Ersen Tapan 4 Mart Paylaş 4 Mart Çağlar Bayur yazdı: hediye masrafından yırtıyoruz böylece.... emminin tecrübeye güven sen Kart tamiri yapan arkadaş kredi kartından çıkan dumana derman olabilirmi o gün ? 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart Paylaş 4 Mart @Köksal Yılmaz Vaziyet al ortalık karışacak. Aytemiz, 17.00 - eski günlerdeki gibi... 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Tayfun Aydın yazdı: Hocam İstanbul'dan gelenler için aslında metrobüs güzergahı olsa fena olmaz Bu arada Gebze treni ile gelinse yakın mıdır mekan? Marmara’yla gelip 418 hatlı otobüse binersen 40 dakkada kapısında olursun. Ama dönemezsin Cumartesi tamammıyız. Yer ayırıyorum. 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Darbaz yazdı: Dünya kadınlar gününde neden sa* sa* toplanıyoz onu anlamadım. Karımla vakit geçirim ben. Başka gün olmaz mı. Kılıbık seni. Canım gidiyor ama. Çok uzak çooookkk Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Mart Paylaş 4 Mart Vaktiyle Ahmet Kiriş ile Pozantı'da yapmıştık. Ne de güzel olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 Mart Paylaş 4 Mart Ben gelebilirim şu an bir planım yok, genel olarak da bir planım yok zaten :S 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Cumartesi için rezervasyon yaptırdım. kaynanasına gidecek olanlar pazara ertelesin. 4 1 8 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi için rezervasyon yaptırdım. kaynanasına gidecek olanlar pazara ertelesin. Kaynanası gelecek olanlar da hemen adını yazdırsın 1 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart Paylaş 4 Mart Önder Özcan yazdı: Kaynanası gelecek olanlar da hemen adını yazdırsın Servet abiye Çağlar abiler geliyor, o ne yapsın? 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Mert Yeldan yazdı: Servet abiye Çağlar abiler geliyor, o ne yapsın? evi dükkanı bırakıp kaçsın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: evi dükkanı bırakıp kaçsın ramazanda umarım hayırlı şeyler olur, gülüp geçiyoruz ama işte bakalım. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Cumartesi için rezervasyon yaptırdım. kaynanasına gidecek olanlar pazara ertelesin. Abi ben izin dilekcesi verdim; onaylanirsa spontan bir sekilde katilacagim. Kayinvalide geliyor olabilir; o yuzden ayarlamaya calisiyorum :-) 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart Paylaş 4 Mart Mert Yeldan yazdı: Servet abiye Çağlar abiler geliyor, o ne yapsın? Yapabileceği hiçbir şey yok. Keyif almaya çalışsın. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 4 Mart Paylaş 4 Mart Benimde bir misafir ağırlama durumum var. bu nedenle gelmem zor gibi. sizlere hayırlı iftarlar diliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Korsan laik iftar düzenliyorum. Yavuz gelmiyormuş.. Bize bir tesla lazım.. 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Gökhan Tuna yazdı: Kayinvalide geliyor olabilir; o yuzden ayarlamaya calisiyorum :-) Tamam işte.. tam gününe denk getirmişiz. Hem biz daha önce söyledik. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Yavuz gelmiyormuş.. Bize bir tesla lazım.. ben Tesla kullanmayı biliyorum alır gelirim dimi yavuz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Mart Paylaş 4 Mart Fatih Keskin yazdı: ben Tesla kullanmayı biliyorum alır gelirim dimi yavuz yok canım bir gün için gidip araba alma şimdi gerek yok o kadar masrafa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart Paylaş 4 Mart Selim Bilgin yazdı: Bana uymuyor tarih, şimdiden afiyet olsun. adresi yaz araba gelsin, şarj edip geri yollarız Mert Yeldan yazdı: Servet abiye Çağlar abiler geliyor, o ne yapsın? çay ısmarliim Serhat Işık yazdı: bir misafir ağırlama ıhlamur borcun alsın yazdım sana Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart Paylaş 4 Mart Mert Yeldan yazdı: Sütlü kadayıf da ısmarlar mısın abey? ceviz yatağında 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts