Mertol Kip Cumartesi 21:20 Yazar Paylaş Cumartesi 21:20 E uyariyor işte. Eve mektup gelse daha mi iyi, ya da e devletten bildirim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 110 u okumasında hiç bir sakınca yok.. ben de 110-120 gidenlerdeniz.. Ama hepsini okuyor.. limitin üstünde isem 1 dakika falan yanıp sönüyor. Allahtan sesi yok. Benimkinde ses de var menüye girip 5 tane tuşa basıp sesi kapatıyorsun,aracı stop edince tekrardan aktif oluyor. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: her yerde bir rakam, başım döndü , 23 nedir? Elaziz 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Tabela okumaya uyuz oluyorum sesli olanlar hiç çekilmiyor, kapatıyorsun bu sefer faydasını göremiyorsun. benim araçta sessiz. uyarı sadece görsel. adaptif hız sabitleyici açıkken mesela Head up Displaydede görünüyor. 90la gidiyorum mesla 50lik tabela görürse 50? diye bana soruyor ineyim mi diye. ok tuşuna basarsam iniyor direk. 50 iken 110görürse de yine soruyor çıkarayım mı diye. diğer türlü sadece görsel uyarı var. o yüzden rahatsız etmiyor hatta iyi oluyor kaçtı la burası diye paniklemiyorum. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Onur Demir yazdı: sesli olanlar hiç çekilmiyor, kapatıyorsun bu sefer faydasını göremiyorsun. benim araçta sessiz. uyarı sadece görsel. adaptif hız sabitleyici açıkken mesela Head up Displaydede görünüyor. 90la gidiyorum mesla 50lik tabela görürse 50? diye bana soruyor ineyim mi diye. ok tuşuna basarsam iniyor direk. 50 iken 110görürse de yine soruyor çıkarayım mı diye. diğer türlü sadece görsel uyarı var. o yüzden rahatsız etmiyor hatta iyi oluyor kaçtı la burası diye paniklemiyorum. test sürüşünde satış danışmanı head upı görmediği için neleri kurcaladığımı bilmiyordu bana bıraktı bende 50 yazısına ok demiş bulundum araba öne bi anda yığıldı noldu dedik yav şerit takibi açmaya çalışıyordum Bu arada arabayı alalı 1-2 ay oldu herhalde abi senin izlenimler değişiyor mu ? Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: Bu arada arabayı alalı 1-2 ay oldu herhalde abi senin izlenimler değişiyor mu ? Ben memnunum şimdilik, çok sık kullanmıyorum ama. Eşim de dün ben ayvalıktayken kendi başına çıkmaya başladı. gayet memnun oda. akşam garaja alıcaktım mallede bir tur atıp öyle girdim garaja. zevkli geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts