Fatih Keskin 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Bugun bayı ye ugradık 2100 e elektrıklı satısı var alt katta hyundaı vardı oraya da baktık ıonıc 6 1780 e bıraktılar 5 ise1810 a bıraktılar 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Evet abi Bu akşam evin önüne geldiğinde yazmış ilk seferde. Şarja takmadan bırakmış sabah ta aynı. Ertesi akşam da. Değişim istesin bence. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mertol Kip yazdı: Değişim istesin bence. Yapmazlar ki. Aynı hatayı sürekli yapması gerek Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Şansını denesin. Ben olsam noterden ihtarname ile başlardım. Sokarım arabasına. Her araba bozulur ama müşteriyi mağdur etmezsin. Ikame versin. Youtuber a şuna buna test için verdiği arabayı versin. Araba mı yok sanki. 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bugun bayı ye ugradık 2100 e elektrıklı satısı var alt katta hyundaı vardı oraya da baktık ıonıc 6 1780 e bıraktılar 5 ise1810 a bıraktılar Ioniq 6 iyiymis Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu biraz başka ama. tamam reklamlar aldatıcı idi, beygiri hangi normda yazdılar kullanıcı bilemezdi. corolla daki ayrı çakallık idi, normdaki rakam ile oynamışlardı o sahte reklamdı..,i hunday da kendisine plaka çıkartıp satış rekortmeni olmuştu, sonra pazarlama şefi kovuldu tabii tofaş 90 km hızda saatte 6 litre yakar diyordu 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Onur Demir yazdı: Dün opeldeydim. Nasıl olmuşsa 2 tane 1910 dan elektrikli grandland vardı saralım hemen dediler 🤦🏼♂️ Alıcı gözle baktım da güzel alet gerçekten. Abi hangi bayi ozelden de yazabilirsiniz bu aralar araç alma arifesindeyiz de kafa karışık değerlendirebiliriz teşekkürler 🙏 Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Uymaz yazdı: Abi hangi bayi ozelden de yazabilirsiniz bu aralar araç alma arifesindeyiz de kafa karışık değerlendirebiliriz teşekkürler 🙏 Çorlu çetaş 2 tane vardı dün. Grandland e eC3 aircross var eC3 kalmamış Frontera yok 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Fatih Keskin yazdı: hyundaı vardı oraya da baktık ıonıc 6 1780 e bıraktılar Komşum dinlemedi beni gitti kgm torres aldı, arkadaşım da dinlemedi acele etti gitti iqonic 6 yı 1800üzeri bir fiyata aldı. Grandlandı beğeniyorlardı 2500diye yaklaşamadılar iqonic 6 yı aldılar yangından mal kaçırır gibi Yarım gün bakınmaya 1910a grandland bile bulduk. Yazık ne diyim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Onur Demir yazdı: Komşum dinlemedi beni gitti kgm torres aldı, arkadaşım da dinlemedi acele etti gitti iqonic 6 yı 1800üzeri bir fiyata aldı. Grandlandı beğeniyorlardı 2500diye yaklaşamadılar iqonic 6 yı aldılar yangından mal kaçırır gibi Yarım gün bakınmaya 1910a grandland bile bulduk. Yazık ne diyim yüz yüze konuşmakta fayda var ionic 6 da daha indirim de yapabilirz dedi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tesla yeni satış modeline geçiyor her akşam 18:30 da satış olacak. Şu an bence araç bakanlar için optimal ürün tesla. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Onur Demir yazdı: Çorlu çetaş 2 tane vardı dün. Grandland e eC3 aircross var eC3 kalmamış Frontera yok Çok teşekkürler 🙏 Mehmet Göktürk yazdı: Tesla yeni satış modeline geçiyor her akşam 18:30 da satış olacak. Şu an bence araç bakanlar için optimal ürün tesla. Kapora ücreti 175.000 e çıkmış üst dilime gecerse fiyatı baya artacak ben şahsen artarsa ödeme imkanım yok bu sefer eldeki 175.000 den olmak var keşke yurtdışı gibi 300 Euro olsa kapora ücreti. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce 1910 bence şu şartlarda gayet iyi bir rakam. Mehmet Göktürk yazdı: Tesla yeni satış modeline geçiyor her akşam 18:30 da satış olacak. Şu an bence araç bakanlar için optimal ürün tesla. Tesla herkese hitap eden bir araba değil bence. Hem kullanici deneyimi olarak hem de henuz kendini ispatlamis bir marka degil. Bi sonraki rahip branson tatavasinda skywell misali cekip giderse sevimsiz bir durum olur. O gün de almadim, bugün de almam. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Acikcasi Hyundai'nin reputasyonu bende daha yuksek Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Son 6 sayfada Ali Cihangiroğlu’nun yazdıklarını okuyarak elektrikli araç almaya karar verdim. İkilemde kaldığım bu konuda yardımları için Ali beye teşekkür ediyorum. 1 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Uymaz yazdı: Çok teşekkürler 🙏 Kapora ücreti 175.000 e çıkmış üst dilime gecerse fiyatı baya artacak ben şahsen artarsa ödeme imkanım yok bu sefer eldeki 175.000 den olmak var keşke yurtdışı gibi 300 Euro olsa kapora ücreti. yok fiyat değişirse iade ederler. dilim değişmesi fiyat değişmeden güç. Vergiler değişirse de zaten alırsınız alınacak ise. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Son 6 sayfada Ali Cihangiroğlu’nun yazdıklarını okuyarak elektrikli araç almaya karar verdim. İkilemde kaldığım bu konuda yardımları için Ali beye teşekkür ediyorum. olan olmuş artık, sana biraz daha yarımcı olayım o zaman, 3 sene içinde değiştir, bunun içinde teşekkür edeceksin, zor olacak ama sen beni dinle 16 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: yok fiyat değişirse iade ederler. dilim değişmesi fiyat değişmeden güç. Vergiler değişirse de zaten alırsınız alınacak ise. 50.000 TL iken iade edilmiyordu diye biliyorum 175.000 de farklılık varsa bilmiyorum vergiler değişir de fiyatı 2.400.000 seviyelerine çıkar ise bütçem maalesef elvermiyor almam imkansız . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce iade edilmeyen kapora hangi firmada var? Yorum bağlantısı
Recommended Posts