Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Fatih Keskin yazdı: zoe candır 40 bin bakımına bırakacağım yakın da bakalım kaç tl tutacak ne zaman zoe aldın yahu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: ne zaman zoe aldın yahu? adam gates ile komşu sorduğun soruya bak Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: ne zaman zoe aldın yahu? tahsilat yaptığı iş aracı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mazda candır pilli araba şeytan icadıdır mençıstır kuzeydedir 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Servet Aydın yazdı: mençıstır kuzeydedir penguene göre mi kutup ayısına mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: penguene göre mi kutup ayısına mı Arif'e göre 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Fatih Keskin yazdı: renk ne kadar güzelmiş hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: vay bea tüplü tv miz vardı ama gururluyduk Evler temizdi sayesinde dyson filan yoktu 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 Mayıs Yazar Paylaş 12 Mayıs Hadi sen vampir gibi bir şeysin yaşın belli değil, bu Çağlar a ne oluyor onu anlamadım. Adam her mesajına dünya bir toz bulutuydu diye başlıyor. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Mertol Kip yazdı: Hadi sen vampir gibi bir şeysin yaşın belli değil, bu Çağlar a ne oluyor onu anlamadım. Adam her mesajına dünya bir toz bulutuydu diye başlıyor. Kafası dumanlı biraz 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Kafası dumanlı biraz mangal denmiş sanırım bildirim geldi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Buyur ! Adamın zekadan beyni yanmış mangal dumanı sanıyor et kokusunu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Arif'e göre Arif'in mançıştıra attığı golü ararken gerçekten bulan birini buldum 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Mazda candır pilli araba şeytan icadıdır mençıstır kuzeydedir Kafanı karıştırdı di mi, itiraf et 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mertol Kip yazdı: Kafanı karıştırdı di mi, itiraf et Sen kimsiniz? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Sen kimsiniz? 200V 60A batarya ihtiyacı olan insan evladıyım. BMS i ve RS485 interfacei de olsun lütfen. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Servet Aydın yazdı: Üzerime rahat bişeyler de alayım mı Tercihlerine saygiliyim ama ben heteroyum isisisisi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Hic sevmem bedava elektrigi demistim di mi 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Millet zehiri aldı zaten. satılık audi a3. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce bodrum çatıya veranda mı koymuş o sağda ilerdeki bina 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Millet zehiri aldı zaten. satılık audi a3. +1 Mertol Kip yazdı: Hic sevmem bedava elektrigi demistim di mi Kaça doldu. 200 lirayı geçti mi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: +1 Kaça doldu. 200 lirayı geçti mi? Bugün bol güneş vardı Fotonlar yakalanmış. Akşam mezeyle … 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts