Mustafa Tüfekçi 6 Mart Paylaş 6 Mart Köksal Yılmaz yazdı: @Mustafa Tüfekçinerde? Mesaide çıkış saati şaibeli o yüzden perdenin arkasından izliyorum. Çıkışı belki kalınırsa yetisirim 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Mesaide çıkış saati şaibeli o yüzden perdenin arkasından izliyorum. Çıkışı belki kalınırsa yetisirim iftara iş getirebilirsin, bi kaç balya kabul yani 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 Mart Paylaş 6 Mart Mustafa Tüfekçi yazdı: Mesaide çıkış saati şaibeli o yüzden perdenin arkasından izliyorum. Çıkışı belki kalınırsa yetisirim Cumartesi ? mesai ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + adana) 2- Fatih Başkan (et menü) 3- Fatih-2 (et menü) 4- Fatih-3 (et menü) 5- Fatih-4 (et menü) 6- Fatih-5 (karışık) 7- Göktürk Hoca 8- Oğuzhan Çakır (Adana-Mercimek) 9- Mehmet Kazancıoğlu (ET çöp şiş) 10- Mert Yeldan (tavuk şiş, mercimek) 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır (Adana-Mercimek) 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın (tavuk) 19- Mustafa Çayır @Harun Kocaçalışkan @Fatih Uzun @Mustafa Çayır Menü seçeneğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Mart Paylaş 6 Mart Fatih Keskin yazdı: Perşembe den gelirim ben taaa Beylikdüzü gidiş geliş bi depo benzin yakıyorum Gel ven sana yer bulurum 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 6 Mart Paylaş 6 Mart (düzenlendi) +1 (Et menü) belki yanımda bir misafir getirebilirim durumu belli değil. 6 Mart tarihinde Erdem Dertsiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mart Paylaş 6 Mart Adnan Çakır yazdı: Cumartesi ? mesai ? Bankamatik 7/24 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart 1- Çağlar Bayur (adana) 2- Fatih Başkan (et şiş) 3- Umut Kazanç (et şiş) 4- Asım (et şiş) 5- Ersin (karışık) 6- Göktürk Hoca (adana) 7- Oğuzhan Çakır (Adana) 8- Mehmet Kazancıoğlu (et çöp şiş) 9- Mert Yeldan (tavuk şiş) 10- Emin Önal (adana) 11- Harun Kocaçalışkan (karışık pide) 12- Önder Özcan (adana) 13- Köksal Yılamz (adana) 14- Adnan Çakır (adana) 15- Mehmet Özyürek (adana) 16- Servet Aydın (tavuk şiş) 17- Mustafa Çayır (adana) 18- Murat Ersel Çevik (karışık) 19- Andaç Çevik (karışık) 20- Erdem Dertsiz (adana) Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 6 Mart Paylaş 6 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: 1- Çağlar Bayur (yayla çorba + adana) 2- Fatih Başkan (et menü) 3- Fatih-2 (et menü) 4- Fatih-3 (et menü) 5- Fatih-4 (et menü) 6- Fatih-5 (karışık) 7- Göktürk Hoca 8- Oğuzhan Çakır (Adana-Mercimek) 9- Mehmet Kazancıoğlu (ET çöp şiş) 10- Mert Yeldan (tavuk şiş, mercimek) 11- Emin Önal (adana) 12- Harun Kocaçalışkan 13- Önder Özcan (adana) 14- Köksal Yılamz (adana) 15- Adnan Çakır (Adana-Mercimek) 16- Mehmet Özyürek (adana) 17- Fatih Uzun 18- Servet Aydın (tavuk) 19- Mustafa Çayır @Harun Kocaçalışkan @Fatih Uzun @Mustafa Çayır Menü seçeneğiniz hakkında bilgi verebilir misiniz. Risk budur diyorum ve pide menüyü seçiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Harun Kocaçalışkan yazdı: Risk budur diyorum ve pide menüyü seçiyorum. Güzel seçim.. karışık pideleri çok güzel olur. Ben severim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mart Paylaş 6 Mart Tükkanda bir çay yapıcam izdiham çıkıcak. Manyak organik çay aldım size özel. Bardağı 30tele'den kitlerim 4 2 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart Paylaş 6 Mart (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Tükkanda bir çay yapıcam izdiham çıkıcak. Manyak organik çay aldım size özel. Bardağı 30tele'den kitlerim Bir demlik bana rezerve lütfen :P pelet ateşinde mi pişecek yoksa ? Ayrıca yeni bardaklarda içecek olmamız bence ekstra tat katacak ? 6 Mart tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 6 Mart Paylaş 6 Mart Servet Aydın yazdı: Evden de götürcem demlik. Tek imkan yok yetmez Yardıma geleyim mi abi? İhtiyaç varsa uzak değilim Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart Paylaş 7 Mart Servet Aydın yazdı: Tükkanda bir çay yapıcam izdiham çıkıcak. Manyak organik çay aldım size özel. Bardağı 30tele'den kitlerim İban alayım, 5 bardak parası göndereyim de kalmaz filan. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mart Paylaş 7 Mart Erdem Dertsiz yazdı: +1 (Et menü) belki yanımda bir misafir getirebilirim durumu belli değil. Geçen yine benim mekanlardan birinde görünmüşsün 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mart Paylaş 7 Mart Servet Aydın yazdı: Tükkanda bir çay yapıcam izdiham çıkıcak. Manyak organik çay aldım size özel. Bardağı 30tele'den kitlerim Hee bize geldiğinde gördük nasıl çay demlediğini. Emmi yarım bardağı zor içti. Dokanma biz yaparız çayı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart Paylaş 7 Mart Çay zengin çeşitli kuruyemiş ve şukeleta kaplı fındık drajeleri ile çay keyfini zirvede yaşayın. Servet çay evi Önder Özcan yazdı: Hee bize geldiğinde gördük nasıl çay demlediğini. Emmi yarım bardağı zor içti. Dokanma biz yaparız çayı. Ellemesen mis gibi olurdu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart Servet Aydın yazdı: Çay zengin çeşitli kuruyemiş ve şukeleta kaplı fındık drajeleri ile çay keyfini zirvede yaşayın. Servet çay evi Ellemesen mis gibi olurdu neşflixx açık olsun lütfen, klima 26ya ayarlansın önceden, picamalarımLa geliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: neşflixx açık olsun lütfen, klima 26ya ayarlansın önceden, picamalarımLa geliyorum şuraya bak ya 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: neşflixx açık olsun lütfen, klima 26ya ayarlansın önceden, picamalarımLa geliyorum Kapiçinooo makinasını da baş köşene ayarladım klima ayaklara 28 yüze 21'e ayarlı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart Paylaş 7 Mart Servet Aydın yazdı: yüze 21'e ayarlı bakım krem maskeM? kış geldi soğukta bakım şart Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart Paylaş 7 Mart Servet Aydın yazdı: Çay zengin çeşitli kuruyemiş ve şukeleta kaplı fındık drajeleri ile çay keyfini zirvede yaşayın. Servet çay evi Ellemesen mis gibi olurdu 30 lira içinde mi bu hizmet yoksa ayrıca elite plus vip deluxe özel müşteri paketi mi almak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mart Paylaş 7 Mart Çağlar Bayur yazdı: bakım krem maskeM? kış geldi soğukta bakım şart La mer krem hazır Mert Yeldan yazdı: 30 lira içinde mi bu hizmet yoksa ayrıca elite plus vip deluxe özel müşteri paketi mi almak gerekiyor. Ofise alıyoruz viaypi üyeleri 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts