Ali Darbaz 14 Mart Paylaş 14 Mart Yeni bozcada tafileri Geyikliden araba ile geçmek 1990 tl Araba adaya bastı harcı belediye 300 tl Arabadaki yolcu sayısına göre kişi başı 45 tl Hayırlı olsun. 1 3 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 14 Mart Paylaş 14 Mart Ali Darbaz yazdı: Yeni bozcada tafileri Geyikliden araba ile geçmek 1990 tl Araba adaya bastı harcı belediye 300 tl Arabadaki yolcu sayısına göre kişi başı 45 tl Hayırlı olsun. Şengen vizesi almayı da zorunlu yapsalardı oldu olacak. 1 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart seyahat özgürlüğü var istemeyen gitmesin kardeşimmmm. öyle de yorumlanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart Vallahi artık Ada’nın esnafı düşünsün. Günübirlikçi oraya gitmez mesela ben gitmem. Gidersem de beşe bölerim Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 14 Mart Paylaş 14 Mart Boşverin, bir yeşil sigorta ile Midilli'ye geçin Malzemeden çalınmamış yemekler, mafyatik barzo tipler yok, deniz şahane 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 14 Mart Paylaş 14 Mart Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Boşverin, bir yeşil sigorta ile Midilli'ye geçin Malzemeden çalınmamış yemekler, mafyatik barzo tipler yok, deniz şahane Yesil sigorta Dolar mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 14 Mart Paylaş 14 Mart Hiç kullanmadım ben hep araç kiraladım. Sigorta üstadları bilir Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 14 Mart Paylaş 14 Mart (düzenlendi) Çok iyi olmuş. Parası olan gitsin. Parası olmayan boşuna kalabalık etmesin. Hatta ve hatta araçlar için belli bir standart konsun. Mesela 2023 model altı araç girişi yasak olsun. 14 Mart tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 14 Mart Paylaş 14 Mart (düzenlendi) Ben gider miyim? Bedava olsa yine gitmem. Dimitrios komşum dururken hayatta gitmem. En azından bilirim ki Dimitrios yamuk yapmaz. Bekle beni Skiathos... 14 Mart tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart Paylaş 15 Mart Yeşil sigorta: trafik sigortasının uluslar arası geçerli olan hali. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Mart Paylaş 15 Mart Evren Erakçora yazdı: Cunda 'ya git beleş:D Bir yemek yesinler 4 kişi o çanakkale adası ucuz kalır 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mart Paylaş 20 Mart bakış açısına bağlı, dğne göre ucuzlamış diyen de olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts