İçeriğe Yönlendir

'25 Grandland GSe

Mertol Kip

Recommended Posts

Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Araba çok güzel.. Ses sistemine bittim. Opel güzel araba yapmış.. 

Övmene gerek yok artık.  Nasılsa kaskolarını kestin, muhatap olma bence

• Beğenme 1
  • Mutlu 8
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Olm senden harbi esnaf olmaz len. Ozyurek zeyilnameden para kazaniyor :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir

Ben uzak kaldığım için forumdan bu konuyu da görmemişim.

Hayırlı olsun Agam.

Opeli bu kadar seveceğin ve devam edeceğini hiç tahmin edemezdim. Ama yazdıkların, araç ve fiyat avantajı kesinlikle tercih sebebi.

Tekerine taş değmesin güzel günlerde kullan.

Plaka 48sanırım iyice goca muğlalı oldun sen.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mertol Kip yazdı:

Şu arkadaşa bi yavaş diyelim.

Çüşşş de olur. 

20250430_020243.jpg

Onur Demir yazdı:

Plaka 48sanırım iyice goca muğlalı oldun sen.

Elbette 48 ya ne olacağıdı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Mertol Kip yazdı:

Çüşşş de olur. 

20250430_020243.jpg

Elbette 48 ya ne olacağıdı :)

bu nedemek şimdi. arabanın harcadığı mı? aracın gücü mü? ne anlama geliyor aydınlatır mısın abi beni :)

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Bataryanin dibini siyirmişim, %7 ye kadar indirdim bu sefer. 33 dakikada %80 e doldu. 57 kw almışim. Ortalama 69-70 kw şarj hizi oldu. Yola cikarken de %84tü zaten. Katedilen mesafe 403 km. 14.5 kw falan ortalama. Normal yoldan hiz sinirlarina uyarak Bodrum-Akcay.

Akcay yolu uzerinde mcdonalds in onundeki zes istasyonundan doldurdum. Sarj hizi cok iyi oranin. 180 kw ın hakkını veriyor :)

Dönüşte yolun yarisi otobandan 130 ile, ortalamasi 16.9kw oldu. Bunda arada Torbalida aktarim yaptim. Bu da caybasi diye bir yerde fabrikanin yanindaki bir e-sarj. Onda da anlikta 110 kw falan gordum. Bu istasyon zaten 120lik

Screenshot_20250501_014038_Gallery.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Hız sınırlarınıa uyarak gidersen 8 saati bulmuştur o zaman,değerler iyi gerçekten

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Satılık Qashqai 

Lpg tak mis gibi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Bataryanin dibini siyirmişim, %7 ye kadar indirdim bu sefer. 33 dakikada %80 e doldu. 57 kw almışim. Ortalama 69-70 kw şarj hizi oldu. Yola cikarken de %84tü zaten. Katedilen mesafe 403 km. 14.5 kw falan ortalama. Normal yoldan hiz sinirlarina uyarak Bodrum-Akcay.

Akcay yolu uzerinde mcdonalds in onundeki zes istasyonundan doldurdum. Sarj hizi cok iyi oranin. 180 kw ın hakkını veriyor :)

Dönüşte yolun yarisi otobandan 130 ile, ortalamasi 16.9kw oldu. Bunda arada Torbalida aktarim yaptim. Bu da caybasi diye bir yerde fabrikanin yanindaki bir e-sarj. Onda da anlikta 110 kw falan gordum. Bu istasyon zaten 120lik

Screenshot_20250501_014038_Gallery.jpg

Abi sen bu arabayı 1.8 milyon civarına almamış mıydın? Bugün bir fiyatına bakayım dedim 2.5 milyon olmuş abi sıfırı haberin olsun😀 Benzinlisini geçmiş fiyatı, muhtemelen ÖTV dilimi değişti.

tarihinde Emrah Korkmazz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Emrah Korkmazz yazdı:

Abi sen bu arabayı 1.8 milyon civarına almamış mıydın? Bugün bir fiyatına bakayım dedim 2.5 milyon olmuş abi sıfırı haberin olsun😀 Benzinlisini geçmiş fiyatı, muhtemelen ÖTV dilimi değişti.

Sen soyleyince baktim, evet %40 OTV ye girmis. Gecmis olsun. Ben 1837 liraya aldim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Mertol Kip yazdı:

Sen soyleyince baktim, evet %40 OTV ye girmis. Gecmis olsun. Ben 1837 liraya aldim. 

Senin adına sevindim abi, güzel yatırım😀 Taze bir dizel 5008 kullanıcısı olarak elektrik olayına şimdilik ön yargılı olsam da Grandland dikkatimi çeken bir araba olmuştu ama bu fiyatla ancak uzaktan bir ilişki yaşayabiliriz kendisiyle😁

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

O paraya kimseye satamazlar bu arabayi. Ben almam şahsen. 

Emrah Korkmazz yazdı:

Senin adına sevindim abi, güzel yatırım😀 Taze bir dizel 5008 kullanıcısı olarak elektrik olayına şimdilik ön yargılı olsam da Grandland dikkatimi çeken bir araba olmuştu ama bu fiyatla ancak uzaktan bir ilişki yaşayabiliriz kendisiyle😁

Ben sevinemiyorum bu durumlara. Opsiyonlari ile 2735 lira yapiyor ayni araba. Hadi daha yeni diye 2500 liraya birini buldun sattin diyelim (evet memlekette akilli cok) alirken gene o paralara cikman gerekecek. Aldigim arabalarin senesi dolmadigini dusunursek orta vadede bana zarar yazar bu iş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Bak gordun mu arabanin liste fiyati  oldu 2735 lira. Pert olsa yandi gulum keten helva. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Bence bunlara dusuk fiyat belirleyip bir sure daha bayi karindan kullanip eksiltirler. Bir sonraki partide de aksesuarlar azalir. Togg t10f dusuk aciklaninca matrah artisi gelmeyecegine kani oldular anlasilan. Yoksa kur artisindan coktan %40 a girmesi gerekirdi. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Mertol Kip yazdı:

Bence bunlara dusuk fiyat belirleyip bir sure daha bayi karindan kullanip eksiltirler. Bir sonraki partide de aksesuarlar azalir. Togg t10f dusuk aciklaninca matrah artisi gelmeyecegine kani oldular anlasilan. Yoksa kur artisindan coktan %40 a girmesi gerekirdi. 

Yarın ne olacağı bilinmiyor bence. Herkes tetikte. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Yarın ne olacağı bilinmiyor bence. Herkes tetikte. 

mali kadro 5 yılı göremiyor ise emekli olsun

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Çağlar Bayur yazdı:

5 yıl mı? ahsjdjdjdjdj

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

kamera mı takacağız? 

image.png.f954db0e1f3e0f52f5aa772faedd9124.png

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...