Oğuzkan Işık 4 Mart Paylaş 4 Mart (düzenlendi) Merhabalar hayırlı ramazanlar cümleten. Grupta ihtiyarlar ile görüştük tarihi ve yeri belirledik. 9 mart pazar günü Öğütler restoranda iftarımız olacak. Katılmak isteyen arkadaşların cuma öğlene kadar bildirmelerini rica ediyorum. İhtiyarları toparlaması zor olduğundan günü değiştiremiyoruz. Konum ve menü bilgilerini ekleyeceğim. Önden söyleyim menü fiyatları bu senenin. Evet özellikle tekrar sordum bu senenin Gruptan geleceklerini bildirenler 1-@Serkan Toker 2-@Aydın Perçem 3-@Alptuğ Özcan 4-@Remzi Karaca 5-@Zafer Bakar 6- 350ci Konum bilgisi : https://g.co/kgs/qPzunBo Menü : Fix menülerin dışında sipariş veriliyormuş. Menü içeriğinde Çorba, soğuk içecek, iftariyelik ve tatlı(güllaç veya şekerpare) var. BEYTİ MENÜ 580 tl ADANA MENÜ 530 tl TAVUK ŞİŞ MENÜ 480 tl KÖFTE MENÜ 490 tl KIYMALI PİDE MENÜ 480 tl KUŞBAŞILI PİDE MENÜ 530 tl KAŞARLI PİDE MENÜ 480 tl KARIŞIK PİDE MENÜ 550 tl 4 Mart tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Mart Paylaş 4 Mart (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: 6- 350ci Konum bilgisi : https://g.co/kgs/qPzunBo Menü : Fix menülerin dışında sipariş veriliyormuş. Menü içeriğinde Çorba, soğuk içecek, iftariyelik ve tatlı(güllaç veya şekerpare) var. BEYTİ MENÜ 580 tl ADANA MENÜ 530 tl TAVUK ŞİŞ MENÜ 480 tl KÖFTE MENÜ 490 tl KIYMALI PİDE MENÜ 480 tl KUŞBAŞILI PİDE MENÜ 530 tl KAŞARLI PİDE MENÜ 480 tl KARIŞIK PİDE MENÜ 550 tl Menü, sana mı 350 ? 4 Mart tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Mart Paylaş 4 Mart Ankara mı, İftar mı, bilemedim ki şimdi. Nasıl olur acaba. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Tamer Topaç yazdı: Menü, sana mı 350 ? İkimize 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Ankara bariz daha mı hesaplı Gerçi menü değil Menü fiyatları görselin üzerinde var hocam. Bura kıyas sayılmaz bence. Çoğu yer ortalama 900-1000 lira fiyat veriyor iftar menülerine. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Mart Paylaş 4 Mart İftarda yemek yerine öğüt dinlemeyin bence ? İğrenç espriydi kabul ediyorum 1 4 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Alpay Sumer yazdı: İftarda yemek yerine öğüt dinlemeyin bence ? İğrenç espriydi kabul ediyorum En başta anlayamadığım için şanslı mıyım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart Paylaş 4 Mart Fatih Keskin yazdı: Serkan kim bi de ilk başa yazmışsınız Bi ayağı çukurda yaşlı bi üyemizdi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ankara ucuzmuş len. Oraya mı gitsek Her sene aynı fikri veriyorsun ama gelen giden yok 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Mart Paylaş 5 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Her sene aynı fikri veriyorsun ama gelen giden yok bi hafta sonu yapın bakalım emmi gelir mi gelmez mi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Fatih Keskin yazdı: bi hafta sonu yapın bakalım emmi gelir mi gelmez mi Pazar? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Mart Paylaş 5 Mart Oğuzkan Işık yazdı: İkimize Çok isterim. Bu aralar işler biraz karışık. Sizlere afiyet olsun, güzel sohbetler... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart Paylaş 5 Mart Fatih Keskin yazdı: bi hafta sonu yapın bakalım emmi gelir mi gelmez mi Gelmesin diye hep aynı güne denk getiriyorlar Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Gelmesin diye hep aynı güne denk getiriyorlar Ertesi gün aynı gün değil ayrıca ramazan başlamadan 2 hafta önce konuştuk ekran görüntüsü ile kanıtlarım, siz gelmemek için aynı güne denk getiriyorsunuz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Ankara ucuzmuş len. Oraya mı gitsek aspava da iftariyelikler sınırsız, kebap dahil 800 tl ... Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Çağlar Bayur yazdı: aspava da iftariyelikler sınırsız, kebap dahil 800 tl ... Künefe, irmik helvası ve yanına dondurma dahil hem de 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Künefe, irmik helvası ve yanına dondurma dahil hem de Semaver de var. Kiremitte kaşarlı mantar falan. Acıktım mı ne. Aspavaya mı gitsek yahu? gülçimende menüler 900 lira 5 Mart tarihinde Oğuzkan Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Semaver de var. Kiremitte kaşarlı mantar falan. Acıktım mı ne. Aspavaya mı gitsek yahu? gülçimende menüler 900 lira Vallahi benim de aklıma gülçimen geldi de söylemeyim dedim Gidelim seninle ortak menü isteyelim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Alptuğ Özcan yazdı: Vallahi benim de aklıma gülçimen geldi de söylemeyim dedim Gidelim seninle ortak menü isteyelim Sonra beraber gideriz ihtiyarlarsız Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 Mart Paylaş 5 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Sonra beraber gideriz ihtiyarlarsız Gideriz İhtiyarların hareket etmesi 6 ay 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts