Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Ev 10.5 Kw mı harcıyor.. Yoksa arabayı mı dolduruyorsun.. Arabadır bu.. Gidip istasyondan beleş doldursana.. Yok mu oralarda senin istasyondan. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Mehmet Ozyurek yazdı: Ev 10.5 Kw mı harcıyor.. Yoksa arabayı mı dolduruyorsun.. Arabadır bu.. Gidip istasyondan beleş doldursana.. Yok mu oralarda senin istasyondan. Ikisi ayni yerden besleniyor. OnGrid benim sistem. 10.5 harcayan araba. Ev normalde 150-200 w civarinda. Kettle falan kullanirken artiyor. Klima mevsimi gelmedi daha. Zaten ben de panellerin hepsini takmadim daha. 4 kw lik panel takili sadece, ötekiler yerde bekliyor, haftaya onlari da devreye alacagim. Bedava olan da var ama onu uzun yolda kullaniyorum, evdeyken bunu kullanmak daha mantikli. Evden %20 den %80 e 50 liraya doluyor. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mertol Kip yazdı: Evden %20 den %80 e 50 liraya doluyor. İstasyonda beklemeye değmez.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 11:30 Yazar Paylaş Pazar 11:30 Araba 6500 km ye geldi (iki ay oldu) bu sure zarfinda 1 kez Ist-Akcay, 1 kez Ist-Bodrum ve iki kez de Bodrum-Akcay git-gel yaptim. Ist Bodrum 800 km. Ist-Akcay 400, Bodrum Akcay 400km. Yani uzun yolsa uzun yol. Hic bir zaman elektrik sarj sorunu yasamadim. Evet benzinli gibi depoyu doldur 700 km olayi yok. Evet 300-400 km de sarj etmem gerekiyor falan filan. Bunun disinda da hicbir bidirdanilabilecek bir sey yok. Artilari ise cok. Bi kere akbilden daha ucuza gidiyorsunuz. En pahali yerden bile elektrigi alsam dizelin yari fiyatina geliyor. Evden sarj edince kufur gibi olacagi icin yazmayayim (50tl 400 km. Yaziyla elli) Akici surus keyfi baska. Scooter gibi gaza bastikca hizlaniyor, vites degistirme kesintisi za zu yok, dumduz. 345nm tork makine icin en az 2500 motorlu turbo makineye ihtiyaciniz var. O torku her istediginizde verebiliyor. Bakim gideri her anlamda dusuk olacak. Frene durma noktasina gelmeden basmiyorum bile, fren balatasi bitmez bunda. Ağırlık merkezi asagida oldugu icin yol tutus gayet basarili. 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:17 Paylaş Pazar 12:17 bodrumda solar panelli yerleşimim olsa en son yapacağım şey araba almak olurdu gelsin harleyler gitsin yamahalar 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 14:15 Paylaş Pazar 14:15 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Araba 6500 km ye geldi (iki ay oldu) bu sure zarfinda 1 kez Ist-Akcay, 1 kez Ist-Bodrum ve iki kez de Bodrum-Akcay git-gel yaptim. Ist Bodrum 800 km. Ist-Akcay 400, Bodrum Akcay 400km. Yani uzun yolsa uzun yol. Hic bir zaman elektrik sarj sorunu yasamadim. Evet benzinli gibi depoyu doldur 700 km olayi yok. Evet 300-400 km de sarj etmem gerekiyor falan filan. Bunun disinda da hicbir bidirdanilabilecek bir sey yok. Artilari ise cok. Bi kere akbilden daha ucuza gidiyorsunuz. En pahali yerden bile elektrigi alsam dizelin yari fiyatina geliyor. Evden sarj edince kufur gibi olacagi icin yazmayayim (50tl 400 km. Yaziyla elli) Akici surus keyfi baska. Scooter gibi gaza bastikca hizlaniyor, vites degistirme kesintisi za zu yok, dumduz. 345nm tork makine icin en az 2500 motorlu turbo makineye ihtiyaciniz var. O torku her istediginizde verebiliyor. Bakim gideri her anlamda dusuk olacak. Frene durma noktasina gelmeden basmiyorum bile, fren balatasi bitmez bunda. Ağırlık merkezi asagida oldugu icin yol tutus gayet basarili. pillinin tek avantajı yakıtı, o da şimdilik ucuz, başka artısı yok, düz araba.... fren falan 200 binde yarıya bile gelmez, nasıl sürüyorlar anlamıyorum ... bakım giderleri aynı olacak, kaçarı yok zaten yakın sayılır, kendin yaparsan benim yıllık bakım masrafım 3000 tl. mesela daha geçen kardeşim pillisini götürdü servise, fiyatı duyunca tepesi attı yaptırmadı, daha 1 yaşında değil araç. gaza basınca bende kesintisiz hızlanıyorum, senin arabanın 0-100 ün galiba 7.8 sn. normal arabalar bile artık böyle... 2500 turbo motora gerek yokki, aynı sınıf değiller ama büyük motor lazım sözüne istinaden mesela benim 1333 cc. küçük hacimli motorum 130 hp. 240 nm. 0-100 ü 8.2 sn. sende ise 7.8 sn. buda gücü her istediğimdede veriyor, basacaksak olmuyor seninki 170 de kalıyor, bende limitör yok, anlık torkun 345 nm . 210 hp güzel ama çok ağır aracın, gitti avantaj, önemli olan hızılanma süren ve maks hızın değilmidir? küçük hacimli motorlar bile yapar aynı işi, üstelik aynı sınıf bile olsalar dahada hafifler, 300 kg. pil taşımakta yok üstelik, elektrikli araba haybeye pilleri taşıyor bence ana sorunlardan biride pil, aşırı ağır ve büyükler hala bu olayı çözmek şart, boşa yük taşıyor bu araçlar.... yol tutuş hepsinde başarılı... şimdi kıyaslamış gibi olduk ama niyetim bu değildi aslında, kısaca çok övmeye gerek yok bunları, araba işte, tek avantajı dediğim gibi yakıt, oda şimdilik ucuz. yakıt ve motor dışında hepsi aynı, elektrikli yada içten yanmalı övmek değil amacım, hiç farketmez, hangisi işime gelirse o en iyisidir. Pazar 14:34 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Pazar 16:52 Paylaş Pazar 16:52 Aslında Ülkemizdeki otomobil durumu dünyada ki durumuna yaklaşıyor kullan eskiyince at ama ötv bu duruma engel.isteyen içten yanmalısını klasik olarak saklasın. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 18:04 Paylaş Pazar 18:04 Aslında araçlarımız çok yakmıyor ülkede yakıt çok pahalı diye kendimizi avutmaya devam Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 19:10 Yazar Paylaş Pazar 19:10 O kadar alakasız iki arabayı karşılaştırıyorsun ki. Austral ile karşılaştırsan hadi neyse de Clio ne alaka ya hu? Ali Cihangiroğlu yazdı: pillinin tek avantajı yakıtı, o da şimdilik ucuz, başka artısı yok, düz araba.... O tek avantaj dediğin seninkinin yarı parası. O da dışarıdan ve en pahalısından alırsam. Evden doldurursam seninkinin 1/10 u. Güneş doğmaya devam ettiği sürece de bu değişmeyecek. Ali Cihangiroğlu yazdı: bakım giderleri aynı olacak, kaçarı yok zaten yakın sayılır, kendin yaparsan benim yıllık bakım masrafım 3000 tl. mesela daha geçen kardeşim pillisini götürdü servise, fiyatı duyunca tepesi attı yaptırmadı, daha 1 yaşında değil araç. Araban 4.5 lt 0-40 motor yağı kullanıyor. Kutulu alacaksan 5 litre alman lazım. 400 lira civarı litresi. Sadece motor yağın bile 2bin lira tutuyor. bunun yağ filitresi, hava filitresi, polen filitresi, tapa contası işçiliği o su bu su var ve 3000 liraya nerede neyi yaptıracaksın? Garantili arabayı evde kendim yağını değiştiririm diyorsan zaten konuşulacak bir şey yok. Kardeşinin arabası nedir bilmiyorum ama bunun yetkili servisteki 25 bin km deki bakım ücreti 1800 lira (alırken sordum). Bak trigerdi debriyaj balatasıydı şuydu buydu falan filan onlara hiç girmedim. Ali Cihangiroğlu yazdı: gaza basınca bende kesintisiz hızlanıyorum, senin arabanın 0-100 ün galiba 7.8 sn. normal arabalar bile artık böyle... toyotacı yetmedi Renocu çıktı bi de. Seninde mi vites kutun yok? Senin normalinle benimki aynı değil sanırım. Bu arada benim arabanın 0-100 ü 9 sn. Ali Cihangiroğlu yazdı: 2500 turbo motora gerek yokki, aynı sınıf değiller ama büyük motor lazım sözüne istinaden mesela benim 1333 cc. küçük hacimli motorum 130 hp. 240 nm. 0-100 ü 8.2 sn. sende ise 7.8 sn. buda gücü her istediğimdede veriyor, basacaksak olmuyor seninki 170 de kalıyor, bende limitör yok, anlık torkun 345 nm . 210 hp güzel ama çok ağır aracın, gitti avantaj, önemli olan hızılanma süren ve maks hızın değilmidir? küçük hacimli motorlar bile yapar aynı işi, üstelik aynı sınıf bile olsalar dahada hafifler, 300 kg. pil taşımakta yok üstelik, elektrikli araba haybeye pilleri taşıyor bence ana sorunlardan biride pil, aşırı ağır ve büyükler hala bu olayı çözmek şart, boşa yük taşıyor bu araçlar.... yol tutuş hepsinde başarılı... bu çok boş bir tartışma ama cevapsız bırakmayayım. Bu arabaların (benimkini kastediyorum) performans iddiası yok ki. Performans beklentisi olan gitsin 500 hp olan Tesla falan alsın zaten. Bunlar aile arabası. Torku belli aralıkta almakla her istediğinde almak farklı şeyler. 1700-3500 arasında aldığın max tork ile elektriklinin verdiği tork aynı şey değil. Gaza bastığında kaç saniyede 3500 deviri geçiyorsun? Ben her bastığımda alıyorum, motorun ısınmasını beklemiyorum, Turbonun dolmasını da. Bu ve akıcı hızlanma performansla değil sürüş keyfiyle alakalı şeyler. 345 nm torku alabilmen için 2.5 litre motora ihtiyacın var. O da turbo olursa. Senin küçük hacimli über muhteşem motorun 1 bar basıp 240 nm tork alabilmiş. Yenilerinde 140 hp ile 260 nm almış hatta. Yani içeri giren hava miktarını ikiye katlamış. Senin 1.33 sandığın motorunun içine dolan hacim 2.5 litreye yakın. Önemli olan hızlanma süren ve max hızın değildir. Onlar ergenlikte oluyor. Ha bir de bazen dayılar gelip "yeenim kaç yapeyyo bu" diye soruyorlar falan. Malum bunların göstergesinde 250 km falan yazmadığı için camdan bakıp anlayamıyorlar. pilin ağırlığı 500 km civarında, 300 değil. Yol tutuş hepsinde başarılı derken ne kastettiğini bilmiyorum ama senin arabanın en son kasasını yaklaşık 3 bin km kullandım ve yol tutuşu beş para etmez. Ali Cihangiroğlu yazdı: şimdi kıyaslamış gibi olduk ama niyetim bu değildi aslında, kısaca çok övmeye gerek yok bunları, araba işte, tek avantajı dediğim gibi yakıt, oda şimdilik ucuz. yakıt ve motor dışında hepsi aynı, elektrikli yada içten yanmalı övmek değil amacım, hiç farketmez, hangisi işime gelirse o en iyisidir. Araba bu ya hu. Övmek ne? Avantajlı yönleri var dezavantajlı yönleri var. Yakıt ve motor dışında hepsi aynı değil işte. Bence ağırlık merkezinin tabanda ve yayılmış olması çok önemli bir özellik. Belli ki sen hiç ağırlık merkezi %50-50 dağıtılmış benzinli kullanmamışsın. Buna bir de arabanın ağırlığının %25 i kadar kütleyi dağıtık şekilde tabana yaydığını ekle, hadi ondan sonra yol tutuşu tekrar konuşalım. Ya da bakım masrafının olmamasını ekle, onu da mı beğenmedin? Azalan hareketli parça adedi sebebi ile arıza riskinin çok daha düşük olmasını da ekle. Eğer bunlar da yetmiyorsa sen arabadan bahsetmiyorsun demektir. Sahiplenme bedeli düşük, işletme maliyeti düşük, arıza ihtimali düşük. Bunlar seni tatmin etmiyorsa tam olarak arabadan beklentin nedir öğrenmekten mutlu olurum. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 19:50 Paylaş Pazar 19:50 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Araba karşılaştırmıyorum, sadece motor konusunda kendimde olan aracı örnek verdim, daha doğrusu motor farkını anlatmak istedim ve özelliklede araba karşılaştırmıyorum diye yazdımya arkadaş, ne kıyası, büyüklük sınıfı farklı araçlar zaten... Ama madem yazdın bende yazayımda hak yerini bulsun, gaza bastığımın an uzuyorum, 0-100 de daha iyiymişim üstelik, 170 e kadar kesinitsiz gidiyorum sonra az az sakinliyor, sen zaten orada kaldığın için ilerisi önemsiz, 9 sn, ise daha yavaşmış be arkadaş, tartışacak durum bile yok, neyse yarış değil konumuz, arabada yarıştırmıyoruz, yazdık veriyi bitti gitti, bu arada 1.33 tce ninde yenisi eskisi yok bu motor zaten 165 hp normalde, yazılımla değişik varyasyonlar farklı modellerde kullanmışlar sadece, içeri giren hava 2.5 lt ise iyiya işte, ufacık motora sığdırmışlar, dediğin 2500cc lik motora gerek kalmamış işte, affereim nissan-reno-mersoya, iyi iş çıkarmışlar... Demek sende pil 500 kg. demek vah vah hamallık resmen, boşa ilkel demiyorum pillere (genel olarak her markada), desene benim yol tutuş gibi seninde piller beş para etmez demekki! neyse sen sonuca bak, yakıtı dışında birşey ekleyemedin üstüne, benim araba için demiyorum yanlış anlama, genelde böyle, oda benim için önemsiz zaten... Bunlar dediğin gibi yarış aracı değil, basit orta sınıf araçlar, o yüzden fark etmez, şu bu diye bakılmaz, hemen hemen aynılar, turbo lag falanda bunlarda anlamsız, bizde motor ısınmadan basamazsın, sendede pil ısınmadan şarj edemezsin, hele kışın daha beter, tartışmaya gerek yok, tek avantajı yakıtı ucuz, benimkinin sahiplenme zorluğuda aynı gibi, ne yazıkki alayı kazık bu memlekette, işletme maliyeti yakıt hariç ucuza geliyor bana, arıza ihtimaline birşey demem, olabilir, iama bence seninki daha sıkınıtı, olursa sinir eder... Arabadan beklentime gelince, işimi görsün yeter, araba işte, kullan at yenisini al. Hatta İzmirde yaşasam araba bile almazdım, benim için tamamen gereksiz olurdu acil gerekirse saatlik falan kiralar geçerim, sokaklar dolu, git yanına atla devam et, yada vapura metroya tramvaya binerim vs. part derdi ayrı ohooo, bu arada emin ol güzel arabalarda kullandım, bana bu konuda ders verecek durumda olduğunu nereden çıkardında ağırlık dağılımı vs kullandınmı diyorsun, dağda yaşamıyorum arkadaş ! Motoruma über nerede dedim, şuanda bu olduğu motodan örnek verdim, oda hacim vs dediğin için, bu arada motoruda tanımıyorsun, biraz araştır bence, 0-40 değil 5.4 lt 5w-30 yağ kullanır, 5 lt. 2800 tl fitreler en fazla 500 tl, tapa cotamı, onlar para değil yahu, hem periyodik bakımın garantiyle alakası yoktur aslında, o bilmiyorsan konuşmakta gereksiz, evet kendim hallederim, garanti varkende hallettim zaten, dediğin paralar yok yani, buda olmadı, hem yapmak hoşuma gidiyor, boş yere para ödemeyide sevmem, heleki pillide.... Kardeşimin araba 2024 Pejo E 208 GT yani pilli, son bakımıda 6000 tl demişler, oda hadi len demiş haklı olarak, polen değişecekler o kadar, hergün işe git gel olmasa, anında satar zaten, neyseki ev uygun, senin panel işide olur ama gerek duymadı, fişe takıp geçiyor, senin bakım1800 se iyiymiş harbiden, bak bu güzel... Neyse detay verimişsin benim araçtan o zaman mecburen devam edeyim, triger zincir, ömrü motor ömrü kadar, yani yok masrafı, onu unutabiliriz, baskı balata yok say, araç otomatik, baskı disklerinin ömrü 400.000 km, o zamana zaten 2. emekliliğim gelir, hadi şanzıman yağı diyebilirsin, oda 6 yıl yada 120.000 km de bir değişirsin şanzımanda 3.5 lt, yağ alır, lt si 450 tl. Fren diski-balatası diyebilirsin, oda önemsiz, yazdıydım yine yazayım, 200 binden önce bakmam bile ki yarıya gelmez balatalar, emin ol senin arabanın balatalarla yarışırım, değiştiğimde yazarım buraya, tabi kullanıcaya ve kulanıma göre değişir, bu benim için geçerli..... Bu harbiden boş tartışma oldu, nesini yarıştırıyoruz, yazmaktan yoruldum çok uzadı daha yazmam,, yakıt ve motor dışında aynı olan basit ve beş para etmeyen yönleri olan arabalar için tartışmaya gerek yok! dediğim gibi işime geleni alırım, eskiyince yenisini alırım, bitti gitti, bugün bu olur yarın pilli öbürgün başkası, artık ne çıkarsa karşıma,ömür kısa salla gitsin... Pazar 20:35 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 20:30 Yazar Paylaş Pazar 20:30 Sağolasın uzun uzun yazmışsın da hakikaten boş be Ali. Nereden takıldık Clio ya anlamadım ama benzer aletler değiller. Hiçbir disiplinde karşılaştırılamaz. dolayısı ile karşılaştırmıyoruz. Bu arada Renault 1.3 TCe motoru için 5w40 rn710 demiş. Ben 2000 demişim sen 2800 demişsin. Gerçi o motorun üretimi de durmuş. O kadar mükemmelmiş ki artık üretmeye gerek görmeyip 1.2 ye geçmişler, bu fransızlar bi değişik. Bu arada pil ısınmadan şarj edilmez ne demek? İçinde dahili ısıtıcısı var zaten ama onu koymalarının nedeni aşırı soğuk memleketler. Ben daha devreye girdiğini görmedim. Norveç'te yaşamıyoruz, Ben kabloyu takınca 170 KW ile başlayıp kademeli olarak 50 KW a (%80 doluluğa ulaşınca) kadar düşüyor. 2500 e gelmiş diyoruz da 2500 turboya gelmiş demiyoruz farkındaysan. 345 Nm > 240 Nm Piller 5 paradan fazlasını ediyor, satan varsa 5bin dolara hemen almaya fitim. Benim inverter, bataryada 200V destekliyor. Çevrende bildiğin Zoe bataryası varsa bu fiyattan alırım. O kadar yazdığımız boşa gitmiş, hala sadece yakıt diyorsun. Satın alma maliyeti var, işletme giderlerinin düşüklüğü var, daha güvenli oluşu var, daha fazla sürüş keyfi var, daha iyi teknoloji var ve sen sadece yakıt diyorsun. Aynı paraya Clio mu alırsın yoksa Austral mi? Eğer cevabın Clio ise, iyi madem senin eşeğin kancık olsun n'apalım. İşini görmekse amaç R9 da görür. Getirip götürür zaten clio ya ne hacet? Hem arada hobini de tatmin etme imkanı var. Ali Cihangiroğlu yazdı: hem periyodik bakımın garantiyle alakası yoktur aslında, bilmiyorsan konuşmakta gereksiz, evet kendim hallederim, garanti varkende hallettim zaten, dediğin paralar yok yani, buda olmadı, hem yapmak hoşuma gidiyor, boş yere para ödemeyide sevmem, heleki pillide.... Hı hmm. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:52 Paylaş Pazar 20:52 Hadi öpüşün barışın. reno candır. reno 5 daha candır. 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 20:54 Paylaş Pazar 20:54 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Sağolasın uzun uzun yazmışsın da hakikaten boş be Ali. Nereden takıldık Clio ya anlamadım ama benzer aletler değiller. Hiçbir disiplinde karşılaştırılamaz. dolayısı ile karşılaştırmıyoruz. Bu arada Renault 1.3 TCe motoru için 5w40 rn710 demiş. Ben 2000 demişim sen 2800 demişsin. Gerçi o motorun üretimi de durmuş. O kadar mükemmelmiş ki artık üretmeye gerek görmeyip 1.2 ye geçmişler, bu fransızlar bi değişik. Bu arada pil ısınmadan şarj edilmez ne demek? İçinde dahili ısıtıcısı var zaten ama onu koymalarının nedeni aşırı soğuk memleketler. Ben daha devreye girdiğini görmedim. Norveç'te yaşamıyoruz, Ben kabloyu takınca 170 KW ile başlayıp kademeli olarak 50 KW a (%80 doluluğa ulaşınca) kadar düşüyor. 2500 e gelmiş diyoruz da 2500 turboya gelmiş demiyoruz farkındaysan. 345 Nm > 240 Nm Piller 5 paradan fazlasını ediyor, satan varsa 5bin dolara hemen almaya fitim. Benim inverter, bataryada 200V destekliyor. Çevrende bildiğin Zoe bataryası varsa bu fiyattan alırım. O kadar yazdığımız boşa gitmiş, hala sadece yakıt diyorsun. Satın alma maliyeti var, işletme giderlerinin düşüklüğü var, daha güvenli oluşu var, daha fazla sürüş keyfi var, daha iyi teknoloji var ve sen sadece yakıt diyorsun. Aynı paraya Clio mu alırsın yoksa Austral mi? Eğer cevabın Clio ise, iyi madem senin eşeğin kancık olsun n'apalım. İşini görmekse amaç R9 da görür. Getirip götürür zaten clio ya ne hacet? Hem arada hobini de tatmin etme imkanı var. Hı hmm. yahu araba yarıştırmıyoruz arkadaş... hem 1.3 tce RN17 yağ kullanır daha bunu bilmiyon, rn710 kullanan sandık motor alır, bak İlkayın haline , bunun uzun uzun tartışmasını yaptıkki dünya alem duydu reno bile Fransaya kadar götürdüm işi hatta, sen duymadın galiba hala diyorsun mükemmeldi falan, he mükemmel varmı itirazın üretimimi durmuş, bu motoru kullanan satılan modeller var hala, daha durmaz, Clio ya takmıyorlar sadece, 1.2 motor başka şey, takma sebebleri başka, ayrıca 1.33 tce den önce 1.2 tce vardı, sıkıntılı olduğu için 1.33 geliştirildi, yani zaten vardı, 1.6 atmosferikte kullanıyorlar mesela, 1.33 tce hibrit australe var mesela, onu ne yapalım, reno esas elektrikliye geçiyor, bu konuda en iyi durumda olan Fransız bu, hatta AB de en iyi bile diyeniliriz... nm olayına ne takıldın arkadaş, ne devirde geldiğine falan bakma, bastınmı gaza kesintisiz ve pürüzssüz ayrıcada sessiz, gittimmi 8.2 sn de 100e bitti gitti, içerde neler olduğuna ne bakıyorsun evet hala sadece yakıt farkı var diyorum, satınalma maliyetimi 2.570 milyon değilmi senin araç,opsiyonlar hariç, şaka gibi, batırıcanmı bizi, Tesla alda tamam diyim bari... clio falan değil konu ha olsa ne olacak, buda sınıfında gayet konforlu güvenli nesi eksik, güvenlik zımbırtılarıda var, ee ne kaldı, geç hele Clioyu sen, senin sınıftan gidelim, güvenlik konfor sürüş keyfi hepsinde aynı be arkadaş, hatta sendekiçinlilerin yanıda zayıf kalır, hem sendeki uzay aracıda diğerleri tırtmı, ne diyorsun anlamadımki, elektirikli olunca başka bir boyutamı geçiyor bu aletler yahu.... nerdeeen nereye geldik arkadaş, benim dediğim sadece içten yanmalı bir araçtan eletrikli bir aracın tek farkı sadece yakıt maliyeti demekti, bitti gitti, dediğim bu işin özeti bu, 2500cc olayı içinde örnek verdim yok öyle birşey ahanda örnek motor dedim bu kadar, gerisi boş kıyaslamalar, araba işte, bakım farkıydı vs bunlar önemsiz, birinde birşey yapılıyor hiç değilse, diğerinde yapılmadan veriyorsun, öyle yada böyle sende o parayı alıyorlarmı alıyorlar, bitti gitti... yazdında boş oldu yine be kardeş... Mehmet Göktürk yazdı: Hadi öpüşün barışın. reno candır. reno 5 daha candır. yok Clio ya laf etti, hemde beş para etmez dedi ondaki 3 para etmez haberi yok, elektonik özürlü psa dan devşirme kırma fransız aracıyla elektro arabada AB nin en iyisi sayılacak Renoğğya laf etti, bitti o bak aklıma ne geldi, Ali Tırtlarıöverden görevi dervalmış sanırım Mertol Kip yazdı: Hı hmm. sen hakkını aramıyorsan ben ne yapayım kardiş Pazar 21:14 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:28 Yazar Paylaş Pazar 21:28 Ali Cihangiroğlu yazdı: yahu araba yarıştırmıyoruz arkadaş... 1.3 tce RN17 yağ kullanır daha bunu bilmiyon, rn710 kullanan sandık motor alır, bak İlkayın haline , bunun uzun uzun tartışmasını yaptıkki dünya alem duydu reno bile Fransaya kadar götürdüm işi hatta, sen duymadın galiba hala diyorsun mükemmeldi falan, he mükemmel varmı itirazın üretimimi durmuş, bu motoru kullanan satılan modeller var hala, daha durmaz, Clio ya takmıyorlar sadece, 1.2 motor başka şey, takma sebebleri başka, ayrıca 1.33 tce den önce 1.2 tce vardı, sıkıntılı olduğu için 1.33 geliştirildi, yani zaten vardı, 1.6 atmosferikte kullanıyorlar mesela, 1.33 tce hibrit australe var mesela, onu ne yapalım, reno esas elektrikliye geçiyor, bu konuda en iyi durumda olan Fransız bu, hatta AB de en iyi bile diyeniliriz... nm olayına ne takıldın arkadaş, ne devirde geldiğine falan bakma, bastınmı gaza gittimmi 8.2 sn de 100e bitti gitti, içöerde neler olduğuna ne bakıyorsun evet hala sadece yakıt farkı var diyorum, satınalma maliyetimi 2.570 milyon değilmi senin araç,opsiyonlar hariç, şaka gibi, batırıcanmı bizi, Tesla alda tamam diyim bari... clio falan değil konu ha olsa ne olacak, buda sınıfında gayet konforlu güvenli nesi eksik, güvenlik zımbırtılarıda var, ee ne kaldı, geç hele Clioyu sen, senin sınıftan gidelim, güvenlik konfor sürüş keyfi hepsinde aynı be arkadaş, sendeki uzay aracıda diğerleri tırtmı, ne diyorsun anlamadımki, elektirikli olunca başka bir boyutamı geçiyor bu aletler yahu.... benim dediğim içten yanmalı bir araçtan eletrikli bir aracın tek farkı sadece yakıt maliyeti, bitti gitti, dediğim bu işin özeti bu, gerisi boş kıyaslamalar, araba işte, bakım farkıydı vs bunlar önemsiz, birinde birşey yapılıyor hiç değilse, diğerinde yapılmadan veriyorsun, öyle yada böyle sende o parayı alıyorlarmı alıyorlar, bitti gitti... yok Clio ya laf etti, hemde beş para etmez dedi ondaki 3 para etmez haberi yok, elektonik özürlü psa dan devşirme kırma fransız aracıyla elektro arabada AB nin en iyisi sayılacak Renoğğya laf etti, bitti o sen hakkını aramıyorsan ben ne yapayım kardiş Yarıştıramazsınki zaten. Benim uber muhteşem alman tankı 2 tonluk devasa arabamla kıytırık dönüştürülmüş naylondan üretilmiş rönonu yarıştırabileceğini nereden çıkarttın? Arabana ne yağ konulduğu belli değil yetkili servislerinin bile kafası karışmış hala bıdı bıdı. Bak kendin diyon teee fransızlara kadar sordum diye. Ben guugılladım onu yazdı. Arabayı kaça aldığımı daha önce yazdım zaten. Tesla ile yanı fiyattı o dönem. Tipini sevmedim almadım. Bak doğru kullandığın bir kelimen var. "sınıfında". Hadi kendi sınıfında oyna, arabalardan bahsediyoruz bu konuda. Beni tanıyanlar arabalara nasıl baktığımı gayet iyi bilir. 6 ay bilemedin max senede bir değiştirdiğim aletlere duygusal bağ kurmadığımı daha da iyi bilirler. Rengi siyah diye araba satarım, canım sıkılır değiştiririm, bunun bakım zamanı geldi der değiştirirm, bu uzaya gitmiyormuş der gene değiştiririm vs vs vs. Olayı kişiselleştirme çabanı bir kez daha görmezden geliyorum. Sorun değil, biz renocuları biliriz. Nayloncu tayfa yeni düşmedi bu alemlere. Özetle, demagoji yapıyorsun Ali. O gereksiz bu gereksiz bana bu da yeter şu da olur vs vs vs. Sana yetebilir, bana yetmemiş ki almamışım. Ben araba kullanmayi seviyorum, canımda tatlıdır azıcık, konforumdan da vazgeçemem, sen rönon ile takıl ben bununla (şimdilik) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 21:30 Paylaş Pazar 21:30 Ne ara yazdınız len bu kadar şeyi. az önce bir şey yoktu 7 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:30 Yazar Paylaş Pazar 21:30 Ali Cihangiroğlu yazdı: yok Clio ya laf etti, hemde beş para etmez dedi ondaki 3 para etmez haberi yok, elektonik özürlü psa dan devşirme kırma fransız aracıyla elektro arabada AB nin en iyisi sayılacak Renoğğya laf etti, bitti o Clio ya beş para etmez demedim, ama beş paraya satıyorsan alırım. Sen git Dacia'da aşırma duster bastır ile takıl. Mehmet Ozyurek yazdı: Ne ara yazdınız len bu kadar şeyi. az önce bir şey yoktu Bu Ali'ler hep böyle. Renoyu araba sanıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazar 21:55 Yazar Paylaş Pazar 21:55 (düzenlendi) Bu arada muhtemelen Grandland en focal ses sistemini çıkartıp tekrar %10 a sokacaklar gibi sanki. Arada jant da 19 inch e düşebilir. Sadece Focal i çıkartınca bile tekrar 1920 ye düşüyor fiyatı. Belki 3008 deki gibi edition modelini ekleyip konfor paketi eklerler. O zaman da tutuyor rakam. Elektrikli frontera nın fiyatı da 1650 lira falan olacak. Mokka'nın az daha irisi diyebiliriz. Pazar 22:01 tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazar 23:13 Paylaş Pazar 23:13 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: he kardeş, sen haklısın.... Pazar 23:44 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Pazartesi 00:09 Paylaş Pazartesi 00:09 Mertol Kip yazdı: Bu arada sanırım bu lastik yüzeyleri arabanın ağırlığına çok uygun değil. Tüketim avantajı sağlıyordur elbet ama frene basınca normal zamandan çok erken ABS yumuşak yumuşak kendini hissettiriyor. Daha çok erken bunu konuşmak için ama değiştirirken 245 ya da 255 yanağa geçebilirim. Technik, die begeistert Adam möhendis olunca hemen düşük tüketimde ki esbab-ı mucibeyi yakalamış. Opel bi gün bu aracı sana sattığına pişman olacak... Bu arada tabanları genişletmek ile elde edeceğin güvenliğin bu ağırlıktaki hacette kayda değer bir tüketim bedeli olacaktır, benzer kaygıyla hafif ticarilerdeki lastik tecrübelerimden biliyorum. Ha değer mi? Güvenlik için değer... Ne de olsa iyi gitmesinden daha çok iyi durmasının kıymetli olduğu yaşlara geldin abi... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 04:46 Yazar Paylaş Pazartesi 04:46 Abdussamed Acar yazdı: Adam möhendis olunca hemen düşük tüketimde ki esbab-ı mucibeyi yakalamış. Opel bi gün bu aracı sana sattığına pişman olacak... Bu arada tabanları genişletmek ile elde edeceğin güvenliğin bu ağırlıktaki hacette kayda değer bir tüketim bedeli olacaktır, benzer kaygıyla hafif ticarilerdeki lastik tecrübelerimden biliyorum. Ha değer mi? Güvenlik için değer... Ne de olsa iyi gitmesinden daha çok iyi durmasının kıymetli olduğu yaşlara geldin abi... Deneyecez bakalim, o lastikler illa eskiyecek 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Pazartesi 06:01 Paylaş Pazartesi 06:01 zoe candır 40 bin bakımına bırakacağım yakın da bakalım kaç tl tutacak 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 06:19 Yazar Paylaş Pazartesi 06:19 Abdussamed Acar yazdı: Adam möhendis olunca hemen düşük tüketimde ki esbab-ı mucibeyi yakalamış. Opel bi gün bu aracı sana sattığına pişman olacak... Bu arada tabanları genişletmek ile elde edeceğin güvenliğin bu ağırlıktaki hacette kayda değer bir tüketim bedeli olacaktır, benzer kaygıyla hafif ticarilerdeki lastik tecrübelerimden biliyorum. Ha değer mi? Güvenlik için değer... Ne de olsa iyi gitmesinden daha çok iyi durmasının kıymetli olduğu yaşlara geldin abi... %5 artsa nolacak yaw. 100 le giderken 15 kw tüketiyor zaten. 30 lira yerine 32 liraya gitsem sorun olmaz bence 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 07:02 Paylaş Pazartesi 07:02 Abdussamed Acar yazdı: Bu arada tabanları genişletmek ile elde edeceğin güvenliğin bu ağırlıktaki hacette kayda değer bir tüketim bedeli olacaktır, benzer kaygıyla hafif ticarilerdeki lastik tecrübelerimden Araba zaten 25 kuruş yakıyor.. 35'e çıkar. Bişey olmaz.. İlk yıl zaten yakıt beleş, sonrasında güneş enerjisi var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:50 Paylaş Pazartesi 08:50 Fatih Keskin yazdı: zoe candır 40 bin bakımına bırakacağım yakın da bakalım kaç tl tutacak km başına kaç kuruş harcıo lem hesapladın mı ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts