Abdussamed Acar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Benim arabada anlayamadığım bir şey var. Şimdi bu araba satılırken 73kw kullanılabilir brütte ise 77 kw batarya diye satılıyor. buraya kadar tamam. Zaten öyle aldık. Ama şarj ederken hesapladığımda ister evden olsun isterse dışarıdan hep 82 kw civarı bir kapasite çıkıyor. Aradaki farkın nereden kaynaklandığını bulamadım. Başkalarına da sordum onlarda da durum aynı. Bunların yurtdışında 82 kw LFP bataryaya sahip bir modeli daha var ama o bize hiç gelmedi zaten. (230hp 169kw motor gücü 160 kw tan büyük olduğu ve %40 lık vergi dilimine girdiği için hiç ithal edilmedi. Ya da biz öyle biliyoruz.) Sadece dışarıdakilerden olsa hadi ölçüm hatası falan diyeceğimde benim smartMeter dan ölçtüğüm de aynı. Diğer elektriklilerde de böyle bir fark var mı? Aşağıdaki örnek mesela. 50.11 kw almışım, %61 dolmuş. %100 de 82kw yapar. Bunun ölçümünü yapanlar var aşağıya videosunu ekliyorum. AC ve DC de %6 ile %13 arasında kayıpların olduğunun testlerini izledim. AC lerde kayıp daha fazla... Cepten çıkanı hesaplamak için kafadan %15 üzerine koyarak hesap yapmak lazım bencede... Tüketim ve şarj verilerine ilişkin standartlarda daha çok düzenleme yapılır. Bide istasyonların ölçüm doğruluğu ülkemizde nasıl bir denetime tabi olacak dur bakalım. Önümüzdeki yıllarda elektriğe marker katmaya kalkmazlar inşallah. Yalnız bu ülke de 5 yıl sonra şu olabilir, TR deki bütün elektrikli araçlara UTTS gibi bir taşıt elektrik şarj takip sistemi ekleyip evden de yaptığımız şarjlara +%50 ÖTV falan getirirlerse şaşırmam Güneşten bedava şarj edenlerde elektriğe para vermiyom güneşten ettiğime sadece ÖTV ödüyom diye sevinebilirler. :)) 11 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Merakla bekliyorum. Cevap şu olmalı: " NMC batteries have a charging efficiency of about 85%. This means that 85-watt hours go into the battery for every 100-watt-hours taken out" LiFePO4 batteries have a charging efficiency of about 95% https://bigbattery.com/2022/05/31/lifepo4-batteries-vs-nmc-batteries-which-is-better/#:~:text=NMC batteries have a charging,-watt-hours taken out. Adamların günahını almışız. Arabaya takılmış olan aküyü sordum doğrudan. Teknik dökümanda 73 kullanılabilir 77 brüt diyorsunuz ama Ben şarj ederken 77 den fazla alıyor, kaç kw akü var bunda diye sormuştum. Gelen cevapta "kapasitenin tamamını sürüşte kullanamazsınız, depolama için de kullanamazsınız, buffer her zaman bırakılır" demiş. (herhalde benim 73/77 olayına takıldılar, alındı mı ne ) NMC bataryalarda %3 oranında buffer bırakıyorlarmış. Brüt ile net arasındaki fark buymuş. Benim arabanın şase numarasına göre verdikleri batarya bilgisi bu Brutte sur-tractioner battery 85 kW 12S Type de batterie: Lithium Nickel Manganese Cobalt Oxide, NMC 622 cathode Type de pièce: 1P-85-NMC622. Ve şarjın miktarının tutmaması içinde extreme hava şartları dışında OBC ile %2 civarında şarjda kayıp olmasını bekleriz ancak şarj hızı arttıkca ölçüm toleransı arttığından DC (HPC) şarjlarda bu oran değişebilir, doğru ölçüm için AC şarj ile şarj etmenizi tavsiye ederiz demiş. Anladığım kadarı ile bu şarj cihazlarındaki ölçümlerde giriş değerini ölçüyor. AC-DC converterinin kaybını bize iteliyorlar. Bu adamlar OBC ile %2 dediğine göre kendi OnBoardConverterlerinde %2 lik bir kayıp var herhalde. 11 saat önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi typo Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: Ve şarjın miktarının tutmaması içinde extreme hava şartları dışında OBC ile %2 civarında şarjda kayıp olmasını bekleriz ancak şarj hızı arttıkca ölçüm toleransı arttığından DC (HPC) şarjlarda bu oran değişebilir, doğru ölçüm için AC şarj ile şarj etmenizi tavsiye ederiz demiş. Benim araç %0 a düştükten sonra 3-4 Km daha kullanıp fişe taktım. Sonra evde AC de gayet yavaş %100 e kadar doldurdum. Bi kaç saate %0 dan %100 e toplam aldığı kW yı yazarım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Benim araç %0 a düştükten sonra 3-4 Km daha kullanıp fişe taktım. Sonra evde AC de gayet yavaş %100 e kadar doldurdum. Bi kaç saate %0 dan %100 e toplam aldığı kW yı yazarım. Sendeki LFP değil mi? Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mertol Kip yazdı: Sendeki LFP değil mi? Aynen, teknik veriye rastlamadım ama söylenilen 60kW + buffer... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Aynen, teknik veriye rastlamadım ama söylenilen 60kW + buffer... AC den şarj ederken arabanın üstündeki konverterin verimi falan da işin içine giriyor. Birde sizinkiler 22 kw tı galiba. Ben ilk fırsatta bataryanın dibini sıyırıp sonra evden %100 e doldurmayı planlıyorum. Bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: AC den şarj ederken arabanın üstündeki konverterin verimi falan da işin içine giriyor. Birde sizinkiler 22 kw tı galiba. Ben ilk fırsatta bataryanın dibini sıyırıp sonra evden %100 e doldurmayı planlıyorum. Bakalım ne olacak Tesla WallBox 22kW verebilse de, bizim araçlarda AC de maksimum alabileceğin 11kW . Şimdilik Wall Box taktırmadım, Max 16A Ev tipi 2. Nesil Tesla şarj aleti aldım onunla max. 3kW ile dolduruyorum. 5-13A arasında telefondan yada araç üzerinden amperi anlık değiştirebiliyorum. Normal prizde maksimum 13A kadar izin veriyor. 3 lü sanayi tipi monofaze prizlerde kullanılan Blue Adaptör dedikleri 32A uyumlu bir adaptör aldım, bunu şarj aletinin ucundaki normal topraklı priz kısmını çıkarıp takabiliyosun. Bu sayede elimdeki şarj aleti 7,5kW ya kadar destekliyormuş. 32A ciddi bir akım, bu yüzden daha kalın kesitli kalın bi kablo ile ayrı bi hat çektirip blue adaptörü onunla deneyeceğim. Sağlıklı 7,5kW alabilirsem WallBox taktırmam. Evde bence yavaş şarj en sağlıklı ve güvenlisi... 10 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts