İçeriğe Yönlendir

'25 Grandland GSe

Mertol Kip

Recommended Posts

Mertol Kip

Allah devletimize zeval vermesin. Ben aldığımda ÖTV si %10 du şu an %55.

Bu fiyata kime satarlar bilemem...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Allah devletimize zeval vermesin. Ben aldığımda ÖTV si %10 du şu an %55.

Bu fiyata kime satarlar bilemem...

Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış.

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Uzun yazdı:

Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış.

Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mertol Kip yazdı:

Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. 

Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mertol Kip yazdı:

Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim 

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Uzun yazdı:

Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi?

Ya o rengi seçenin gözünün ferine eşekler zıçsın. Evet lansman rengiymiş. Insan hiç mi bakmaz yaptığina. Bi de havali havali bakır rengi demezlermi sjsjxjxjdj hee bakır @mk.

Ben zengin olsam karıma opel pejo za zu almam yaw, gider lamborghini urus falan alırım bu ne be fakir gibi opel falan...

Çağlar Bayur yazdı:

Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim 

Hatemo mu?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...