Servet Aydın 8 Mart Paylaş 8 Mart Kemal Korkmaz yazdı: Uzak bağlantı olabilir mi Tükkana Kablo çekerik 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mart Paylaş 8 Mart Servet Aydın yazdı: Çay zengin çeşitli kuruyemiş ve şukeleta kaplı fındık drajeleri ile çay keyfini zirvede yaşayın. Servet çay evi Ellemesen mis gibi olurdu Keller herkesi eller! 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 Mart Paylaş 8 Mart Kedi saldırısı horluyorsun odana geç sabah susmak bilmeyen alarm sesleri ile sabahı ettim bu akşam dükkan da kalacağım galiba gelme çabi canını seviyorsan uzaklaş 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 8 Mart Paylaş 8 Mart Fatih Keskin yazdı: Kedi saldırısı horluyorsun odana geç sabah susmak bilmeyen alarm sesleri ile sabahı ettim bu akşam dükkan da kalacağım galiba gelme çabi canını seviyorsan uzaklaş Didim sana kalacak yer bulurum diyi 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 8 Mart Paylaş 8 Mart İki senedir benim gelemeyeceğim güne ayarlanıyor bu iftar. Komple kokusu alıyorum. Çevreci arabama binip hız sınırları dahilinde sol şeridi bırakmadan gelirdim ne güzel. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart Paylaş 8 Mart Vallahi ben karımla geldim Kadıköye beraber iftar yemeği yapacağız 8 Mart karılar Günü’nü kutlayacağız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart Paylaş 8 Mart Yalnız kadiköy bildiğin londra downtown stocking fashion olmuş. Buralara yaz erken gelmiş. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Mart Paylaş 8 Mart Selim Bilgin yazdı: Ee bu kadar mı? Çaylar nerede içildi? Bu kadar değil di tabii Çaylar Servet Elektronik'te içildi. Servet'e çaylar kuruyemişler çerezler tatlılar için teşekkür ederim. Uzaktan yakından ve sürpriz yapıp gelen arkadaşlara teşekkürler,elinize emeğinize sağlık. Güzel bir akşamdı. 6 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Mart Paylaş 8 Mart Selim Bilgin yazdı: Ee bu kadar mı? Çaylar nerede içildi? parayla sattı çayı. 1 6 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 8 Mart Paylaş 8 Mart Mert Yeldan yazdı: parayla sattı çayı. Çok şükür yüro devri kapanmış. Bacağımda çatal izi var. Servet abi? 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart Ama iyi yedik içtik özlemişiz toplanmayı Herkesin ayağına sağlık 6 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mart Paylaş 8 Mart Oh bee, ne özlemişiz birbirimizi. Ama iyi yedik. Kabul edelim güzel yedik. Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar, Servete de ayrıca teşekkür, tesisi talan ettik, çekirge sürüsü gibiydik 18 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 8 Mart Paylaş 8 Mart Güzel olmuş. Hep keyfiniz böyle olsun. Yalnız kafama takıldı, @Çağlar Bayur Çabi neden mercimekten vaz geçti, yayla çorbaya döndü ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart Paylaş 8 Mart İlk pilli bebeyi de inceledik ya zirvede bırakalım işi 13 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mart Paylaş 8 Mart Yedik içtik güldük eğlendik, herkesin ayağına sağlık çoktandır böyle dolu dolu görüşememiştik. 11 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Mart Paylaş 8 Mart (düzenlendi) Çekirdek görünmüyor ne iş? 8 Mart tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart Paylaş 8 Mart Metin Uzunoğlu yazdı: Çekirdek görünmüyor ne iş? Çekirge gibi daldılar 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 8 Mart Paylaş 8 Mart Önder Özcan yazdı: Ayrıca teşekkür, tesisi talan ettik Maket portifi cebime kim koydu ? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts