Mertol Kip Pazartesi 18:19 Yazar Paylaş Pazartesi 18:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaça doldu. 200 lirayı geçti mi? Yok be 46 kw aldi (20-80) 30.5 kw gunesten, 15.5 kw sebekeden. 30 lira falan işte. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazartesi 19:52 Paylaş Pazartesi 19:52 Mertol Kip yazdı: Yok be 46 kw aldi (20-80) 30.5 kw gunesten, 15.5 kw sebekeden. 30 lira falan işte. Yeni panelleri bağladın mı sisteme Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 20:19 Yazar Paylaş Pazartesi 20:19 Mehmet Ozyurek yazdı: Yeni panelleri bağladın mı sisteme Evet. Gündüz 7 kw basiyor işte. Haftaya rugarida devreye alacagim. GES şu an bile elektrik uretiyor. İşığı nereden bulduğunu bilmiyorum, ayışığından falan herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 20:43 Yazar Paylaş Pazartesi 20:43 Servet Aydın yazdı: Dandik sistem Valla haklisin, ne o oyle gece vakti 67w. Delikanliysan uretsene 2 mw falan birseyler di mi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Pazartesi 21:36 Paylaş Pazartesi 21:36 Ulan dün yoldan geldim Passat la depoyu boğaza kadar doldur dedim 2900 liralık mazot aldı (1200Km) Mazotun yarısını Mertol abiye ödetsem yine benden ucuza gelecek adamın yakıtı 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Ulan dün yoldan geldim Passat la depoyu boğaza kadar doldur dedim 2900 liralık mazot aldı (1200Km) Mazotun yarısını Mertol abiye ödetsem yine benden ucuza gelecek adamın yakıtı Beter ol 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Ulan dün yoldan geldim Passat la depoyu boğaza kadar doldur dedim 2900 liralık mazot aldı (1200Km) Mazotun yarısını Mertol abiye ödetsem yine benden ucuza gelecek adamın yakıtı Arabaya sen biniyon mazotu neden ben ödüyom len, evden petrol çıkmıyorki. Ama akünü şarj edebilirim bak 2900 ne yaw. Üzer adamı, kredi çekmedin inşaallah Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Arabaya sen biniyon mazotu neden ben ödüyom len, evden petrol çıkmıyorki. Ama akünü şarj edebilirim bak 2900 ne yaw. Üzer adamı, kredi çekmedin inşaallah Allah 'ın güneşiyle yol alsam bende böyle söylerim tabi ki.. Her ne kadar panel senin olsa da o güneş hepimizin unutma Aha şu an bana bi aydınlanma geldi güneşi kullanan herkesi yakında mazot parasına ortak ederlerse şaşırma... Servet Aydın yazdı: Beter ol Birazcık daha olayım da artık yeter ama dimi abi... Her ne kadar bir Renault olmasa da über süper temiz satılık Passat 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Allah 'ın güneşiyle yol alsam bende böyle söylerim tabi ki.. Her ne kadar panel senin olsa da o güneş hepimizin unutma Aha şu an bana bi aydınlanma geldi güneşi kullanan herkesi yakında mazot parasına ortak ederlerse şaşırma... Yoo gunes nerden senin oluyormus? Miras mi? hem gunes giderse ruzgara doneriz sikinti yok. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mertol Kip yazdı: Yoo gunes nerden senin oluyormus? Miras mi? hem gunes giderse ruzgara doneriz sikinti yok. Haşa! benim değil, tüm canlıların... Kendinin sanan miras bırakamaz, biz emanetçiyiz... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts