiştirdin dimi papatya kokusu nedir kardeşim 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 Mart Paylaş 4 Mart gelebilirsem geleceğim günübirlik zor olur hava durumuna bakmam lazım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart Paylaş 4 Mart Adettendir. 0- Emmi 1- Çağlar Bayur 2- Fatik Başkan 3- Göktürk Hoca 4- Nice yaşlara Oğuzhan 5- Mehmet Kazancıoğlu 6- Ben 7- 4 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Mart Paylaş 4 Mart 0- Emmi 1- Çağlar Bayur 2- Fatik Başkan 3- Göktürk Hoca 4- Nice yaşlara Oğuzhan 5- Mehmet Kazancıoğlu 6- Ben 7- Ben 2 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart Paylaş 4 Mart Tatlı olarak Şütlaç veriyorlarmış? Daha önce yiyen var mı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: İyilik de yaramaz arkadaş. ? Çok akıllıca . Ama aklımız bazen yetmiyor maalesef . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts