Tamer Topaç 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: https://x.com/ZamHaberAjans/status/1958635492943306897?t=Kg7ANj0nMmibNBsHrXC9Eg&s=19 Karaköy. Bu da, neyse şimdi yorum yapanlar üzülmesin Yorum bağlantısı
Mertol Kip 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Onur Demir yazdı: Bu da fazlaymış ama. 1k falan anlarım da bu ne abi E bizler yaşını almış insanlarız, 40 derece üstünde klimasız zor. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 11 saat önce Paylaş 11 saat önce https://x.com/denetlecomtr/status/1958824272400396346?t=G9oK8iie2ekclDYxEguKuQ&s=19 Bu ara sık sık böyle haberler görmeye başladım. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Abdussamed Acar yazdı: https://x.com/denetlecomtr/status/1958824272400396346?t=G9oK8iie2ekclDYxEguKuQ&s=19 Bu ara sık sık böyle haberler görmeye başladım. Aman bana da tesla icin dusuyor. Dun bi vodeo dustu onume adam su tutunca tamponun boyasi kalkiyordu. Sanki astarsiz plastige atmislar gibi. Mercedes icin yaniyor deniyor, hepsi icin bi halt var. Olabilir bozuluyor da olabilir, onceden pazartesi arabasi cuma arabasi tantanasi vardi, simdi yeni model tatavasi. Bence ureticiler iyice saldilar. Kalite malite kastiklari yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Abdussamed Acar yazdı: https://x.com/denetlecomtr/status/1958824272400396346?t=G9oK8iie2ekclDYxEguKuQ&s=19 Bu ara sık sık böyle haberler görmeye başladım. Sık sık derken? Kaç tane corsa olumsuz haberi düştü Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç tane corsa olumsuz haberi düştü Düşmez. CORSA dünyanın en iyi arabası. Kimse kusur bulamaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sani Gerşon yazdı: Düşmez. CORSA dünyanın en iyi arabası. Kimse kusur bulamaz. Abarttın ama.. Sana iki gündür diyorum ki.. O bütçe ile o donanımda o menzilde ne alabilirdin.. Dün cevap vermedin? Bugün de mi kaçacaksın. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Corsa gördükçe aklına şu gelen bir tek ben miyim? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selim Bilgin yazdı: Corsa gördükçe aklına şu gelen bir tek ben miyim? galiba Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Selim Bilgin yazdı: Corsa gördükçe aklına şu gelen bir tek ben miyim? Buyudun artik, birak bunlari Gencligimde babamda vardi, ilk 200 km/h surat gordugum arabadir. Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Aman bana da tesla icin dusuyor. Dun bi vodeo dustu onume adam su tutunca tamponun boyasi kalkiyordu. Sanki astarsiz plastige atmislar gibi. Mercedes icin yaniyor deniyor, hepsi icin bi halt var. Olabilir bozuluyor da olabilir, onceden pazartesi arabasi cuma arabasi tantanasi vardi, simdi yeni model tatavasi. Bence ureticiler iyice saldilar. Kalite malite kastiklari yok. Tesla nın o tampon videosu viral oldu, benimde önüme düştü... nokta atışı yapmışsın sahibi sonradan video çekmiş serviste tampon değiştiğini, servisin hatasını kabul edip astar atılmadan boyandığı için olduğunu ve servisin hatasını düzelteceğini söylüyordu. Arabanın bozulması dert değil, hacet bozulur yapılır asıl kullanıcının ortada bırakılması araçsız kalması büyük problem. Erdem in BYD ile yaşadığı gibi. Mehmet Ozyurek yazdı: Sık sık derken? Kaç tane corsa olumsuz haberi düştü Corsa değil de yeni elektrikli Frontera da 5-6 tane farklı mağdur haberine rastladım. Ama kesin Corsa daha kötüdür. Bu Ali abi değil mi bu arada ya Selim Bilgin yazdı: Corsa gördükçe aklına şu gelen bir tek ben miyim? Bugün Kayseri Aykan elindeki tesliem hazır Fırtına gri güççük bataryalı A6 E-Tron Sportback e 5290 fiyat verdi. Liste fiyatı 6600 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Bu Ali abi değil mi bu arada ya Soldaki benim Selim Bilgin yazdı: Corsa gördükçe aklına şu gelen bir tek ben miyim? Keşke bunu görünce corolla gelseydi aklına ama.. Gelemez Bu canavar gibi makineye benziyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Tesla nın o tampon videosu viral oldu, benimde önüme düştü... nokta atışı yapmışsın sahibi sonradan video çekmiş serviste tampon değiştiğini, servisin hatasını kabul edip astar atılmadan boyandığı için olduğunu ve servisin hatasını düzelteceğini söylüyordu. Arabanın bozulması dert değil, hacet bozulur yapılır asıl kullanıcının ortada bırakılması araçsız kalması büyük problem. Erdem in BYD ile yaşadığı gibi. Yok ya atış yapmak için degil. Bugunde cupra phev ile ilgili bi post dustu. Adam 1 ay icinde defalarca yolda kalmis falan duzeltememisler. Bence hepsi zirvaliyorlar. Cinlilerin kalite kasmadan cok satip parsayi goturduklerini gorduler yapistirip yapistirip satiyorlar. Japonlar topa girmeden duzelmez bu işler. Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Japonlar topa girmeden duzelmez bu işler. Çok saygılı çocuklar bunlar yaparlar. https://www.instagram.com/reel/DNfs97WyVIk/?igsh=MW5pbjJwZHpsam16bw== 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Çok saygılı çocuklar bunlar yaparlar. https://www.instagram.com/reel/DNfs97WyVIk/?igsh=MW5pbjJwZHpsam16bw== Hala kredi kartına imza alıyor bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abdussamed Acar yazdı: serviste tampon değiştiğini, servisin hatasını kabul edip astar atılmadan boyandığı için olduğunu ve servisin hatasını düzelteceğini söylüyordu. sanırsın yıl 1900 astarsız tampon mu gelir servise??? doblo da bile astarlı gelir yahu ,plastik astarı çok zor iştir o yüzden imalatta atılır Mehmet Ozyurek yazdı: Hala kredi kartına imza alıyor bunlar. yok artık, biri bitiyor biri başlıyor bu nasıl geri kalmışlık pehhhh, kaçak elektrik tespiti için kalkan dronu uzaktan indirmişler tek mermi ile... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Sani sen 150 ile bir saat gidince motor gürültüsünden kulağın %5 performansını kalıcı olarak kaybedecek. Ben 50 ile 150 arasındaki farkı ancak göstergede göreceğim. Roket atsaydın🍆 Konu içinde rus apla geçmiş. Bekarım evim arabalarım işlerim var Ha birde emekliyim üff yeme de yanımda yat 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sanırsın yıl 1900 astarsız tampon mu gelir servise??? doblo da bile astarlı gelir yahu ,plastik astarı çok zor iştir o yüzden imalatta atılır yok artık, biri bitiyor biri başlıyor bu nasıl geri kalmışlık pehhhh, kaçak elektrik tespiti için kalkan dronu uzaktan indirmişler tek mermi ile... Ben hiç anlamam, astarsızmış ondan bırakmış servis düzeltecek die video çekmişti... 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: plastik astarı çok zor iştir o yüzden imalatta atılır Saçmalama len, fısfısla bile atarım, attım, hemde oyle tampon gibi sert yüzey de degil gayet esnek, dokusu olan ve sürekli temas olan yerlerde. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Saçmalama len, fısfısla bile atarım, attım, hemde oyle tampon gibi sert yüzey de degil gayet esnek, dokusu olan ve sürekli temas olan yerlerde. Esnek zemin için püf noktası astar tam kurumadan boya atılacak mı demiştin. Öyle bir şey hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Saçmalama len, fısfısla bile atarım, attım, hemde oyle tampon gibi sert yüzey de degil gayet esnek, dokusu olan ve sürekli temas olan yerlerde. herkes atar da, finalde boya ile buluşunca fabrikasyon ile sanayi astarı kabak gibi bağırır. doblö mü bu. boyacı ile parçacı göz farkı diye bir şey var meşhur elbise gelsin şimdiden yazayım mavi idi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: herkes atar da, finalde boya ile buluşunca fabrikasyon ile sanayi astarı kabak gibi bağırır. doblö mü bu. boyacı ile parçacı göz farkı diye bir şey var meşhur elbise gelsin Ulen yapmadığım şey olsa da inansam sana. Güneş gözlüklerini cıkart, aksam oldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Ulen yapmadığım şey olsa da inansam sana. Güneş gözlüklerini cıkart, aksam oldu. fronteraların sağ ön kapıları neden farklı? sıfır Yorum bağlantısı
Mertol Kip 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Esnek zemin için püf noktası astar tam kurumadan boya atılacak mı demiştin. Öyle bir şey hatırlıyorum. Temizliği önemli hacı, plastiğin üstündeki yağı temizlemeden atarsan o da boya gibi pul pul atar. %50-50selulozik ile sentetik tineri karistirip plastigi sileceksin, matlastigini gorursun zaten, astari atip bekleyeceksin, tam kurumadan boyayi atacaksin. Başka yolu yok. Boyanin ustune ister parlak vernik at ister mat atip kuruyunca scotchbrite ile ustunu ciz orjinalden daha orjinal renk al. Özellikle iç trimlerde... Çağlar Bayur yazdı: fronteraların sağ ön kapıları neden farklı? sıfır Ben mi boyamışım? Boyayi tek ton yapan adama ben boyaci demem. Hele makine ile kariştirilani dogrudan spreyleyene hic demem. 55 dakika önce tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi Typolarin ustasiyim Caglar'in hastasiyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts