Mertol Kip 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Fatih Uzun yazdı: o her zaman dolu oluyor,ethemefendiden geçerken uğra hemen girişde migrosun yanındayım (sarı tabela) Fırın var olm orada. Benim evin bir paraleli. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Fatih Uzun yazdı: hayır be yukarıda ki migrosun yanı He, OK minibüsün ayrımının oralarda bir yerde. Anladım. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Çağlar Bayur yazdı: şarja para mı yetmedi nedir töbe noolmuş buna Fabrikadan üretim aşamalarını gösteren video buldum. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 Nisan Yazar Paylaş 2 Nisan Servet Aydın yazdı: Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? Şimdi public alanda "handjob" işini ergenlikte bıraktık mı dememi istiyorsun? 😀 Olmayan terbiyemi bozuyon, şurada edepli edepli takılmaya çalışıyoruz di mi. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Servet Aydın yazdı: Eee? Ne geçti eline? La orası öule mi kaynak yapılır barzolar mı dedin ne dedin kime dedin? zavallı grandland kim bilir neler gelecek başına,kendi kendine sürüş özelliği varsa kaçar bu araba bundan bak demedi demeyin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Fatih Uzun yazdı: zavallı grandland kim bilir neler gelecek başına,kendi kendine sürüş özelliği varsa kaçar bu araba bundan bak demedi demeyin Yok yav.. Yaşlandı artık, bir şey yapmıyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Mertol Kip yazdı: Fabrikadan üretim aşamalarını gösteren video buldum. en sevdiğim, boya öncesi havuza daldırma 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Fatih Uzun yazdı: zavallı grandland kim bilir neler gelecek başına,kendi kendine sürüş özelliği varsa kaçar bu araba bundan bak demedi demeyin Para verdim ona iple bağlarım gene kaçamaz. Nere kaçıyormuş... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Nisan Paylaş 3 Nisan (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Para verdim ona iple bağlarım gene kaçamaz. Nere kaçıyormuş... Senden kaçamaz onu biliyorum da,bir gün bakmışsın kapıda yok Mehmet Ozyurek yazdı: Yok yav.. Yaşlandı artık, bir şey yapmıyor.. bu yazılana hiç cevap yazma sen,sürekli yaşlandı diyor sana 3 Nisan tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Fatih Uzun yazdı: Senden kaçamaz onu biliyorum da,bir gün bakmışsın kapıda yok Otomatik update i bile kapattım ben. Fatih Uzun yazdı: bu yazılana hiç cevap yazma sen,sürekli yaşlandı diyor sana Dinime söve müselman olsa. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 Nisan Yazar Paylaş 5 Nisan TEM den karşıya gittim geldim, yer yer 120-130 yeryer yoğun trafik ile. Ortalama hiz 76 km/h olmuş. Güzergah Erenköy-MallOfIstanbok.Mesafe toplamda (gidiş+dönüş) 84 km. 13.6 kw ortalama tüketmiş. 84 km için 11 kw tüketmiş olsa. 30-35 liraya gidip gelmişim. Dışaridan şarj etsem 100 lira falan işte. Köprü parasına da bir çözüm bulmak lâzım. Bu arada arabayı alalı 750 km oldu, bunun ortalaması 16.1 kw/100km 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan araplar için mi yapılmış bu sağdan sola okunmalı gösterge Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: araplar için mi yapılmış bu sağdan sola okunmalı gösterge kışt kışt 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: araplar için mi yapılmış bu sağdan sola okunmalı gösterge Sağdan sola değil ki, soldan sağa geçmişten o ana geliyor. Öyle anladım ben. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Selim Bilgin yazdı: Sağdan sola değil ki, soldan sağa geçmişten o ana geliyor. Öyle anladım ben. yolda gittikçe soldan sağa tık tık ilerliyor gibi de sonucu okumak / yorumlamak için sağdan sola okumak gerekiyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: yolda gittikçe soldan sağa tık tık ilerliyor gibi de sonucu okumak / yorumlamak için sağdan sola okumak gerekiyor Sen bi grafiği okurken sondan başlıyorsan senin beynin ters çalışıyor demek ki. Baştan sonra > soldan sağa ilerliyor işte. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan Paylaş 6 Nisan Mertol Kip yazdı: Sen bi grafiği okurken sondan başlıyorsan senin beynin ters çalışıyor demek ki. Baştan sonra > soldan sağa ilerliyor işte. ben zaten 1/10000 de onu boşverelim, ekrandaki rakamlara baktım 0 en sağda 50 solda. ilk kalkış / evden çıkış neresi sağdaki 0 değil mi , yola başlangıçta yokuş aşağı gidiş fazla mı? dönüşte rampa çok mu? solda grafik yükseldiği yer Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Nisan Yazar Paylaş 6 Nisan Çağlar Bayur yazdı: ben zaten 1/10000 de onu boşverelim, ekrandaki rakamlara baktım 0 en sağda 50 solda. ilk kalkış / evden çıkış neresi sağdaki 0 değil mi , yola başlangıçta yokuş aşağı gidiş fazla mı? dönüşte rampa çok mu? solda grafik yükseldiği yer Yok çok haksız değilsin de grafiği yanlış okuyorsun sorun orada. 0 noktası başlangıç değil. Bak grafiğin adı son 50 km. Geçmişte olan bir olayı anlatıyor ya hani. 0 dediği şu an yani. Son 50 kmdir ne yaptığına bakıyor dolayısı ile -50den başlıyor gibi düşün. Yani analitik geometrideki birinci bölgede değil, ikinci bölgedeki grafiği gösteriyor temelde. x mesafeyi y ise kw yi gösteriyor. Bu olay zaten geçmişte olduğu için mesafe eksi olacaktır. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Nisan Paylaş 7 Nisan Az önce bu aracı biraz inceledim. Gözüme çarpan ve hoşuma giden, cam sıyırma fitillerinin kapı içine gizlenmiş olması. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan Paylaş 7 Nisan 84 km yolu kendi aracım için hedaplayınca 267 lira çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 Nisan Yazar Paylaş 7 Nisan Ali Darbaz yazdı: 84 km yolu kendi aracım için hesaplayınca 267 lira çıktı. Senin araban yok ki? Profilinde öyle yazıyor. Tamer Topaç yazdı: Az önce bu aracı biraz inceledim. Gözüme çarpan ve hoşuma giden, cam sıyırma fitillerinin kapı içine gizlenmiş olması. Oraya toz toprak dolduğunda kimin kulağını çınlatacaz o da belli olsa iyi olurmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts