Ali Buldaş 12 Mart Paylaş 12 Mart Haftada 1-2 gun bu şekilde yapyor ilk çalıştırmada bu şekilde duman atıyor. 15-20 saniye. Daha sorna surekli siyah duman mevcut malesef.. Daha sonra geciyor. Bu surecte vuruntulu çalışma oluyor. Daha once fiestada sübep keçesi değiştiren oldumu? Veya bu sekilde arıza yapan. Tesekkur ederim.. Enjektorler revize oldu orginelle. Hava akısmetre degisti Turbo revize edildi. Son çarem kapak açılması kaldı.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Buldaş yazdı: Enjektorler revize oldu orginelle. bence ku kısımdaki tamirat başarısız Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: bence ku kısımdaki tamirat başarısız Duman mavi renkte çıkıyor. Enjektorcuye sordum. Keceden olabilir dedi. Tam olarak enjektorden diyemiyor. Duman renginden dolayı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mart Paylaş 12 Mart Enjektorlerinizi ehil birisinde kontrol ettirin. Bundan birkaç hafta önce enjektörlerden şüphelendim gittim dükkana baktılar, enjektörler kötü sana çıkma verelim dediler tam kabul etmek uzereydim bunların yeni uclarini yeni değiştirdim dedim içimden sonra geri taktırdım bizimkileri başka bir enjektorcuye gittim selam ile abimiz bir guzel inceledi ve bir tanesinde sıkıntı oldgunu söyledi. Güzelce hallettik usta bilgisayardan ayarlarını yaptı çok şükür şu anda güzel çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mart Paylaş 12 Mart İlk çalıştırmada beyaz duman diyorsunuz. Belli ki mazot birikiyor silindirde. Sonrasında da siyah duman diyorsunuz o da fazla mazot işediğine delalet. İkisi de enjektöre çıkıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Buldaş yazdı: Duman mavi renkte çıkıyor. Enjektorcuye sordum. Keceden olabilir dedi. Tam olarak enjektorden diyemiyor. Duman renginden dolayı derler derler, duman renigini toros zamanından kalma düşünce ile bakarlarsa derler.... eskidendi o renk ayrımı, eskiden yağlar madeni yakıtta ilk sıkım idi... artık değişti o üretim şekilleri çok amik olmasın ama Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Mehmet Yeter yazdı: Enjektorlerinizi ehil birisinde kontrol ettirin. Bundan birkaç hafta önce enjektörlerden şüphelendim gittim dükkana baktılar, enjektörler kötü sana çıkma verelim dediler tam kabul etmek uzereydim bunların yeni uclarini yeni değiştirdim dedim içimden sonra geri taktırdım bizimkileri başka bir enjektorcuye gittim selam ile abimiz bir guzel inceledi ve bir tanesinde sıkıntı oldgunu söyledi. Güzelce hallettik usta bilgisayardan ayarlarını yaptı çok şükür şu anda güzel çalışıyor. Sizde problem neydi? Duman vs varmıydı? Mertol Kip yazdı: İlk çalıştırmada beyaz duman diyorsunuz. Belli ki mazot birikiyor silindirde. Sonrasında da siyah duman diyorsunuz o da fazla mazot işediğine delalet. İkisi de enjektöre çıkıyor. Videoda gorulduyu gibi mavimsi duman var ilk 10-20 saniye Çağlar Bayur yazdı: derler derler, duman renigini toros zamanından kalma düşünce ile bakarlarsa derler.... eskidendi o renk ayrımı, eskiden yağlar madeni yakıtta ilk sıkım idi... artık değişti o üretim şekilleri çok amik olmasın ama Maddi olarakda sıkıntıdayım baya yordu beni bu olay sadece enjektor icin harcadıgım 24 bin lirayı buldu hala sonuc yok Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Buldaş yazdı: Sizde problem neydi? Duman vs varmıydı? İlk çalıştırmada atıyordu sonra kesiliyordu beyaz duman. Bir de acayip gürültülü calisiyordu. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mart Paylaş 12 Mart Eger enjektor motor kapandiktan sonra işemeye devam ederse, ya da sizdirirsa o mazot silindirde birikir, bir sonraki calismada motor sogukken asiri zengin mazot ile basladigi icin mavi duman atar. 2 Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Şu an enjektörler başka bir pompacıya gitti bakalım sonuç ne çıkacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts