Fatih Uzun Pazartesi 15:47 Paylaş Pazartesi 15:47 Altın bu kadar değer kazanmadı ya 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 15:53 Yazar Paylaş Pazartesi 15:53 Allah devletimize zeval vermesin. Ben aldığımda ÖTV si %10 du şu an %55. Bu fiyata kime satarlar bilemem... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazartesi 16:48 Paylaş Pazartesi 16:48 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Allah devletimize zeval vermesin. Ben aldığımda ÖTV si %10 du şu an %55. Bu fiyata kime satarlar bilemem... Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış. Pazartesi 16:48 tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 19:05 Yazar Paylaş Pazartesi 19:05 Fatih Uzun yazdı: Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış. Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazartesi 19:59 Paylaş Pazartesi 19:59 Mertol Kip yazdı: Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:19 Paylaş Pazartesi 20:19 Mertol Kip yazdı: Zenginler sandigin kadar aptal degiller, Opel'e 3 milyon verecek kadar degiller en azindan. Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim Yorum bağlantısı
Mertol Kip Pazartesi 20:22 Yazar Paylaş Pazartesi 20:22 Fatih Uzun yazdı: Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi? Ya o rengi seçenin gözünün ferine eşekler zıçsın. Evet lansman rengiymiş. Insan hiç mi bakmaz yaptığina. Bi de havali havali bakır rengi demezlermi sjsjxjxjdj hee bakır @mk. Ben zengin olsam karıma opel pejo za zu almam yaw, gider lamborghini urus falan alırım bu ne be fakir gibi opel falan... Çağlar Bayur yazdı: Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim Hatemo mu? 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 08:06 Paylaş Salı 08:06 Fatih Uzun yazdı: Çoksa para o kadar da önemsenmiyor markalar Opel Peugeut,genelde bayanlarda görüyorum senin arabadan,bir de ishal olmuş çocuk kakası rengi var çok mu seviliyor nedir lansman rengi mi? Lansman diye stellantis dipte kalan boyalari birleştirip harcamis. Fiat, tipo icin yapardı eskiden. Çağlar Bayur yazdı: Robert ne demiş? ucuz mal alacak kadar zengin değilim Robert de hele. Fatih Uzun yazdı: Alırlaaar,dükkanın önünde oturuyorum, iyi semt biliyorsun hiç kötü bir araba geçmiyor,hafta sonları lambo ferrari akını oluyor,parası olan hiç düşünmüyor bile ne kadar artmış. Aha bizim evin orasi. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: şarjı mı bitti Toyota mı sandın bunu? Ben köyde bile takar fişe şarj ederim, sen elinde bidonla traktör kasasında benzin bulmaya gidersin. 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Toyota mı sandın bunu? Ben köyde bile takar fişe şarj ederim, sen elinde bidonla traktör kasasında benzin bulmaya gidersin. Türkiye 'de elinde bidon falan, sakat o işler... bkz: "06:30" >.... 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce O degilde gecen yola kutu koydum, duracak mi bakalim diye deneyeyim dedim, bildigin tepeledi. O an gaza basiyorsan frene basiyor, aksi halde dumduz devam. Soxam bele ADASa shsjsjsjs Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: O degilde gecen yola kutu koydum, duracak mi bakalim diye deneyeyim dedim, bildigin tepeledi. O an gaza basiyorsan frene basiyor, aksi halde dumduz devam. Soxam bele ADASa shsjsjsjs Bende 2 gün önce kilit e5 te otopilotu açtım dur kalk trafikte rahat rahat gidiyom, böyle iyiymiş derken, bi durdu kalkmıyo, yazan mühendis otoyolda su satanı görünce yanından bile geçme yazmış koduna, arabanın dili olsa düzenimize söverdi kesin... 3 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Abdussamed Acar yazdı: bi durdu kalkmıyo, Bazen olabilir ahshsjsj 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Aha bizim evin orasi. İnsanları kandırma! Gördüm evinin orayı. Üç tane helikopter pisti vardı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mertol Kip yazdı: O degilde gecen yola kutu koydum, duracak mi bakalim diye deneyeyim dedim, bildigin tepeledi. Qashqai de öyle.. kutuyu tınlamıyor. Ama yaya veya bisikleti asla es geçmiyor. En ilginci.. Şehir içi bölünmüş yolda karşı şeritten koşarak orta refüşe çıkan yayaya duruyor.. Muhtemelen bu hızla gelirken bu duramayablir yorumu yapıyor. Bir başka tecrübe ettiğim olay da şu : Trafik yavaşlıyordu, ayağım frende ben de yavaşlıyordum, önümdeki araç aniden durunca benimki de aniden durdu. Ayağım frende iken durmasını beklemiyordum. Bunun duracağı yok diye düşünmüş olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abi sizin mesleği bilseydi hiç bir şey yapmazdı. Ben ne durucam sigortacım düşünsün derdi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Bende 2 gün önce kilit e5 te otopilotu açtım dur kalk trafikte rahat rahat gidiyom, böyle iyiymiş derken, bi durdu kalkmıyo, yazan mühendis otoyolda su satanı görünce yanından bile geçme yazmış koduna, arabanın dili olsa düzenimize söverdi kesin... dediydim önüne atladık araba durdu ne olacak şimdi? gaza basınca üstüne sürer mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: dediydim önüne atladık araba durdu ne olacak şimdi? gaza basınca üstüne sürer mi? En azından bu araçlar ile kasten çarptı davasına konu olamayız.. Çarpmıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: En azından bu araçlar ile kasten çarptı davasına konu olamayız.. Çarpmıyor o zaman keselim önünü çökelim arabaya? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o zaman keselim önünü çökelim arabaya? Mümkün. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai de öyle.. kutuyu tınlamıyor. Ama yaya veya bisikleti asla es geçmiyor. En ilginci.. Şehir içi bölünmüş yolda karşı şeritten koşarak orta refüşe çıkan yayaya duruyor.. Muhtemelen bu hızla gelirken bu duramayablir yorumu yapıyor. Bir başka tecrübe ettiğim olay da şu : Trafik yavaşlıyordu, ayağım frende ben de yavaşlıyordum, önümdeki araç aniden durunca benimki de aniden durdu. Ayağım frende iken durmasını beklemiyordum. Bunun duracağı yok diye düşünmüş olmalı. Tokatlasaydin serefsizi, sana ne dingil belki canim carpmak istiyor di mi Mehmet Yeter yazdı: Abi sizin mesleği bilseydi hiç bir şey yapmazdı. Ben ne durucam sigortacım düşünsün derdi. E hakliii Çağlar Bayur yazdı: dediydim önüne atladık araba durdu ne olacak şimdi? gaza basınca üstüne sürer mi? Gönüllüysen deneyelim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Gönüllüysen deneyelim Focusla denemişti. durmamıştı focus. bence tekrar denemez.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts