Ali Buldaş 13 Mart Paylaş 13 Mart Merhaba hayırlı akşamlar. Aracta cozulemeyen bi kara duman durumu var. Bu gun egzozcu kataluzoru delip icine tel sal katalüzorün içi boşmuş. Motorun hemen yanında olan. Bunun içinin boş olması kara dumana sebeb olurmu? Egzozcu boş oldugu icin yapyor olabilir dedi. Daha önce başına gelen veya boşalttıran oldumu? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Mart Paylaş 13 Mart Enjektörlerde bakım yapıldıktan sonra durum nedir? Enjektorlerin durumu nasılmış? Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Mehmet Yeter yazdı: Enjektörlerde bakım yapıldıktan sonra durum nedir? Enjektorlerin durumu nasılmış? Enjektorlerde problem var dedi pompacı 7500 liraya temizlik ve ayar yaptırdık. Isıtma bujilerinin hepsi ölüymüş onlarda değişti. İscilik 2000 aldı usta toplam 10750 masraf ettim. Ve marşa bastık. Hiç bir değişiklik yok herşey aynı. Çarşıya giderken yolda kaldım bu seferde. Bu kodu verdi yakıt basınç düşük hatası 1. Devre yazyor Bıraktım olduğu yerde yürüyerek eve döndüm bıktırdı beni Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 14 Mart Paylaş 14 Mart Ali Buldaş yazdı: Merhaba hayırlı akşamlar. Aracta cozulemeyen bi kara duman durumu var. Bu gun egzozcu kataluzoru delip icine tel sal katalüzorün içi boşmuş. Motorun hemen yanında olan. Bunun içinin boş olması kara dumana sebeb olurmu? Egzozcu boş oldugu icin yapyor olabilir dedi. Daha önce başına gelen veya boşalttıran oldumu? Sat ve kurtul. Ben öyle yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Ali Buldaş yazdı: Enjektorlerde problem var dedi pompacı 7500 liraya temizlik ve ayar yaptırdık. Isıtma bujilerinin hepsi ölüymüş onlarda değişti. İscilik 2000 aldı usta toplam 10750 masraf ettim. Ve marşa bastık. Hiç bir değişiklik yok herşey aynı. Çarşıya giderken yolda kaldım bu seferde. Bu kodu verdi yakıt basınç düşük hatası 1. Devre yazyor Bıraktım olduğu yerde yürüyerek eve döndüm bıktırdı beni bir kısa devre olduğu kesin. ya o regülatörün elektrik bağlantısında yada ecu tarafında bir hata var. önce basit işler yapılmalı araç arızalarında. 1 Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Doğan Arşiray yazdı: bir kısa devre olduğu kesin. ya o regülatörün elektrik bağlantısında yada ecu tarafında bir hata var. önce basit işler yapılmalı araç arızalarında. Mazot pompası uzerindeki kablo kopmuş ekleyince çalıştı. Fakat gene aynı şekil ilk çalıştırmada duman attı. Başka secenek yok kapak açılacak artık sanırım. Zaten bu şekildede kimse almaz. Kapak açıldıktan sonra çôzülecekmi ondanda emin değilim Şehire gidip bi kompresör testi yapsam nasıl olur acaba. Dizellerde oluyormu onuda bilmiyorumda Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart vesile ile bu motorda enjektör dendi mi ben en başta sıfır takılması taraftarıyım geçmiş olsun. dieslede de komprensyon testi vardır ancak çoğu usya yapmak istemez, biraz masraflı 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 16 Mart Paylaş 16 Mart (düzenlendi) Çok basit bir ihtimal ama gözden kaçmış olabilir. Turbo borusu çatlak ise kara duman atar yada geçme noktalarından hava alır ise. Yada sizden önce bir işgüzar yazılım artırmış olabilir mi ? 16 Mart tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Hamit inan yazdı: Çok basit bir ihtimal ama gözden kaçmış olabilir. Turbo borusu çatlak ise kara duman atar yada geçme noktalarından hava alır ise. Yada sizden önce bir işgüzar yazılım artırmış olabilir mi ? Bir tane yazılımcıya gittim. Fakat cok profesyonel gelmedi gözüme. Bu ihitimale karşı baska bir saglam yere gidip tekrar bakayım. Yukte yok Vites atarken yok Sabit gazda yok Sadece bosta basınca dip yapınca veriyor siyah dumanı Yorum bağlantısı
Alpay Köse 16 Mart Paylaş 16 Mart Slm.arkadasımda 2011 focus arac vardı.katalizor tıkanınca boşalttı.ayni sorun vardı.yazılım artırdı düzeldi.iyi bir yazılım ile sorun çözülüyor.izmirde yapıldı işlem. 1 Yorum bağlantısı
Ali Buldaş 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Alpay Köse yazdı: Slm.arkadasımda 2011 focus arac vardı.katalizor tıkanınca boşalttı.ayni sorun vardı.yazılım artırdı düzeldi.iyi bir yazılım ile sorun çözülüyor.izmirde yapıldı işlem. Merhaba tesekkur ederim cevabınız için. Hic kimseyi bulamadım bu durumla karşılaşan. Yazılımdan sonra duman olayı bittimi? Beyine nasıl bi yazılım atıldıki acaba işlem hakkında bilgi alabilirmisiniz acaba ben bi profesyonel yazılımcılara aynısını yaptırsam? Yorum bağlantısı
Recommended Posts