Muhammed Türkmen 10 Mart Paylaş 10 Mart Selamlar herkese, Togg T10X batarya hakkında teknik bilgilere nasıl ulaşırım. Volt, amper vs değerleri gibi. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Mart Paylaş 10 Mart https://trumore-cdn.togg.cloud/ToggT10XKatalog.pdf 27. Sayfada var. 5 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Neden menzili kısa bunun? 88KW batarya az değil neden WLTP 500 km? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Mart Paylaş 11 Mart Mertol Kip yazdı: Neden menzili kısa bunun? 88KW batarya az değil neden WLTP 500 km? 1- aerodinamik zayıf 2- araç ağır benzerlerine göre 3- şanzıman verimi suboptimal 4- rejen çok güçlü değil 5- ısıtıcı rezistanslı 6- içerde multimedya bence verimli değil 7- 12V sistemi eski tip kurşun agm akü vb içeriyor bence araç güzel ama tipini begenirsen. Çağlar Bayur yazdı: çipleyip açıyorlarmış gizli menzili sanayide E5 kenarında bi yer var orası sanayi değil. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Göktürk yazdı: E5 kenarında bi yer var orası bu planet te bile değil aslında Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 Mart Paylaş 11 Mart Mehmet Göktürk yazdı: 2- araç ağır benzerlerine göre bence araç güzel ama tipini begenirsen. 2- Benim araba 2150 kg yaw. Bu daha hafif. Bu arada bence de tipi içi dışı falan gayet güzel. Ben öncelikle prensiplerim, sonrada servis ağına ve ürünleşme stratejisine güvenmediğim için almayı düşünmedim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart Paylaş 11 Mart Neden ah yazılmaz da kw yazılır pillerde? Çok saçma geliyor bana. İmkanım olursa yapacağım araçta akım ve devir sınırlı sürüş modları yapacağım. 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mart Paylaş 12 Mart Servet Aydın yazdı: Neden ah yazılmaz da kw yazılır pillerde? Çok saçma geliyor bana. İkisi aynı birim değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Servet Aydın yazdı: Neden ah yazılmaz da kw yazılır pillerde? çok bilme ah aramazsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart Paylaş 12 Mart Mertol Kip yazdı: İkisi aynı birim değil. Biliyorum 🍆☕️☕️☕️☕️ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Mart Paylaş 12 Mart Servet Aydın yazdı: Neden ah yazılmaz da kw yazılır pillerde? Çünki voltajları sabit değil çeşit çeşit. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart Paylaş 12 Mart Mehmet Göktürk yazdı: Çünki voltajları sabit değil çeşit çeşit. Olsun. Araç bazında kullanılan akü kapasitesini bilmek istiyorum işte. Bana desin ki 400v 100ah bitti. Ha bir de C5 değeri verirse mis olur. Drag vs için gerek olacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Servet Aydın yazdı: . Bana desin ki 400v 100ah bitti. Ha bir de C5 değeri verirse mis olur. çok bilme C5 aramazsın ikna ol yahu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Mart Paylaş 12 Mart Toyota ah yazıyor Togg’da nmc pil tipi kullanılıyor. Hızlı yaşa genç öl hesabı. ama üretici farasis son haberde lfp tip bataryada ısı yayılımını geliştirerek süper hızlı şarja ulaştı. 10’dan 80’e 8,5dk’da doluyormuş ama kapasite bilmiyorum Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Togg’da nmc pil tipi kullanılıyor. Hızlı yaşa genç öl hesabı. ama üretici farasis son haberde lfp tip bataryada ısı yayılımını geliştirerek süper hızlı şarja ulaştı. 10’dan 80’e 8,5dk’da doluyormuş ama kapasite bilmiyorum Sonuçta hepsi 8 yıl ve 160bin km batarya garantisi veriyor. NCM olup olmaması neden önemli? 13 Mart tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Sonuçta hepsi 8 yıl ve 160bin km batarya garantisi veriyor. NMC olup olmaması neden önemli? 1- pil üretilirken çevreye verilen zarar çok daha az 2- yangın tehlikesi çok daha düşük 3- döngü sayısı çok daha fazla ömür çok daha uzun 4- 20-80 % ile kullanılması gerekmiyor 5- daha ucuz eksiler: 1- hızlı deşarjj ve şarj mümkün değil (çok güçlü arabaya uymuyor) 2- soğukta performansı düşük 3- biraz daha ağır 1 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Göktürk yazdı: 1- pil üretilirken çevreye verilen zarar çok daha az 2- yangın tehlikesi çok daha düşük 3- döngü sayısı çok daha fazla ömür çok daha uzun 4- 20-80 % ile kullanılması gerekmiyor 5- daha ucuz eksiler: 1- hızlı deşarjj ve şarj mümkün değil (çok güçlü arabaya uymuyor) 2- soğukta performansı düşük 3- biraz daha ağır Neyle karşılaştırıyoruz? LFP? Eğer öyleyse yukarıdaki maddeler hangisi için geçerli? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Mertol Kip yazdı: Neyle karşılaştırıyoruz? LFP? Eğer öyleyse yukarıdaki maddeler hangisi için geçerli? Maddeler lfp için geçerli. lfp vs nmc Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mart Paylaş 13 Mart NMC mi NCM mi hangisi doğru? yoksa ikisi farklı şeyler mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Paylaş 13 Mart Ben 50 kw olanla İstanbul - Ankara tek şarjla giderim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Mehmet Göktürk yazdı: pil üretilirken çevreye verilen zarar çok daha az seminerde bunu sorunca ben, güvenliğe yönlendirdiler, tehlikeli sular, bir de fabrikasyon üretim maseratti olmaz dediydim acaba oradan da bir alarm vermiş olabilirler mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts