Mert Yeldan 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: En uzaktan gelene yarım kilo kabak çekirdeği hediye.. Ben Adana'dan geliyorum. Şaka değil. Rezerve edeyim kabağı. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Köksal Yılmaz yazdı: Eski evden mi ölçtün abi yeni evden mi? İkisinden de. Üçgen çizince Fati alt uçta kalıyor, Fındıklı yolundan E5 dedin mi, ver elini Gepze 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Şu an çekirdek sende görünüyor Ankaradan gelen olursa iş karışır 300 km yi aşana 1 kilo Ooo patron çıldırdı 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 5 Mart Paylaş 5 Mart Fatih Keskin yazdı: bi dur len kıpırdama gelmeyeyim öyle mi. çok ayıp keskin bey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Mert Yeldan yazdı: Ben Adana'dan geliyorum. Şaka değil. Rezerve edeyim kabağı. Zaten gelecektin len.. Sen sayılmaz. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Mart Paylaş 5 Mart Çağlar Bayur yazdı: ıhlamur borcun alsın yazdım sana Çağlar abi, kış bitmeden geliver. yoksa ballı limonlu ıhlamur bulamayabilirsin. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Zaten gelecektin len.. Sen sayılmaz. Olsun sen bi yarım kilo yaz bana göz hakkı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Mert Yeldan yazdı: Olsun sen bi yarım kilo yaz bana göz hakkı Biraz getirrim. orada çitleriz 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Biraz getirrim. orada çitleriz Çoh getir. Birazla olmaz o iş. Ver kartı dediğinde biz sana biraz mı kart veriyoruz beyim? 2 10 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Şu an çekirdek sende görünüyor Ankaradan gelen olursa iş karışır 300 km yi aşana 1 kilo Ağır tahrik var Kaç para ülen bi kabak çekirdeği ? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Mart Paylaş 5 Mart uçakla geleni saymıyorlarmış yok öyle bir saatte 750 km yol gelmek binecen arabana paşa paşa gelecen bizde xtrail görecez (ucakla gelirsen haber et sabihadan alıp bırakırım) 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Mart Paylaş 5 Mart Emre Şimşek yazdı: Ağır tahrik var Kaç para ülen bi kabak çekirdeği ? Diyorum diyorumda anlatamıyorum. Hamburger parasına uçak bileti ,üstelik Dalamna havalimanı. YOk kardeş acil zam yapmalı THY Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Şu an çekirdek sende görünüyor Ankaradan gelen olursa iş karışır 300 km yi aşana 1 kilo 600ü aşana 2 kiloya çıkacaksa biraz geriye gider öyle gelirim 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Serhat Işık yazdı: kış bitmeden geliver. yoksa ballı limonlu ıhlamur bulamayabilirsin. karpuz keseriz lem o zaman 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Mart Paylaş 5 Mart geçen ramazan ankaraya gitmiştim iftara, bu sefer gebze gidiş dönüş 1.400 km, dur bakalım hanımdan izin yani şey hanıma haber verebilirsem gelebilirim, tam kesinleşince yazacağım 2 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Mart Paylaş 5 Mart Servet Aydın yazdı: Çaylar da benden patron çıldırdı Tirebolu 42 mi abi çaylar 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart Paylaş 5 Mart Ebrar Tüfek yazdı: geçen ramazan ankaraya gitmiştim iftara, bu sefer gebze gidiş dönüş 1.400 km, dur bakalım hanımdan izin yani şey hanıma haber verebilirsem gelebilirim, tam kesinleşince yazacağım Gelirken çekirdeğimi getir öyleyse Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Servet Aydın yazdı: Çaylar da benden patron çıldırdı Müşteriler daha çılgın haberin olsun. seni bile yerler süper mario 1 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Emre Şimşek yazdı: Ağır tahrik var Kaç para ülen bi kabak çekirdeği ? 500 lira kilosu 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Ebrar Tüfek yazdı: geçen ramazan ankaraya gitmiştim iftara, bu sefer gebze gidiş dönüş 1.400 km, dur bakalım hanımdan izin yani şey hanıma haber verebilirsem gelebilirim, tam kesinleşince yazacağım Çekirdeği sana rezerve ediyorum Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 500 lira kilosu Abi Beypazarına getirdiğin çekirdekten mi,efsaneydi onlar, 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 500 lira kilosu kaju milli kuruyemişimiz olsun artık 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Mart Paylaş 5 Mart Fatih Uzun yazdı: Tirebolu 42 mi abi çaylar Sallama çay ? Önder Özcan yazdı: Müşteriler daha çılgın haberin olsun. seni bile yerler süper mario Parasını alırım 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Fatih Uzun yazdı: Abi Beypazarına getirdiğin çekirdekten mi,efsaneydi onlar, Hemen hemen aynısı Fatih 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts