Mertol Kip 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Allah devletimize zeval vermesin. Ben aldığımda ÖTV si %10 du şu an %55. Bu fiyata kime satarlar bilemem... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Allah devletimize zeval vermesin. Ben aldığımda ÖTV si %10 du şu an %55. Bu fiyata kime satarlar bilemem... Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış. 5 saat önce tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Fatih Uzun yazdı: Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış. Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fatih Uzun yazdı: Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi? Ya o rengi seçenin gözünün ferine eşekler zıçsın. Evet lansman rengiymiş. Insan hiç mi bakmaz yaptığina. Bi de havali havali bakır rengi demezlermi sjsjxjxjdj hee bakır @mk. Ben zengin olsam karıma opel pejo za zu almam yaw, gider lamborghini urus falan alırım bu ne be fakir gibi opel falan... Çağlar Bayur yazdı: Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim Hatemo mu? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts