Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Focusla denemişti. durmamıştı focus. bence tekrar denemez.. Dur olm amme hizmeti yapiyoz win-win herkes kazanacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnternette furya var. adam kaza yapıyor. Altındaki yorumlar şöyle: “git dava aç kardeş. Çarpışma önleme çalışmamış” 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnternette furya var. adam kaza yapıyor. Altındaki yorumlar şöyle: “git dava aç kardeş. Çarpışma önleme çalışmamış” Insan ya da araba gorunce duruyor ki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Insan ya da araba gorunce duruyor ki durmazsa? Durma garantisi var mı? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: İnsanları kandırma! Gördüm evinin orayı. Üç tane helikopter pisti vardı birini söküp kriket sahası yapsam diyorum. Mertol Kip yazdı: Toyota mı sandın bunu? Ben köyde bile takar fişe şarj ederim, sen elinde bidonla traktör kasasında benzin bulmaya gidersin. kışın da termofor... :P 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: durmazsa? Durma garantisi var mı? Durmazsa bakariz. Isin sacmaligi adam dikiliyorsa sallamiyor, herket halindeyse uyariyor, cok yakinsa frenliyor. Risk analizini yanlis hesaplarsa çakar geçer. Doğan Arşiray yazdı: birini söküp kriket sahası yapsam diyorum. Fatih in dukkan Ethemefendinin girisinde yaw, ne pisti var orada? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Insan ya da araba gorunce duruyor ki Teslalar hariç.. Bende kaskolu teslaların çoğu durmadı @Abdussamed Acar durmuyor.. haberin olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Durmazsa bakariz. Isin sacmaligi adam dikiliyorsa sallamiyor, herket halindeyse uyariyor, cok yakinsa frenliyor. Risk analizini yanlis hesaplarsa çakar geçer. Fatih in dukkan Ethemefendinin girisinde yaw, ne pisti var orada? Bırak helikopteri,ami park edecek yer olmuyor çoğu zaman 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Arabam şekil önümden çekil Ören akyayaka arası mı acaba ? 44 dakika önce tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Mertol Kip yazdı: Fatih in dukkan Ethemefendinin girisinde yaw, ne pisti var orada? ethem kim.. bana demiş :P Yorum bağlantısı
Recommended Posts