Murat Sahın 5 Mart Paylaş 5 Mart O kadar yol arabayla cıks, uçakla gelme ihtimalimi değerlendireyim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Mart Paylaş 5 Mart Önder Özcan yazdı: Kendi kebabımızı kendimiz getirebiliyor muyuz? helva ekmek yapıyoruz otoparkta korsan. zenginler içerde yesin. ramazan ayı fakirlik ayı. ziyafet neymiş. 4 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Mart Paylaş 6 Mart Servet Aydın yazdı: Fitre zekat için servetelektronik.gov.tr Der.. devlet mi oldun abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + ?) 2- Fatih Başkan 3- Fatih-2 4- Fatih-3 5- Fatih-4 6- Fatih-5 7- Göktürk Hoca 8- Nice yaşlara Oğuzhan 9- Mehmet Kazancıoğlu 10- Mert Yeldan 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın 19- Mustafa Çayır Bu şekilde saydım.. doğru mudur arkadaşlar. Başak gelecek olan var mı? Listedekilerden gelmeyecek olan var mı? Gelecek olanlardan menüden seçim yapmalarını ve yazmalarını isteyeceğim.. Yarın akşam kişi ve menü listesi vereceğim.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart Paylaş 6 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Gelecek olanlardan menüden seçim yapmalarını ve yazmalarını isteyeceğim.. Yarın akşam kişi ve menü listesi vereceğim.. Adana lütfen. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mart Paylaş 6 Mart Adana, mümkünse. Ama şütlaç istemiyorum, varsa sütlaç. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart @Tamer Topaç geliyor musun? Net cevap göremedim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mart Paylaş 6 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: @Tamer Topaç geliyor musun? Net cevap göremedim. Abim maalesef gelemiyorum. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart Paylaş 6 Mart Önder Özcan yazdı: Adana, mümkünse. Ama şütlaç istemiyorum, varsa sütlaç. Sütlaç yoksa şütlaçını bana verebilirsin abi O değil de menü de yazmıyor ama gerçekten olmama ihtimali yok değil mi Çorbanın ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Mart Paylaş 6 Mart Adana yazınca Adana'dan gelecek mi var diye düşündüm bir anlık gafletle. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Emin Önal yazdı: Sütlaç yoksa şütlaçını bana verebilirsin abi O değil de menü de yazmıyor ama gerçekten olmama ihtimali yok değil mi Çorbanın ? Mercimek ve yayla sabit. var. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mart Paylaş 6 Mart Emin Önal yazdı: Sütlaç yoksa şütlaçını bana verebilirsin abi O değil de menü de yazmıyor ama gerçekten olmama ihtimali yok değil mi Çorbanın ? A hakkaten ya, çorba? Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Mart Paylaş 6 Mart Benim bildiğim Tarihi Kebapçı Adana'da olur Oradaki sahtedir ben gelmiyom Kendi başıma Adana ya gider yerim... 5 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 Mart Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + ?) 2- Fatih Başkan ET 3- Fatih-2 (ET) 4- Fatih-3 (ET) 5- Fatih-4 (ET) 6- Fatih-5 (KARIŞIK) 7- Göktürk Hoca 8- Nice yaşlara Oğuzhan 9- Mehmet Kazancıoğlu 10- Mert Yeldan 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın 19- Mustafa Çayır Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Mart Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + ?) 2- Fatih Başkan ET 3- Fatih-2 (ET) 4- Fatih-3 (ET) 5- Fatih-4 (ET) 6- Fatih-5 (KARIŞIK) 7- Göktürk Hoca 8- Nice yaşlara Oğuzhan 9- Mehmet Kazancıoğlu 10- Mert Yeldan (tavuk şiş, mercimek) 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın 19- Mustafa Çayır Kemal Korkmaz yazdı: Benim bildiğim Tarihi Kebapçı Adana'da olur Oradaki sahtedir ben gelmiyom Kendi başıma Adana ya gider yerim... Abi giderken beni de alsana yol üstü, Temmuzdan beri adana geçmiyor boğazımdan. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Mart Paylaş 6 Mart (düzenlendi) Daha 15 gün önce gittim Kazancılar - Abbas Usta ikisini de ziyaret ettim. Seninle de gideriz.. 6 Mart tarihinde Kemal Korkmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + ?) (adana) terk edilmiş her tür salata stüleç ve türevleri itina ile imha edilir 2- Fatih Başkan ET 3- Fatih-2 (ET) 4- Fatih-3 (ET) 5- Fatih-4 (ET) 6- Fatih-5 (KARIŞIK) 7- Göktürk Hoca 8- Nice yaşlara Oğuzhan 9- Mehmet Kazancıoğlu 10- Mert Yeldan (tavuk şiş, mercimek) 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın 19- Mustafa Çayır Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Mart Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + ?) (adana) terk edilmiş her tür salata stüleç ve türevleri itina ile imha edilir 2- Fatih Başkan ET 3- Fatih-2 (ET) 4- Fatih-3 (ET) 5- Fatih-4 (ET) 6- Fatih-5 (KARIŞIK) 7- Göktürk Hoca 8- Nice yaşlara Oğuzhan 9- Mehmet Kazancıoğlu (ET çöp şiş) 10- Mert Yeldan (tavuk şiş, mercimek) 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın 19- Mustafa Çayır Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 6 Mart Paylaş 6 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 500 lira kilosu Seni kazıklamışlar emmi. Çitlekçi de 300 lira ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 6 Mart Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + ?) (adana) terk edilmiş her tür salata stüleç ve türevleri itina ile imha edilir 2- Fatih Başkan ET 3- Fatih-2 (ET) 4- Fatih-3 (ET) 5- Fatih-4 (ET) 6- Fatih-5 (KARIŞIK) 7- Göktürk Hoca 8- Oğuzhan Çakır (Adana-Mercimek) 9- Mehmet Kazancıoğlu (ET çöp şiş) 10- Mert Yeldan (tavuk şiş, mercimek) 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır (Adana-Mercimek) 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın (tavuk) 19- Mustafa Çayır Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Mustafa Çayır yazdı: Seni kazıklamışlar emmi. Çitlekçi de 300 lira ? Benim aldığım çekirdeği çitlekçi bulamaz hatta yapamaz. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 6 Mart Paylaş 6 Mart Mehmet Yeter yazdı: Adana yazınca Adana'dan gelecek mi var diye düşündüm bir anlık gafletle. Vallahi bende aynısını düşündüm Adana'dan baya giden varmış dedim kendi kendime? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts