Oğuzhan Çakır 4 Mart Paylaş 4 Mart (düzenlendi) •King (olmazsa olmaz bu kadar insan iftar sonrasi sahura kadar nereye gidecek ) 0- Emmi 1- Çağlar Bayur 2- Fatik Başkan 3- Göktürk Hoca 4- Nice yaşlara Oğuzhan 5- Mehmet Kazancıoğlu 6- Mert Yeldan 7- Emin Önal 8- Adnan Çakır 4 Mart tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Mart Paylaş 4 Mart 0- Emmi 1- Çağlar Bayur 2- Fatik Başkan +4 3- Göktürk Hoca 4- Nice yaşlara Oğuzhan 5- Mehmet Kazancıoğlu 6- Mert Yeldan 7- Emin Önal 8- Adnan Çakır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Mart Paylaş 4 Mart (düzenlendi) Emmi neden sıfır Bir çılgınlık yapsak Urfa da yapsak iftari Maalesef katilamaycagim. Şimdiden herkese afiyet olsun, hayırlı iftarlar dilerim. 4 Mart tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Mart Paylaş 4 Mart Fatih Keskin yazdı: 0- Emmi 1- Çağlar Bayur 2- Fatik Başkan +4 3- Göktürk Hoca 4- Nice yaşlara Oğuzhan 5- Mehmet Kazancıoğlu 6- Mert Yeldan 7- Emin Önal 8- Adnan Çakır 9- Fatih Uzun @Önder ÖzcanAbi müsaitsen tek araba gidebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Mert Yeldan yazdı: Servet abiye Çağlar abiler geliyor, o ne yapsın? Kaçsın. İnşallah dükkan içindeki 20metrelik çukur o güne kadar biter ama zor 2 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 4 Mart Paylaş 4 Mart Beni de yazın beni de. Koca kamyonla gelicem. ama en öne yazın. En erken ben gelip @Servet Aydın ın ofise çökücem ? @Serdal Soysal @Furkan Avcı @mert Gülkokan. @Muhittin Kaplan unuttuklarım da olabilir. Hey Eskişehir ekibi. Ses verin bakam. 3 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Mart Paylaş 4 Mart Servet Aydın yazdı: Kaçsın. İnşallah dükkan içindeki 20metrelik çukur o güne kadar biter ama zor Çukurun dolması için kaç forum üyesi gömmeliyöhöhö höhhö öhhö öhhö. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 4 Mart Paylaş 4 Mart Servet Aydın yazdı: Kaçsın. İnşallah dükkan içindeki 20metrelik çukur o güne kadar biter ama zor Bi oyi organizasyonu ayarlayayım istersen o çukura? Sakat bir şey çıkmaz di mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Önder Özcan yazdı: Çukurun dolması için kaç forum üyesi gömmeliyöhöhö höhhö öhhö öhhö. Bi sussak? İftar sonrası tükkanda ilaçlı ay eee şekerli çay ikramımız var 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Mart Paylaş 4 Mart Servet Aydın yazdı: Bi sussak? İftar sonrası tükkanda ilaçlı ay eee şekerli çay ikramımız var Şok cihazı vardı manyetolu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Fatih Uzun yazdı: @Önder ÖzcanAbi müsaitsen tek araba gidebiliriz Oo Fatih. Özledik kardeşim. Gel. Mustafa Çayır yazdı: Beni de yazın beni de. Koca kamyonla gelicem. ama en öne yazın. En erken ben gelip @Servet Aydın ın ofise çökücem ? @Serdal Soysal @Furkan Avcı @mert Gülkokan. @Muhittin Kaplan unuttuklarım da olabilir. Hey Eskişehir ekibi. Ses verin bakam. Muhittin komutan motora atlar gelir de. Mert bisikletle gelmeye çalışırsa işi zor 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Şok cihazı vardı manyetolu? Yıl olmuş 2030 triaclı var olmaz mı Mustafa Çayır yazdı: Beni de yazın beni de. Koca kamyonla gelicem. ama en öne yazın. En erken ben gelip @Servet Aydın Bi sen eksiktin Şimdiden diyim Haşmet dedemi getirmezseniz gelmem 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Fatih Keskin yazdı: 0- Emmi 1- Çağlar Bayur 2- Fatik Başkan +4 3- Göktürk Hoca 4- Nice yaşlara Oğuzhan 5- Mehmet Kazancıoğlu 6- Mert Yeldan 7- Emin Önal 8- Adnan Çakır başkan dediğin böyle korumalarla gezer Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Fatih Uzun yazdı: @Önder ÖzcanAbi müsaitsen tek araba gidebiliriz Fatih nasıl yapalım. Köksalla gidecektik, üçümüz gideriz. Konuşalım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Önder Özcan yazdı: Fatih nasıl yapalım. Köksalla gidecektik, üçümüz gideriz. Konuşalım. lahmacuna kaç ortak gireceksiniz Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Çağlar Bayur yazdı: lahmacuna kaç ortak gireceksiniz Deveye 7 kişi oluyor, lahmacuna da 3 olur ellam 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart Önder Özcan yazdı: Fatih nasıl yapalım. Köksalla gidecektik, üçümüz gideriz. Konuşalım. en uzak kim oturuyor, Fatih mi Sen mi, kim uzakta oturuyorsa o bir öncekinin oraya gelip aracı bıraksın. öbür araç ile devam edin Köksal'ı gelin geldiğiniz arabayı Köksal'ın oraya bırakıp Köksal'ın araba ile devam edin. geçerken başka uğrayacaklarınız varsa aynı işlemleri tekrarlayabilirsiniz. dönüşte tam ters şekilde davranarak evlerinize ulaşabilirsiniz. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: en uzak kim oturuyor, En uzaktan gelene yarım kilo kabak çekirdeği hediye.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart Paylaş 5 Mart Önder Özcan yazdı: Ben Fatihten 100 metre daha uzağım Eski evden mi ölçtün abi yeni evden mi? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: En uzaktan gelene yarım kilo kabak çekirdeği hediye.. kurtarmaz! Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: En uzaktan gelene yarım kilo kabak çekirdeği hediye.. 300 km kadar Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: En uzaktan gelene yarım kilo kabak çekirdeği hediye.. hiç üstüme alınmadım ben yakından gelcem Mehmet Ozyurek yazdı: En uzaktan gelene yarım kilo kabak çekirdeği hediye.. sen kabak çekirdeğini getir iftardan sora hediye ederken biz görelim yeter çok uzağa gidemez oracıkta biter o 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Mustafa Çayır yazdı: 300 km kadar Şu an çekirdek sende görünüyor Ankaradan gelen olursa iş karışır Metin Uzunoğlu yazdı: kurtarmaz! 300 km yi aşana 1 kilo 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Mart Paylaş 5 Mart Mustafa Çayır yazdı: 300 km kadar bi dur len kıpırdama Yorum bağlantısı
Recommended Posts